Suanki İPad formunda ama s3 büyüklüğünde ; ekran çerçevesi sagdan soldan olabildiğine ince bı kasa yapsınlar ;;; direk fethetsinler kalpleri... Mevcut 4 4s kasa formu daha buyuk ebatta hoş durmaz.
şimdi de kredi kartı geçici bir süre kullanılamıyor dedi, tekrar denedim ödeme işlemi reddedildi dedi
gittim yemek yedim kart çatır çatır çalışıyor![]()
Benim anlamadıgım bu videoda ki güya iphone nin dock girişi farklı 2nci nesilden beri tek dock girişine sahip olan apple neden böyle birşey yapsın ki . Telefonu cok basit gösteriyor .
Kesik kart mı kullanıyorsun? Ve kullandığın kart kaç bit?
Avea ve simkart sorunu diye nette aratırsanız çok fazla konu göreceksiniz.
Konunun özeti su, 64kb de sorun olmuyor![]()
yeni konu açmadan sormak istedim bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim..
iphone 4 üst tuşum tamamen gitmiş durumda hiç basamıyorum,telefonu düşürmüştüm sorun bu düşürmeden kaynaklanabilir
garantiye versem neyaparlar,kullanıcı hatası diye banamı yıkarlar? dışarda yaptırsam dahamı mantıklı olur tavsiyeleriniz neler
önce garantiye ver, kullanıcı hatası derlerse yaptırmazsın
ben düşürme sonucu home tuşu gittiğinde garantiden sıfır telefon almıştım![]()
Benim app güncellemede sorun vardi şimdi düzeldi facebook güncellemesinden sonra facebookta işler yolunda gitmedi hiç şimdide gelen bildirimleri açtiğimda başka bildirim yok diyor ve hiç bişey acilmiyor whatsap a 2 saat sonra bağlaniyor restore etmekte istemiyorum bir dünya iş cıkartiyo sonra başima
yeni bi oyun keşfettim online bi harika matchup pro diye geçiyoronline cross motor sürüyorsunuz acayip güzel varmı oynuyanınız ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)