Engin abi güncelleme gelmiş ellerine sağlık.
Printable View
Engin abi güncelleme gelmiş ellerine sağlık.
Car Charger + Lightning ChargeSync Cable 2.1 AMPFor iPad, iPad mini, iPad 4th gen | Car Chargers | Charging | Power | Products | Belkin UK site
mesela bu ürünün kalitesi nasıldırki?daha hızlı şarj ediyor demişsiniz peki daha hızlı şarj etmesi pile bir zarar vermezmi?
iyide Q abim ben İzmirdeyim :)
Dün öyle bakınırken Vodafone bayisinde baktım 100 liraya yan sanayi satmaya çalışıyorlar. 1.kaliteymiş filan.
orjinalde var 180 lira dedi.
bende yok artık dedim.
altı üstü şarj aleti.
sırf apple diye bi yarı fiyat farkı köstürmeye kalkıyorlar.
ekran koruma jelatini s3 10 tl ip4 15 tl. ki daha küçük olmasına rağmen.
kılıflar desen aynı şekil..
evet buton düzenlemesi, ip5 uyum düzenlemesi oldu sadece, ve free değil artık. :)
5 uygulama daha eli kulağında yayına girmek üzere.. mail bekliyorum :)
yok siyah bir leke vardı fotoların üzerinde.. donanımsal bir problemdi.
şimdi yanlış bilgi vermeyeyim nasıl olacağı konusunda. belki fark isterler 4 verirler, ya da tamir yönüne gidilir. Onu bizzat kendin sor istersen.
yok yok 180 lira para verilmez. ip5 kulaklıklar 120tl civarı sanırım.. hesap et işte.. Yanlış bilgi vermeyeyim, yanlış hatırlamıyorsam 50 lira falan galiba orj kablolar da.
lydia yi ara belki kargo vs halledebilirsin.
belki ürünlerine gözü kapalı girin.. ben 2 yıldır kullandım yukarıdaki her iki ürünü de, gerçekten çok kaliteli ürünler ve sorunsuz..
hızlı şarj ediyor dediğim şu..
normal elektrik prizi hızında şarj ediyor ki hızlı şarj olur bu şekilde..
ama orj kablo ile usb den şarj ettiğinizde çok yavaş şarj eder.
masa üstü dock notebook üzerinden usb ile şarj ettiğiniz zaman yine orj kablo hızında şarj ediyor ancak araç şarj ünitesi elektrik prizine taktığınız andaki hızında, yani hızlı bir şekilde şarj ediyor..
orj kabloları kullanarak yaptığınız şarj ın üzerinde bir hızda şarj oluyor demek istemedim yani :) O şekilde anlaşılmasın
Genelde şarja gece takarım sabaha kadar prizde kalır bataryaya sıkıntısı olur mu bu durumun?
servisimi aramam gerekicem abi akşam bi arıyım bakalım fark veririm sıkıntı yok cunku tırtlamaya başladı benimki :D
telefonla görüşmen daha sağlıklı olur lydia ile..
ölümcül fark retina ekran olması.
ipad 3 ekran kalitesi gerçekten başarılı. ipad3 ten sonra ipad2 ye baktığında puslu görünüyor bir daha görmek bile istemiyorsun :)
ipad 3 ün çok ısınması gibi bir dezavantajı var. Sonrada toparladılar mı bilmiyorum ancak ipad2 alacaksan yeni üretilmiş olmasına dikkat et. ilk version ipad2 ler ile ikinci jenerasyon ipad2 ler arasında farklar var.
Yaptığı iş sebepli onursümer teknik olarak daha hakim her iki model arasındaki farka. Ondan ipad lerin teknik özellikleri bakımından daha ayrıntılı bilgi almanı öneririm.
wi-fi açamıyorum.nedenini bilen varmı?
Simfree ise güncellersin. Ancak tek hat dışında kullanamaman enteresan geldi bana. Duymadım bu güne kadar böyle bir şey. Turkcell çalıştıran vodafone da avea da çalıştırır..
Gevey ile kullanmıyorsun cihazı değil mi?
Simfree olmayan bir cihazı güncellersen anında nurtopu gibi bir ipod sahibi olursun.. Emin ol simfree olduğundan.
Yurtdışı mı cihaz?
iPad 3 ile 2 arasında ekran farkını ben fark etmedim hatta parlaklığı en düşükte bile gözümü aliyo (gözüm son günlerde kötü)
En önemli fark kamera resmen iPhone2 ile iphone5 farkı gibi
Geveyse sakın güncelleme.. güncellediğin andan itibaren telefon çöp olur.
cihazın simfree değil, simlock
internette belli bir ücret karşılığı kilidi açan siteler var. Onları araştırmanı öneririm. 150tl karşılığı halledersin. Ondan sonra gevey le kullanımı iptal edip normal simyuvası ile kullanacaksın. o zaman da istediğin kartı tak çıkar, güncellemeni yap.
macbookta iphone'a nasıl sarkı atabılırız windowstayken itunesa tutup bırakıyoduk ne guzel mac i cozemedım bılen varsa yardımcı olabılırmı
macbook ta neden itunes üzerinden yapmayı denemiyorsun?