Bekle gor 5c leri. Sonra beğenmezsen 5 alırsın. Fiyatlarda degisiklik olmaz zaten
Printable View
16 Ağustos'da Apple'dan mail gelmişti, o günden beri iOS7 yi bir türlü yükleyemedim. Beta3 çıktığında sorunsuz yüklemiştim. @Quantum hocam sağolsun UDID kaydını da yapmıştı. Daha sonra 6.1.3'e downgrade yaptım şimdi yeniden Beta6 ya update yapayım dedim ama sürekli 3194 hatası veriyor, bir defa -1 hatası verdi kayboldu. Serverlarda mı bir problem var acaba?
Scheduled Downtime on August 17
headershadow
Dear Developer,
We want to let you know that the site will be undergoing a brief scheduled maintenance on Saturday, August 17th at 6pm PDT. During this time the developer website and developer program services will be offline.
Best regards,
Apple Developer Program Support
Gece Beta 7 geliyor.
Önce sıfır 6 yükle onun üzerine Beta 7 yükle
Hepsinden önce icloud yedeklemesini unutma :)
OK. Teşekkür ettim abi, beklemedeyim :)
Bu arada iPhone4 overclock konusuna merak sardım, şeytan dürtüp duruyor :)
Aslan parçası..
Bak sen buralarda yenisin.. Beni bilen bilir, ben herkese her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum.
Ancak iş güvenlik konuları ile ilgili ise yardım etmem.. Yardım etmek zorunda da değilim.
Bu bir prensip ve saygı duymak ZORUNDASIN.
Belki anlamanı sağlayacak şekilde söylemem gerekirdi direkt gözüne sokmamam gerekirdi evet ama ben normal hayatımda da direkt konuşurum. İma etmem..
Evet hırlı mısın hırsız mısın.. Belki başka birisinin telefonundaki bilgileri almaya çalışıyorsun? Kim nereden bilecek bunu?
Ki sen şifreni yanlış girdiğini ve ekranda itunes işareti çıktığını söylüyorsun. Şifreni 5 kez yanlış girersen yarım saatliğine kilitlenir telefon ve şifreni girmen için sana tekrar 5 hak verir.. Onları da yanlış girersen 1 saat.. Onları da yanlış girersen 2 saat vsvs bu böyle gider.. Ancak icloud üzerinden kilitlemen gerek o itunes ekranını görmen için.
Şimdi icloud üzerinden kilitledim desen kim nereden bilecek senin kilitlediğini?
Ben tüm ihtimalleri değerlendirmek, en kötü senaryoyu düşünmek zorundayım zira zamanında 2-3 kez suistimal edildi bu iyi niyetim. Baya hırsızlara yardım ettim bilmeden. En son böyle bir karar aldım..
Evet kabahat sende.. Tanımadığın kişilerden böyle konularda yardımcı olunmasını istersen, o seni tanımayan kişiler daha önceki tecrübelerine dayanarak sana böyle yanıtlar verebilir.
Burası iPhone forumu değil ki niye bana yardım etmiyorsunuz diyorsun..
Bu foruma girebildiğine göre internet kullanmayı biliyorsun.. İnternette yüzbinlerce kaynak var.. Konu var.. Git araştır..
Senin anlamadığın, konunu hassas oluşu ve empati yapmaman..
bana öyle sert bi tavırla söyleyince benmde tersime geldi ki benm yerimde kim olsa aynısı dusunur ben size bana zorla yarım edin demiyorum kimsedende zorla yardım ıstemem neyse benm bı kabahatım varsa kusura bakmayın.
şifremi alal acele değiştirdim ve unuttum 2 gün boyunca denedim en sonunda iphone kapalı yazdı heryere baktım araştırdım bulamadım mecburen restore ettim herseyim gitti neyse saglık olsun sizede kolay gelsin.
Uzun bir aradan sonra tekrardan herkese merhaba :)
Bir sorum olucakti Apple tv 4 cikicagina dair bir takim iddalar duymustum fkaat internetten arastirdigimda somut birsey bulamadim. Su anda yurt disindayim apple tv almayi dusunuyorum , 4.ncu nesil hakkinda bir bilginiz var mi ? Yoksa 3.ncu nesil kullanima devam mi edicek ? Bilgi sahibi kisiler yorumlarsa cok sevinirim
Simdiden tesekkurler :)
Ben 3 nesil kullanıyorum 4ü bende bekliyorum ama henüz somut bir bilgi yok olanlarda söylentiden ibaret bir söylentide appleın TV şeklinde (samsungdaki gibi) bir apple tv yapacağı ama ben pek ihtimal vermiyorum sıradan bir şey yapacağına yapsa yapsa retina ekranlı ve çok özellikli bir şey yapması lazım o da son kullanıcı maliyeti olarak yüksek olacağından ben şahsen yapmaz diye düşünüyorum umarım utandırır beni :)
http://news.doddleme.com/wp-content/...hasiepen_4.jpg
http://cdn.cultofmac.com/wp-content/...derings-2.jpeg
cevabiniz icin tesekkur ederim oyleyse apple tv alinabilir diye dusunuyorum :)
selamlar
Telefonumu my contacts backup ile rehberini yedeklemiştim fakat CSV formatında yedeklediğimden direk mailden girip telefona ekleyemıyorum. itoolsdanda eklemeye çalıştım ama yapamadım başka bir yolu varmıdır?
millet son zamanlarda internette ve youtubeda gözüme iphone 5c diye bişey takıldı ciddi ciddi çıkartıcaklar mı artık ucuz iphoneu yoksa herkes birbirini mi kekliyo bi bilgisi olan var mı ??
ya arkadaşlar çektiğim fotolar dropbox'a otomatik atılmıyor illaki dropbox'a girmem gerekiyor. android'de böyle değildi ama bunda ekstradan ayar falan mı var wifi upload da etkin ama??
Ipad için önerebileceğiniz güzel App var mı? Önerisi olan? ;)
Arkadaşlar iPhone4'ü modem olarak kullanma özelliğini açıyorum bir süre sonra ilk seferde kurulan bağlantı kendikendine düşüyor. Ben kişisel erişim noktasını kapatıp açtığımda düzeliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
5 şarja takılı iken veya kullanırken bayağı ısınmaya başladı,
bu sorunu yaşayan var mı yoksa bende olan bir problem mi?