Kalbimi kırdın şimdi gold hoş duruyo yaw :D
Printable View
ram açıklanmadı mı ? 2 gb sanırım, 4 gb olsa söylenirdi . 64 bite 4 gb yakışır dı.
20:46 Spor uygulaması yeni Nike Plus Move tanıtıldı.
20:44 iPhone 5S ile birlikte Infinity Blade 3 geliyor!
20:43 A7 işlemci ilk iPhone'dan 40 kat daha hızlı ve grafik tarafında ise 56 kat daha üstün.
20:41 iPhone 5S'in ana ekran tuşu biraz farklı görünüyor.
20:40 Infinity Blade'ın yeni oyunu tanıtılıyor.
20:38 iPhone 5S OpenGL ES 3.0'ı destekliyor.
20:37 iPhone 5S'in işlemcisi iPhone 5'e göre 2 kat daha hızlı.
20:37 Beklendiği gibi iPhone 5S'te 64-Bit çip ve A7 işlemci kullanılıyor.
20:36 iPhone 5S çift led flaşa sahip.
20:35 Altın rengi iPhone 5S geldi.
5c Türk lirasıyla direkt abd doları kurundan hesaplasan dahi 1100, 5s 1350 yapıyor. Yurtdışı olanlar dahi pasaport kaydı kuydu 1500 civarına gelecek yani. Garantili giriş fiyatı 5 2000 civarı olduğundan, biraz üstünde olur diye düşünmekteyim. ***** apple'ın sıfır telleri hep sabit duruyor.
App store açıldı diyelim, euro dolar farkı gibi yine fiyat farklılığı olacaktır. :confused:
renkler zevkler :D
Hatta CIA toplayacakmış :D
Kim ne yapsın senin parmak izini yahu..
Velev ki topladı.. Yüz kızartıcı bir suç işlemeye meyilli değilsen niye takıldın ki :)
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum.. Kıçı kırık GPS datası toplandığı ortaya çıktı da dünya yer yerinden oynadı.. Parmak izi ile ilgili bir kod tespit ederse Apple psikopatları, çarşı karışır o zaman :)
Apple - Apple Events - Special Event September 2013
İzlemek isteyenler
Merhaba iphone 5 kullanıyorum kilitleme tuşunda sorun başladı acaba servise göndersem kaç gün sürer geri gelmesi önceden gönderen var mı=?
Quantum abi; peki ben androidden iosa geçicem.. sence 5 mi 5c mi ,yeni gelen iworks uygulamaları için değer mi aradaki fiyat farkına ??
Kimi kullanıcıların üst tuşu bozuk diye değişim yapıldı kimi ise onarılmış şekilde iade edildi.bende aynı sorun yüzünden servise bıraktım 8 gün içinde onarılmış şekilde teslim aldım.
Benım ust tus onarıldı 4s içinde leke var dedim aynı anda geri alıp değişim yaptılar swap .
Ankarada nereye götürebilirim yaptırmak için?
Benim 3GS'in bu hafta muayyen günü sanırım, durduk yere çekmiyor, çekiyor gösteriyor kimse ulaşamıyor, konuşurken çekmiyor, kendine gelmesi rahat 5dk'yı buluyor.
Neyse zaten yakında apple beni enayi yerine koyup desteğini çekecekti, bende android tabanlı bir telefon siparişi verdim, elveda apple.