Böyle keyif olmaz olsun. Tr yollarında bilinçsiz bu kadar sürücü varken (yapılan makas olayıda bilinçsizce zaten ya) nereden emin olabiliyorsunuz yüksek süratle giderken öndekinin sağa yada sola geçmeyeceğini. Süper Mario musunuz 2 can hakkınız mı var yaw.
istanbulda bitane gri passat var özgün kullanıyo sanırımgeçen muhabbeti olduda arkadaş passat elime verdi dedi
büyük arabada yazılınca konuda direk o geldi aklıma bende bi kere denk gelmiştim güzel oynamıştık yolda tabi tam emin değilim o mu değil mi
Tırsıyorum ben artık geçti bizden yaylada kullanır gibi millet araba kullanıyo 2 kere üst üste az kalsın pişti oluyodum ondan sonra elim ayağım titremeye başladı artık![]()
Livestrong
Kendı videonuzu ekleyın ızlıyım sızın araclarınız ne eger yazanlarsa 200 e cıkana kadar baya waktnız gecıyordur orda benım attıgım makasların cogu 180 200 cıvarındakı suratlerde atıldı. Sölediginiz laflara dıkkat edın cokta ıddalıysanız cıkarız basına e-5 e ıstedıgınız yere
makas atana değil korna selektör yapana sağ şeritten yardırmaya çalışana sokak arasında kesiciye girecek kadar abanan a gece vakti cubapba cubba kopana far ayarını yapmayan yapmadığı gibi birde sis yakana bmw lere melek gözü ayağına 3 krsluk ayarsız xenon takana karşıdan selektör yapınca da dayılanan a vee en çok ta emniyet kemeri takmaya ayar olurum.net
Milliyet - Makas atarken kaza yaptı!
kızacaksın muhtemelen bana yazdıklarım için ama yukarıda eklediğim videodaki "vahşete" maruz kalan arkadaşların konuşmaları vardı, biri 16 ameliyat geçirmiş 8 ay hastanede yatmıştı, diğer sakat kalmıştı.
makas denilen şeyde yaşanan olumsuzluk "kaza" değil, ihmal ve sorumsuzluktur. kaza tüm önlemler alınmasına rağmen engellenemeyen can ve mal kaybına neden olan olaylardır.
Çok iyi bir sürücü olabilirsin, 200 km/h ile giderken aynasından seni gören ve panik yapan birisi aniden kendini senin makas atmaya yöneleceğin tarafa atsa ne yapabilirsin ? hiç birşey. Bindiğimiz aletler kul yapısı ve fizik kuralları dahilinde hareket ediyorlar.
Amacım sosyal mesaj vermek değil, yapacak olduktan sonra zaten sana ya da başkasına kimse engel olamaz ki defalarca okuyoruz bu tip olaylar yüzünden hayatını kaybedenleri. Naçizane şunu düşün kendi canının hesabını bir şekilde verirsin ama senin yüzünden hayatına mal olduğun kişinin hesabını veremezsin.
Hayırlı akşamlar.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
videoyu seyretmedim yaşın ilerledikçe yaptığının yanlış olduğunu anlarsın ben senin yaşındaykende yapmadım bikere yanından silme geçip korkuttuğun sıkıştırtığın insanların kendine ağır küfürler etmesini bilmek en baştaki caydırıcılığı olmalı yapmayın saçmalıktan başka birşey değil .
İlk mesajında böyle eğlendik felan dedikten sonra son mesajında iddalıysanız çıkalım felan gibi 2000'li yılların başından beri duymadığımız cümlelerden kurmuşsun. Seviyeyi düşürmeden yazmaya çalışayım da nasıl yapsam bilemedim. Ama şu lafı duymuşsundur dimi en azından. El elden üstündür gibi birşeyi mesela. Yada el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanar. Oda mı olmadı. Damlaya damlaya göl olur.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)