vıdeo ıcın tesekkurler.. bana kalırsa araclar cok denk fakat 4te bk one cıkıyor bıraz daha hos yurudugunu dusundum 4 te 5 sonu dbs devır donuyor 6da bknın gecebılecegını dusundum.. aslında dbs nın onde olması cok daha normal olur fakat fıltrenın kotu oldugunu yazmıslardı etkısı olabılır.. dbsnın fıltreyı hallededıp tekrar denemesı yanlıs olmaz.. dunku hos sohbetlerınden sonra selcuklarda onu kırmaz.. kılo esıtlenebılır fakat bk cok sokuk deıl kapılar fln yerınde duruyor.. ne olursa olsun yuksek sıkıstırmalı,bu kdr parcalı bır aracın bunları dert etmemesı gerekır.. ben fıltre sıstemınde kayıp guc olabılecegını dusunuyorum..
ama ne olursa olsun bk o setupla cok guzel gıtmıs.. daha gıdıcek yerı kalmamıs bence.. bu 2 aractan sadece dbs hızlabılır bk parca takmadan hızlanamaz.. hakanla selcuk odevlerını ıyı calısmıslar tebrık ederım..
dbs sahıbı metınıde tebrık ederım ALLAH kaza bela vermesın.. ygz ıle denemesınden sonra aracını ılerı goturdu.. bk denemesınden sonrada ılerı goturur ıns.. sonra dıger araclar hızlanır.. kavga dovus olmadan boyle ılerlemek lazım