yüksekte gözüm yok , ydışındayım 5S ler kelepir burda . ona vereceğim paraya da acıyorum da neyse :)
Printable View
ben kecıoren de tandık telefoncu da yaptırdım da yakınsan yaptırrız
bırde bunlara bak derım daha uygun hep arayıp sormustum on arka degıstırız sıyahı beyaz yaparız demıstı 85 tl fıyat soylemıstı
Connecting site...
Güncelleme gelmiş
Güncelleme içeriği:
Touch ID parmak izi tanımayla ilgili ek iyileştirmeler
Klavye yanıt verebilirliğini etkileyen bir hatayı düzeltir
VoiceOver etkinken Bluetooth klavyelerin kullanılmasıyla ilgili bir sorunu düzeltir
İphone 5 kullanıyorum. Bugün normal bi şekilde telefon görüşmesi yapıyodum güzel güzel. 10 dakika sonra tekrar aramak istediğimde ahizeden ses gelmemeye basladı, normalde telefonu kulaga yaklastırınca ekran ısıgıda sönüyor ama o da olmadı. Hoparlörü açınca ses geliyor ahizeden, benim sesim gidiyor fakat karşı tarafın sesi gelmiyor. Sorun ne olabilir ?
Edit: hoparlörden ses geliyordu artık o da gelmiyor. Tuş kilitleme sesi, müzik sesi, video sesi de bunlara dahil. Ama kulaklık takılınca hepsi çalışıyor. Neden kaynaklanır bu ?
İphone 5 var Ptesi 1 GB internet paketi vardı bugün itibariyle bitti video falan izlemedim face whatsApp Tech takıldım sadece daha önce böyle olmuyordu neden olabilir??
İphone 5s aldım.
Onceki telefonumda whatsappda sohbet geçmişini dosya halinde hangi program ile ulaşabilirim. ?
Gri pasaporta da imei kaydı yaptırılabiliyor değil mi ?
Apple iPhone 5'leri geri topluyor! - Hürriyet TEKNOLOJİ
Alıntı:
Apple’ın yoğun olarak iPhone 5'lerde görülen güç tuşu sorunu nihayet ortadan kalkıyor. Apple, Türkiye dahil tüm dünyada bozuk güç tuşu olan iPhone 5'leri geri alıyor ve değiştiriyor.
2012 yılında satışa sunulan ve o günden bu yana kullanıcıların en çok dert yandığı konuların başında gelen güç tuşu sıkıntısı ile kullanıcılar söz konusu butona tıklayamıyor, telefonlarını kolayca açıp kapatamıyordu. Gelen aramaların sesini kısma dahil bazı alternatif görevleri de yerine getiren güç tuşu bozukluğuyla ilgili gelen şikayetlere kayıtsız kalmayan Apple ise yeni bir değişim programı başlattı.
2 Mayıs 2014 tarihinden itibaren bu program çerçevesinde güç tuşuyla sıkıntı yaşayan kullanıcıların iPhone 5‘lerini en yakın Apple merkezine getirmesi isteniyor. İstanbul Zorlu Center‘da açılan Apple Store‘a da kullanıcılar bozuk olan IPhone 5'lerini getirip ücretsiz değişim fırsatından faydalanabiliyor.
Elbette bu işleme girişmeden önce iPhone’unuzun yedeğini almanızı, Ayarlar>Genel bölümü altında Sıfırla seçeneğiyle tüm içeriklerinizi silerek cihazınızı Apple merkezine götürmeyi unutmayın.
yurt dısı cihazları alırlarmı acaba ?
5s verirler mi acaba ? :D Verirlerse bozarım ben bu tuşu :D
Bende götürücem mutlaka degişim için.
izmir de nereye götürebiliriz ?
isim ver kanka :D bizim selim abinin telefonu yollucaz :D
bide evde 4s var bozuk duruyo boş boş onu kime satarız ya ? :D
İphonu nasıl sıfırlarım. Tum ayarlar uygulamalar vs. ?
Fabrika ayarlarına geri dönerek.