6.1.2ye geçtik. ne oldu niye geçtik:beuj:
Printable View
6.1.2ye geçtik. ne oldu niye geçtik:beuj:
güncel kalalım diye geçtik :D
Şarj konusunda çok geliştirme var bence 6.1.2'de.
6.1 mesaj yazarken numarayı girdiğimizde son kullanılan olarak görünüyordu şimdi görünmüyor? bir de telefon 4s.
4S için kamera ayarlarıyla (iso, çekim süresi vs.) detaylı şekilde oynayabileceğim bi program arıyorum...
Face de baktığım bi fotoyu nasıl Kaydederim tlfna. ? Ayfon5
banada foto albumumdekı fotoları tasıyacagım bı program lazım album olusturuyorum tası dıyorum tasımıyor kopyalıyor sectıgımde kesıp yapiştirsın dıger tarafa
Edittt: Sorun çözüldü..
i4 ü güncelledim psikolojik olarak hızlandı telefon.
ıphonedan facebook fotolarına gırınce en alt sagda senkronoze edıldı dıye bısı cıktı , ona basıncada foto senkronızasyonu, fılm rulondakı fotoları facebook a otomatık olarak ekle, fotoları paylasmak ıstedıgın zamana kadar gılzı olarak kalıcak dıo ? bu nedır. ben oyle bırseyın hazırda bklemesınıde ıstemıyorum nasıl ıptal ederım bunu
arkadaşlar iphone 4'ümün home tuşu içeride kaldı. tuş sıkıştı mı yoksa bozuldu mu başına gelen var mı? (telefon garantisiz)
kardeşiminkide öyle geride kaldı öle assive touch kullanıyor oda
benimde telefon tam çalarken hoparlör patladı heralde ses birden kesildi sabahtan beri 1-2 kere gelip gitti şuan çalışmıyor?su girdi desem suyada girmedi anlamadım gitti
Sanirim 6.1.2 de sarj 6.1.1 e gore daha cabuk bitiyor ilginc olmus bu.edge normalde acik bulunurdu nete girmezdim daha cok dayanirdi sarj simdi oyle olmuyor
iphone 4 yada 5 kulakliklari ipod shuffle'da kullanilabiliyor mu?
shuffle da 3.5 mm jak yokmukı ?