kanka adam artık acemi değil rahat ol![]()
umarım ölürken, yanında gunahsız ınsanları da goturmessın.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Yağ yakıyor mu?
Polo 6R GTI Project
:ASmehmet senin s3 warken bana laf düsmez kanka anca yazılımı bozukken golfune atar yapabiliyordum
![]()
Yağ yakma yok GTI larda inanmayın o yağ eksiltecek muhabbetlerine. Yağ yakan araçta turbo normale göre daha fazla kızarıyor git gide bitiyor motor.. benim aracın komple motoru değişti şuan gram eksiltme yok..
Polo 6R GTI Project
Bi arkadaşınkide değişti ama aşırı yakıyordu. Ama ilk defa yağ eksiltmeyen bi gtı duydum
kusura bakma ama yerler öle çalışma prensibini
Sıfır alınmış 2007model golf GT 'ye bi kere sandık motor atıldı 2 kerede Yağ konusundan kapak acılıp tekrar yapıldı. şimdi Mahkemelikler arabanın garantısı bitmemiş olmasına rağmen ücret talep ettiler kronik arıza bi kaç forumda okuduğum kadarıyla 2007lerde yağ yakarmış motor yermiş falan filan..
tsilardan buz gibi soğudum bu yağ olayından.... 2007 tabi ilk çıkış tarihi olması sebebiyle sıkıntı olabilir gibi cevap verdiler. ul.an kaç milyar dolarlık proje ar-ge koskoca Volkswagen verilen cevaplar 3.sınıf otomobil uretıcısı cevapları belki onlar bile vermez böyle cevapları....
konuyu dağıtmak istemezdim amadoluyum bu konuda..
Benim aracım kadar eksilten olmadı sanırım 4bin kmde 8litre yağ eklendi..
Üst kapak vs. değiştirdiler 7bin dönsün diye test etmeden saldılar sonuç bu oldu..
Maşallah ama yağ eksiltmeyen bir GTI'ımız daha var 250hp civarı yürüyen..
Polo 6R GTI Project
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)