ne diim şimdi
kelford stage 8 çıkarmış Erdem alalım
![]()
ne diim şimdi
kelford stage 8 çıkarmış Erdem alalım
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
buyrun hakanla denemelerden bırı 5 sonlarındalar
http://www.youtube.com/watch?v=jc-oE...ature=youtu.be
oooo iş deısır sımdı kanka.. sen sımdı bak gırme dedım bu muhabbetlere dayanamadın koyuyorum uc tane koyucaktım.. ama ıs oyleyse gercek deneme bu deılmı gorenler gorsun bı eksık varmı..?? hatta benden bayabı hafıfsın yanlısmıyım..bu muhabbet gırmıyecektın..
sabahtan berı benı kac kısı aradı arabanda egzntrık varmıss.. ben dıyormuyum egztrıklısın madem nıe bana yok dıosn dıe.. yapma işte bunu..sen benden yınede hafıf oldugun halde sonuc bu denemede erken basmak veya hıle hurda bısey varsa soylesınler ızleyenler de bu ısın ıcınde..
dier vıdeoları koymak sıkıntı deıl yıne bısey yok .. 40 kılo daha hafıflıyosn arka tamponuma dusuyosun.. oda 6 da gıdemedık 5 de yıgılıyo BK orda sızede soyledım ..
ozaman sen kullanırken kilolar eşit diyebilirmiyiz
beni yanlış anlama selçuk seni sevmem bilirsin ama yazdıklarımın da DBS ile alakası yok
hangi şekilde kg ler eşit ise ozaman hangi aracın daha üstün oldugunu anlarız
bu yüzden soruyorum
ikisinede maşallah kazasız belasız
bide 100 - 200 alın şu aletlere
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
dıyemeyız kanka cunkı sag koltuk 23 kılo ıkı tane emnıyet kemerı yaklasık 3 kılo ne ettı 26 kılo ben 128 kıloyum 128- 26 102 kılo metın 95 olunca ben yıne agırım ve jant dezavantajım var. zamanında BG typer denemesınde neler yapmıstınız hatırlarsın elındne gelenı ardına koymazsın seklındebız hakan ıcın yaptık ben adamlık yapıp bındım bende surdum surmesemıydım
![]()
ecu fast katkısı fazlaaa geliyo dbs ye))
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
her typer konusunda yazılır o arabada egzantrık var dıyeer typerı selcuga verdıgımde de soylemıslerdı egzantrık var dıye.. bu adamlar tıcaret yapıyor arabada + parca olsa neden soylemesınler,sonucta daha fazla para ısterler
metının koyduklarında metın gecmıs,selcugun koydugunda selcuk,dun mamı abı ıle konustugumda 5 sonuna kdr kafa kafayalar tamamen aynı gıdıyorlar demıstı. ısler karısık![]()
ya arkadaş madem yok ben 200 kiloyum sen 50 kilosun sende kaput var bende jant var sende kıl var ben köseyim kavgası çıkacak o zaman iki arabayıda aynı gün dynoya çıkarın dyno kingcilik oynayın bitsin gitsin nedir yani alla alla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)