O zaman alacaz becbuur :)
Printable View
Telefonun sadece çerçevesini kapatan ince bir koruyucu bulamıyorum, spg kılıfları felan telefonu ip4e çeviriyor kalınlığıyla
arkadaşlar hangi navigasyon programını kullanıyorsunuz veya önerirsiniz ??
Beyler orijinal şarj aletiyle değil de, ucuza satılan şarj aletiyle şarj etsek sıkıntı olur mu ?
Şarjın az gitme gibi bi durum falan mesela ?
arkadaslar ios 7 beta çöktü benim 6.1.4 e döndüm yedeklerimi alamıyorum.sürüm eski oldugu için diye uyarı veriyor,
google maps navi anlamında mükemmel unkapanı ara sokakları bile avcunun içi gibi gidigyosun :) ama netten olması çok can sıkıcı zaten pğaketim 5-6 günde bitiyo
navigon vardı onu sildim şu an sygic yükledim bakalm birazda sygici deneyeceğim navigonun arayüzü biraz karışık sygic daha sade ama sanki sygic daha ağır çalışıyor gibi
Tomtom var ve guzel
Şuan mevcut beta sürümü ile ios7 kullananlar memnunmu? Eksiklikler varmı yoksa artık geçmelimi sizce arkadaşlar ?
iPhone ile çektiğimiz videolar bilgisayara atınca ters açı çıkıyor
bunu düzeltebilmek için ne yapmak gerekli?
Yurtdışı sıfır Iphone 5 alcağım , şimdi alırken nelere dikkat etmeliyim ?
-Bazıları kayıt ettirilemiyordu , buna seri numarasında bir sayıdan bakılabiliniyodu sanırım ?
-Birde A1428 ve 1429 serisi var sanırım bunu nasıl anlayabiliriz ? Aradaki farkları nelerdir önemli mi ?
-Garantili falan olduğunu nasıl anlayabiliriz uluslararası var ise eğer ?
Kısacası nelere dikkat etmeliyim ? yardımcı olursanız çok sevinirim biraz acil :)
Birkaç kişi birleşip power support bumper getirtsek sade ve elit bir ürün gibi duruyor
bilgisayarınıza yedek alırsanız ios 7 den ios6 ya dönüş yapamazsınız şu an için.
icloud mutlaka kullanın
- Kayıt edilemeyecek cihaz yok. İlk defa sizden duyuyorum.
- A1428 modeli 4G desteği olan model. 4G desteği olmayan modelleride var deniyor. Belki A1429dur. Bilgim yok. Seçme şansı varsa A1428 alın derim. Zaten TR garantililerde A1428
- Uluslararası garanti sorgulama durumu online olarak bildiğim kadarıyla yok. Son bir gelişme olmadıysa uluslararası garantinin iphone için TR'de bir espirisi zaten yok
Official apple store dan alınan sim free bir iphone dertsiz tasasız iş göremez hale gelene kadar kullanılır diyebilirim.
Baska bir konuya yazmistim, ozellikle usa den cihaz alirken CDMA olan bir cihaz alirsaniz burada calismaz. Gsm olmali alinacak cihaz.