maşallah r lara ...dbs nin vites gecişleri çok net olmuş...dbs-R farklı..diğer videolarıda görürsek daha iyi olucak
konuyu toplam 33 üye okuyortartışma yakındır
![]()
polemık sende kankacımbu son vıdeoları koymak sana yakıstımı sence
ben orda o arabaya bınmek zorundamıydım, sana kaz kez dedım bınmezdım dıye. ama sen gıttın en saglıklı olan vıdeoları deılde benım kılo dezavantajımın oldugu vıdeoyu koydun kanka
neyse bu gece yıne cıkalım sende sok arka kemerlerını ve sag koltugunu ama bende jantımı takıp gelıcem yıne hakan kullancak
![]()
bu gece deneme var mı?
maşallah bu arada araçlara dbs vites geçişleri çok iyi.
Failure is not an option.
Selçuk ; geçseydiniz dbs daha dolu olduğu halde geçtik king biziz dicektiniz.
Geçildiniz maşallah diyin bitsin,yok doluydu hafif janttı sonu olmayan muhabbetler sende bende herkeste çok iyi biliyor bunu.dbs'nin daha dolu olduğunu bilerek denediniz zaten.
DBS vites geçişler adaletli kornalar maşallah çok iyi ..
BK typeR kapak yapıp , emme ve kelebekten sonra oem egzantrik koyması hata olmuş..aftermarket egzantrik takarsa hızlanacağı kesin..
zaten dbs sıkıştırma ve egzantrik olarak BK dan üstün sonucunda böyle olması normal.
Araclara masalllah
#KGdetanirlar
Her ikisinede Maşallah
selçuk sen 128 kg sin hakan kaç kg
araçtan kaç kg attın
sen kullanırken kilolar eşitmi
yoksa hakan kullanırken mi eşit
keşke DBS de sökseydi
bu arada DBS kaç devir dönüyor
siz stock cam var yazmıştınız siz stock cam ler ile kaç devir ceviriyosunuz öylee vuuuuuu![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Dun gece orda iki tarafada soyledim video koyarsaniz kavga cikar isterseniz video koymayin dedim .. Ama sonuc itibari ile video konuldu iki tarafin ortak karari .. Ve su gercekgi kimse essegim kancik demez ve bu konudada kavga cikar az kaldi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)