User Tag List

Sayfa 19/22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
411 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Polo gtı makas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğrudur kardeşim nasip olmadı polo gti ya binmek daha ama adrenalini en fazla yaşatan bir olay makas atmak iddialı değilim canım sıkılır 1-2 kez atarım dururum ama ölümüne makas atan arkadaşlarımın arabasında bulundum adrenalin seviyem baya yukarılara çıkıyodu ben sen yada burdaki diğer arkadaşlar iyi sürücüdür sosyal mesaj olarak değil dikkat etmek lazım trafikte iyi sürücü olduğu kadar haybeden sürücü olanlarda çok iyi sürücü kaza yapmak kötü sürücü kaza yaptırır adama
    Zaten amaç stres atmak isin suyunu cıkartmadıgım surece kımseyı tehlıkeye attıgımı dusunmuyorum. Mini cooperların surus keyfı olarak cok ust duzey oldugu soylenıyor ancak kullanamadım bende onu

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle keyif olmaz olsun. Tr yollarında bilinçsiz bu kadar sürücü varken (yapılan makas olayıda bilinçsizce zaten ya) nereden emin olabiliyorsunuz yüksek süratle giderken öndekinin sağa yada sola geçmeyeceğini. Süper Mario musunuz 2 can hakkınız mı var yaw.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bunlarda gazlıyoruz diyorlar ya ne diyeyim ben.
    Senin kamera kayıttaysa youtube'a yükle abi bi ara

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda bitane gri passat var özgün kullanıyo sanırım geçen muhabbeti olduda arkadaş passat elime verdi dedi büyük arabada yazılınca konuda direk o geldi aklıma bende bi kere denk gelmiştim güzel oynamıştık yolda tabi tam emin değilim o mu değil mi

Tırsıyorum ben artık geçti bizden yaylada kullanır gibi millet araba kullanıyo 2 kere üst üste az kalsın pişti oluyodum ondan sonra elim ayağım titremeye başladı artık
    Livestrong

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda bitane gri passat var özgün kullanıyo sanırım geçen muhabbeti olduda arkadaş passat elime verdi dedi büyük arabada yazılınca konuda direk o geldi aklıma bende bi kere denk gelmiştim güzel oynamıştık yolda tabi tam emin değilim o mu değil mi

Tırsıyorum ben artık geçti bizden yaylada kullanır gibi millet araba kullanıyo 2 kere üst üste az kalsın pişti oluyodum ondan sonra elim ayağım titremeye başladı artık
    passat vardı. değişmediyse güncelden bir onceki jetta var
    1881 - 193

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    passat vardı. değişmediyse güncelden bir onceki jetta var
    valla bilmiyorum gri bişey işte
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendı videonuzu ekleyın ızlıyım sızın araclarınız ne eger yazanlarsa 200 e cıkana kadar baya waktnız gecıyordur orda benım attıgım makasların cogu 180 200 cıvarındakı suratlerde atıldı. Sölediginiz laflara dıkkat edın cokta ıddalıysanız cıkarız basına e-5 e ıstedıgınız yere

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    07.02 cok tehlikeliydi. aman dikkat
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    07.02 cok tehlikeliydi. aman dikkat
    Ora biraz sakattı . Teşekkürler dıkkat edıyoruz inşallah kazasız devam ederız

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makas atana değil korna selektör yapana sağ şeritten yardırmaya çalışana sokak arasında kesiciye girecek kadar abanan a gece vakti cubapba cubba kopana far ayarını yapmayan yapmadığı gibi birde sis yakana bmw lere melek gözü ayağına 3 krsluk ayarsız xenon takana karşıdan selektör yapınca da dayılanan a vee en çok ta emniyet kemeri takmaya ayar olurum.net
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makas atana değil korna selektör yapana sağ şeritten yardırmaya çalışana sokak arasında kesiciye girecek kadar abanan a gece vakti cubapba cubba kopana far ayarını yapmayan yapmadığı gibi birde sis yakana bmw lere melek gözü ayağına 3 krsluk ayarsız xenon takana karşıdan selektör yapınca da dayılanan a vee en çok ta emniyet kemeri takmaya ayar olurum.net
    Aynen katılıyorum bunlara

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ayar olduğun kemer bigün lazım olmaz inşallah sana.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ora biraz sakattı . Teşekkürler dıkkat edıyoruz inşallah kazasız devam ederız

Milliyet - Makas atarken kaza yaptı!

kızacaksın muhtemelen bana yazdıklarım için ama yukarıda eklediğim videodaki "vahşete" maruz kalan arkadaşların konuşmaları vardı, biri 16 ameliyat geçirmiş 8 ay hastanede yatmıştı, diğer sakat kalmıştı.

makas denilen şeyde yaşanan olumsuzluk "kaza" değil, ihmal ve sorumsuzluktur. kaza tüm önlemler alınmasına rağmen engellenemeyen can ve mal kaybına neden olan olaylardır.

Çok iyi bir sürücü olabilirsin, 200 km/h ile giderken aynasından seni gören ve panik yapan birisi aniden kendini senin makas atmaya yöneleceğin tarafa atsa ne yapabilirsin ? hiç birşey. Bindiğimiz aletler kul yapısı ve fizik kuralları dahilinde hareket ediyorlar.

Amacım sosyal mesaj vermek değil, yapacak olduktan sonra zaten sana ya da başkasına kimse engel olamaz ki defalarca okuyoruz bu tip olaylar yüzünden hayatını kaybedenleri. Naçizane şunu düşün kendi canının hesabını bir şekilde verirsin ama senin yüzünden hayatına mal olduğun kişinin hesabını veremezsin.

Hayırlı akşamlar.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evden caddenin sonunda benzinliğe giderken bile kemer takarım. Ne zaman lazım olacağı belli olmaz. He unutmuşsam bile E5'e yada E6'ya bağlanmadan mutlaka takarım. Bence o en çok uyuz olduğun şeyi en sevdiğin şey yapmaya başla en kısa zamanda.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şİLE Yolu vırajları 180-190 arası beklerım
    madenler vırajı 130 ekstradan.D
    madenler virajına hala 110+ giremedim şile istikametinde, kadıköy istikametindede aynı şekil ama yol hiç boş olmuyor yaa
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milliyet - Makas atarken kaza yaptı!

kızacaksın muhtemelen bana yazdıklarım için ama yukarıda eklediğim videodaki "vahşete" maruz kalan arkadaşların konuşmaları vardı, biri 16 ameliyat geçirmiş 8 ay hastanede yatmıştı, diğer sakat kalmıştı.

makas denilen şeyde yaşanan olumsuzluk "kaza" değil, ihmal ve sorumsuzluktur. kaza tüm önlemler alınmasına rağmen engellenemeyen can ve mal kaybına neden olan olaylardır.

Çok iyi bir sürücü olabilirsin, 200 km/h ile giderken aynasından seni gören ve panik yapan birisi aniden kendini senin makas atmaya yöneleceğin tarafa atsa ne yapabilirsin ? hiç birşey. Bindiğimiz aletler kul yapısı ve fizik kuralları dahilinde hareket ediyorlar.

Amacım sosyal mesaj vermek değil, yapacak olduktan sonra zaten sana ya da başkasına kimse engel olamaz ki defalarca okuyoruz bu tip olaylar yüzünden hayatını kaybedenleri. Naçizane şunu düşün kendi canının hesabını bir şekilde verirsin ama senin yüzünden hayatına mal olduğun kişinin hesabını veremezsin.

Hayırlı akşamlar.
    Eywallah Makasın bı tarafını savunmuyorum ama hani dedigin gibi baskasının hatasıyla bısı olursa elımden pek bısı gelmez haklısın.

ibratice
    Misafir
    videoyu seyretmedim yaşın ilerledikçe yaptığının yanlış olduğunu anlarsın ben senin yaşındaykende yapmadım bikere yanından silme geçip korkuttuğun sıkıştırtığın insanların kendine ağır küfürler etmesini bilmek en baştaki caydırıcılığı olmalı yapmayın saçmalıktan başka birşey değil .

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendı videonuzu ekleyın ızlıyım sızın araclarınız ne eger yazanlarsa 200 e cıkana kadar baya waktnız gecıyordur orda benım attıgım makasların cogu 180 200 cıvarındakı suratlerde atıldı. Sölediginiz laflara dıkkat edın cokta ıddalıysanız cıkarız basına e-5 e ıstedıgınız yere
    normalde hıc yazmam bu tarz konulara ama ozguvenıne hayran kaldım, vıdeonu ızledıkten sonrada tek yorumum bızım yetıstırmelerımıze 2 beden ufak gelırsın demek ıstedım

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öylesine gazladık yol çok boştu pek bişi yok videoda

sonda makara yaptık 6.50lerde güzel bi hareketimiz var videonun bana göre güzel nadir yerlerinden biri saat 9 civarı anca bu kadar boş yolda

Ve lütfen sosyal mesaj olaylarına geçmiyelim çünkü bu olayın sonu yok yani gene standart konuşmalar geçmesin bence

Sizin makas atmak yanlış demeniz vs beni etkiliyebilcek bişi değil ve herkes mutlaka bi döneminde gazlamıştır bende o dönemdeyim diyelim
    İlk mesajında böyle eğlendik felan dedikten sonra son mesajında iddalıysanız çıkalım felan gibi 2000'li yılların başından beri duymadığımız cümlelerden kurmuşsun. Seviyeyi düşürmeden yazmaya çalışayım da nasıl yapsam bilemedim. Ama şu lafı duymuşsundur dimi en azından. El elden üstündür gibi birşeyi mesela. Yada el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanar. Oda mı olmadı. Damlaya damlaya göl olur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)