6.1.1 yayımlanmış,yükleyen varmı ?
Printable View
6.1.1 yayımlanmış,yükleyen varmı ?
bende 6.1 güncel dedi ??
Telefon nedir ?
Ben 4s kullanıyorum
http://i447.photobucket.com/albums/q...psfaf1b90d.jpg
bende 4 var. zaten sorun 4s teymiş açıklamadakine göre. normal yani :)
6.1 den sonra 4s de facebookda ara sıra takılmalar oluyordu umarım onlarda düzelmiştir yüklüyorum şu an
beyler bu restore işi nasıl yapılıyordu ?
6.1.1 pil sorunlarını cozdu falan yazmıs bi kac kullanıcı deneyen var mı?
telefonum 4s ve 5.1.1. var hala...artık sürümü yükselticem ama şimdi baktım güncel sürüm 6.1 görünüyor benim 4s te? 5.1.1 den direk 6.1.1 e geçilmiyormu?
yükledim bugün 6.1.1.. facebook eski hızlı günlerine döndü çok şükür :) şarj konusunda daha deneyemedim telefonu kullanmadım fazla ama yarın yazarım son durumunu :) 6.1 de çok fena sömürüyor umarım az da olsa düzeltilmiştir
bende bugün göründü mesela ama internete bakındım herkes yüklemiş :) sizdede görünür ara sıra yoklayın
5.1.1 den 6.1.1 e geçer zaten güncellenme telefonunuzda göründüğünde
bende sımdı yukluyordum
telefonun cekımı ve sarjı cok azalmıstı umarım bundan sonra duzelır
bu guncelleme 4s icinmis, benim 4 6.1 e gecitgimden beri pili somuruyor yokmu bunun caresini bilen ?
Sanırım benim 4 tede öyle hocam
Nedense bendede 6.1 pil iyi gidiyor geldi
Dynobox,g-tac fre,PocketDyno tarzı uygulamaların doğruluk oranı nedir
Biran hsktr dedim 6.1 yapıp jb yapıcaktım. 6.1.1 çıktıysa kalıcaktım ortada ki çok şükür hala 6.1 ip4 te hemen güncelliyorum 6.1 ortadan kalkmadan. JB siz çekilmez alet yoksa :)
Güncellemyi wifi bağlantısı mevcutken yapayım dedim indir ve yükle ye bastun. indirme bitti güncelleniyor dedi vs. sonra elma çıktı kayboldu falan derken son 20 dakikadır elma çıkıyor kayboluyor, çıkıyor kayboluyor. Nettik içine mı zıçtık telefonun. JB li idi telefon sapıtmış olma ihtimali nedir. yada bu süreler normalmidir toparlaması için. Resetlemeye çalışmadım daha bekliyrum. varmı fikri olan ?
6.1.1 ile var olan 3g açık iken şebeke sorunum bitti. şükür. upgrade yapcaktım iyi oldu güncelleme.
Power ve Home tuşuna basarak resetlemeye çalıştım onuda yemedi. Eve gidince PC ye bağlamayı denicem bakalımDFU mode falan bakalım ne olcak