:D 2. ben olucam galiba
Printable View
:D 2. ben olucam galiba
bende wifi den yardiriyorum, pcye baglamadim sorun olmaz umarim.
ipad suan da kurulum icin hazirlik yapiyor,
ip5 kafasina göre 3-5-2-1 derken 50 dkdan 1 saate cikti yine,simdi 17 dk diyor ama inanmiyorum :D kendi haline biraktim..
icloud yedeklemelerinizi yaptınız değil mi?
ip5 için pc den mi kurmak gerekiyor? ayrıca yedek almak gerekiyor mu?(Önerilir mi değil , olmazsa olmaz bir durum var mı?)
Beta'yı kullanmadığım için 2 sorum var.
1-) Aşağıdaki denetim menüsünü editleyebiliyor muyuz ? Misal Bluetooth açma kapatma tuşunu kaldırıp, Hücresel Veri'yi açıp-kapatma tuşu koymak istiyorum mümkün mü ?
2-) Bir de yukarıdaki Bildirim menüsünde HAVA DURUMU yok, onu nasıl koyuyoruz ?
Ben yükledim :) ama doğrulanmıyor diyo allahım çıldırıcam...
Abi, ben kullanıyorum Beta' ı ama senin dediğin olay olsa çok güzel olurdu ama büyük ihtimalle yok çünkü beta' da yok :D Bülütüt benim hiç bir işime yaramıyor gereksiz duruyor orda :D Android' e veya vb alete bir şey attıracak ya Bülütüt ü koymuş oraya karaktersizler :D
güncellemeden sonra verileri patates olan var mı? Feci üşeniyorum yedeklemeye :D
bende kurulumu tamamladım ve aşırı çok süper beğendim :D
Telefondan denedim indirdi fakat yüklenmiyor daha sonra tekrar deneyin diyo :)
Telefon rengarenk oldu :) Tema beyaz üstüne kurulmuş hep açık renkler insanın içi açılıyor.
Ve birde yazıları , bildirimleri ve bir çok şeyi büyük fonta geçirmişler :)
O değil benim ip5 yüklemeye başlayınca 33 dk kaldı dedi ve çok düzgün ve sağlıklı bir şekilde dklar düşüyor:S
Galiba bu tel 33 dk.da kuracak bu zıkkımı:D
ŞİMDİ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIM VEEE ...
Telefonun görüşmesi sırasında ahize hafifen uzaklaştırdığımda sesim tünele giriyormuş gibi karşıtarafa gidiyor. Güncelleme yapanlar rica etsem bunu deneyebilirler mi?