IOS 6 iphone 4 ün içine etti.
wifi rezalet hale geldi. full çeken yerden algılamıyor artık.
donmalar vs canıma tak etti.
Bir eski sürüme restore yaparsak sadece ios 6 mı değişiyor. bilgilerimize birşey olur mu?
Printable View
IOS 6 iphone 4 ün içine etti.
wifi rezalet hale geldi. full çeken yerden algılamıyor artık.
donmalar vs canıma tak etti.
Bir eski sürüme restore yaparsak sadece ios 6 mı değişiyor. bilgilerimize birşey olur mu?
Ben ios'umu son sürüme güncellemedim bir önceki sürümde. Fakat installous'u 5. sürüme yükselttim. Şimdi installous üzerinden hiçbir download işlemi yapamıyorum "magnet" haricindeki download linkleri (sendspace vb. ) açılmıyor. Yani verification code yazdığımız ekran açılmıyor. Sorun ne olabilir?
sorularınızın cevapları için iPhoneYardim.net adresinden yardım alabilirsiniz.
programları appstore dan indirin.
orada hiç bir sorun yok..
oğuz bi dükkan açaydık şuraya ikimiz de birer clio falan almıştık :D
eski sürüme geri dönemezsiniz.
shsh kaydınızın olması gerek. o da bildiğim kadarıyla çok stabil bir şekilde dönemiyorsunuz..
silemiyorsun, arşive gönderiyorsun.. bunun için facebook destek ekibinden yardım alabilirsiniz facebook app ilgisi yok. öyle kurgulanmış.
otomasyon sistemine nasıl bağlanıyorsun. safari üzerinden mi. yoksa başka bir app mı var.
excel programının ismi nedir. arkadaşındaki işletim sistemi nedir. excel programı ios6 uyumlu olduğundan emin misin. havada kalan bir kaç soru var.
ios6 yı restore yaparak mı yüklediniz? yoksa telefon üzerinden mi güncelleme yaptınız ya da itunes üzerinden ios5 üzerine mi kurdunuz?
Cevap için teşekkürler...
ios5 teki ekranını hatırlayamadım ama böyle bir ekran varsa;
on olan yeri off,
off olan yeri on yap tamamdır.
http://techtrackr.com/wp-content/upl.../main-menu.png
arkadaşım sıkıntılardan sonra dediğiniz gibi restore yaptı belki biraz daha iyi gibi ama sorunlar hala aynen devam o yuzden bende hiç restore yapma gereği duymadımki bundan öncede hep wifi üzerinden güncelleme yaptım başıma böyle bişey gelmemişti..bence ios kaynaklı sorun eminimki kısa süre içinde 6.1 falan gelecektir
ios5 ile ios6 arasında çok fark var. çok radikal değişiklikler söz konusu.
o yüzdendir ki versiyon değişmiş durumda 5 ve 6 şeklinde..
siz daha önce build ler arasında güncelleme yapıyordunuz. 5.0 dan 5.1 e, 5.1 den 5.1.1 e
bu güne kadar sorun yaşamamış olmanız çok normal. ios4 ten ios5 e geçerken telefon üzerinden güncelleme yapmış olsaydınız ve sorun yaşamamış olsaydınız haklısınız diyecektim ama ios4 te de telefon üzerinden güncelleme özelliği yoktu.
kullanıcı hatasıdır. burada apple ın tek bir hatası var o da ios6 ya geçişlerde telefon üzerinden yaptırmayacaktı bu işi..
ios6.1 içinde ios5 ten dolayı oluşan dosyaları release edip ios6 ile değiştiren/disable eden bir script yazılmazsa 6.1 güncellemesinde yine aynı hatayı alacak, aynı sorunları yaşayacaksınız..
restore etmeniz yetmiyor arkadaşlar.. yedekleri geri yüklediğinizde hiç bir önemi kalmıyor bu restore işleminin.. bilgisayardaki yedeklerinizi geri yüklemeyeceksiniz..
Arkadaşın yedeklerini geri yüklemiştir.
24 Ay garantisi olan bir cihaz ilk 12 ayı doldurmadığı sürece değişim kriterlerine uyar ise Genpa olsun Teleservice olsun hiç bişi farketmez değişim yapılır 13.ayda cihazın arızalansın değişim yapmazlar anca tamir edilir yada ücreti karşılığı değiştirilir.Bu genpada da teleservicede de böyledir.
hadi restore ettik diyelim yedekleme işi nasıl olcak i clouddan sadece kişileri yedekten geri alsak genemi olmaz?
telefonu temiz restore et icloud da kişiler yüklü ise kurulum ekranında telefonu yeni bir iphone olarak tanıt icloud dan yedeklemeyi geri yükleme daha sonra ayarlar menüsünden iCloud a giriş yap rehber otomatik gelir ordaki yedeklemeyide gir sil baştan yedekleme aç sorun olmaz.
telefon yurt dışı restore ederken cortlamasın :D