kanka ruhsatta 1269 kg yazıo orası belli olmaz kanka saplim derken saplanmada![]()
50bin+ verip aldığın arabaya neden benzin yetmezmiş gibi bir de yağ ücreti ödeyesin ki?
Ben sürekli üst devir kullanıyorum bir de o yüzden hemen fark edildi. Öyle ki bagaj kapağı kurum doluydu..
Foto:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._4246320_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._7649767_n.jpg
Polo 6R GTI Project
Devir çevirebilen bir araba ile 1 alt vitesten yüksek devir ile tampon yapıyorsan korkacak birşey yok. Zaten o acemileri anlamıyorum önündeki araba frene basınca cart diye frene asılan. Öndekinin fren lambasını görünce ayağını gazdan çek zaten araba kapanıyor öne yeterince. Öndekini aracın o boşa kahramanlıktan (korkutmaktan) yaptığı kibar frenden çok daha fazlasını zaten araba kompressiyon ile yavaşlıyor gaz bırakınca. Ben misal fren lambası yansada çekilmem arabanın dibinden araba sol şeriti parsellemiş ise. Birkaç başarısız fren denemesi ile korkutmaktan sonra hala arkada görünce kendisi korkup orta şeritteki haklı mevkisine doğru çekiliyor.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İstediginde yola cıkarız senide eğlendiririm herkes bianda şöför oldu
Yağ eksiltme konusuna kafanızı takmayın...
Aracım 42biin Km de toplasan 2 bilemedin 2.5 litre yag eklemişimdir topu topu...
İlk 2000 Km de 1 litre civarı ekledim sonra 10 bin KM de bir yarım litre 350gram civarı
Mobil 1 ESP koydum aracım yazılımlı bayagıda sıkıstırıorum gram yag eksiltme olmadı 3000 km dir...
GT-R
Aynen o şekilde kardeşim... Sorunlu olanlar delik gibi boşaltıyor onlardada suan zaten piston gömlek güncellemesi var... Arabana bakarsan sıkıntı cıkarmaz bu eksiltme olayı birazda aşırı ısınmasından dolayı yag buharı dısarı atıldıgından oluyor dikkat ederseniz hava filtresine giren bir boru var ordan işte ısınan yag buharını tahliye ediyor... Yag yakma yok eksiltme var ikisi farklı seyler...
GT-R
Ben bu araçla tekstilkentin oralarda avrupa konutlarına doğru denk gelmiştim sanırım...Kazasız sürüşler dilerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)