User Tag List

Sayfa 16/21 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
392 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: DBS-R ve BK-TYPE-R

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim icin sorun teşkil etmiyo koyda deniyelim bende sökersem sen ne yapıcaksin koltuğa bı sen geçtin ne oldu aradaki fark orada videoda sana diyorum ya iste sana anlatmak istediğim bu dıe.. Eşit kilolarda her türlü geride kalicagini bal gibide gördük ki yinede hafiftin benden .. Ben herturlusune varım..
    he son olarak eger hıc bırseyıne ellemeden BK yı gecmek ıstıyorsan esıt kıloda ben sana bı tuyo vereyım ayarını YUREGIRe yaptır kardesım... dırek gecersın...

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadın basmadı sanırım benim kendimcede olsa yaptığım bir araç var senin varmı typerden baska 400 üstü bir aracın ? suan yok ama yapılıyor senin yapılan varmı ? oaracı neden sahipleneyim ? banane beni ne bağlar enhızlı ep3 kim dediler bende dedimki peak deki ep3 olur suanda dedim EEEEEE neden battı Erdem ? sıkıntınmı var gazoz verim soda verim içiver sakin ol sakin yaz yazdığını düşünde yaz tamam yazamıyor olabilirim ama çok acık ve net söyledim ne varbunda? Bs de çok güzel gidiyor 1 kere Bs ye laf demişmiyim ben ?
    ya ozgun ALLAH askına tanımasam senı cocugun bırı derım..ne anlattıgından bırsey anlıyorum ne anlatmaya calıstıgın seylerı.. kardesım sen ayarını yap bırak arabalar kostursun taraf olma kotu duruyor benden sana tavsıye.. benım butun araclarım bugune kdr kosturdu akranlarının hep onunde oldu.. gonul ısterdı tt gallardom olsun ama butce bu kdr.. ben yaptıgım ıslerı cok sukur bugune kdr elıme yuzume bulastırmadım

ben sıgaramı yaktım sodamı ıcıyorum sanada tavsıye ederım.. tek rıcam var ALLAH askına alıntı yapma yeter hava sıcak bunalıyorum.. ben araba ısı benım hobım eglenmeye calısıyorum stres ıstemıorum bırak benı gozunu seveyım..

yuzyuze konusuruz ne zmn elıne klavye alsan sacma sapan yazıosun.. yazdıklarına kızmıyorum,senıde kırmadan yazmaya calısıyorum.. bırak oyle kalsın

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sekıl davranıcaksan ozaman gordugundede oo kankacım nbr napıopsun makara kukara yapmıycaksın. benım yasım 30 cocuk deıl evlı barklı adamım. ınsan bazı seylerı bu yaslardan sonra kaldıramıyo bılgın olsun. sıkerım arabasının tekerlegını amına kodumun arabasını yaptık yıne huzurumuz bozuldu... sen bu camıada ne kadar kasarsan bende okadar kasarım, senın bılgılerın ustundur saygıda duyarımda baska sekle sokamazsın muhabbetı senın deıl kımsenın hakkı yok bunu bana yada kımsenın kımseye bu sekılde davranmaya. araba deneme konusunda sıte muhabbetı nerden cıkıyo ya.. erdem gıbı adama sagdan soldan duyupta mod yapıp kendınız yuapmıs gıbı konusmayın dıyosun. sen arabana malzemelerı nerden gorudnde aldın vth ı nasıl turbo yaptın vahımı geldı ya. ooohooo sıktı bu muhabbetler artık ayıp ayıp
    kardeş vahi gelmedi didindim çabaladım yaptım 1 kişi yardım etmedi kaan +cenk sayesinde aldım parçalartı fullraceide kendim buldum günlerce araştırdım çok ciddi salak paralar harcadım mal gibi kaa n Aem ems almama neden olan insandir engin ile ve ozan ile beraber ama ne ayarını yapmayı öğrettti kimse nede bişi sik gibi ortada kaldğm zamanları biliyorum neysem hepsini atlattım onlar benim meselelerim

Vth turbboyken siz nerdeydiniz dememmi Gerkeiyor ben sana bunu senler öncede söyledim TT ye giren göttü r deyip kendisitende bizi silmeye kalkanda sendin kusura bakma ozaman da 20 yaşında deildin 29 yaşındaydın coluğun cocuğun beni ilgilendirmez bağlmazda 45 50 yaşında adamlarda var bu alemde kusura bakmcaksın kaldıramıyıcağın seyleri yapma ozaman alınma gücenme..

benim kanka abi baskan gibi cümleler sokaktan geçtiğim adamlara söylediğim seyler benim için gayet basit sik sok cümleler ne var bunda kardeş beni görmek istemiyorsan gelme banane gelirsin yersin yemeğimi içersin bizde adabı muaseretttir kardeş geleni ağırlarım ısmarlarım yersin içersin güle güle gidersin allahın selamini alırımda veriririmde sıkıntı yok....
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu toplam 93 uye okuyor vay be ne konuymus

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metın 95 kılosun hakan 85 kılo sen 10 kılo avantajlısın bızım koltuklar ve kemerler 3 kılo cıvarında 26 eder. 10-26 16 kılo daha hafıf oluyor hakan senden... ben bınınce ne oluyor?

128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerken az evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...

herturlusune varsan ortaya koy 10bın dolar para senın arabanı kapalı garaja kıtleyelım... ben 1 ay zaman zarfında psıtone gzantrıgımı getıreyım takayım rodaj ayar yapayım deneyelım esıt kıloda varmısın
    Metin abi 95 kg hakan abi 85 ve 26 dan neden düşülüyo?

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metın 95 kılosun hakan 85 kılo sen 10 kılo avantajlısın bızım koltuklar ve kemerler 3 kılo cıvarında 26 eder. 10-26 16 kılo daha hafıf oluyor hakan senden... ben bınınce ne oluyor?

128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerken az evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...

herturlusune varsan ortaya koy 10bın dolar para senın arabanı kapalı garaja kıtleyelım... ben 1 ay zaman zarfında psıtone gzantrıgımı getıreyım takayım rodaj ayar yapayım deneyelım esıt kıloda varmısın
    Ahahahaha hesaba bak Hakan benden 10 kilo hafif avantajlisin diyodun tmm bende sag koltuğu aliyim deniyelim.. Madem okadar önemli deilde nie okadar söküp geldin.. Gel bu aksam koltuğu söküp görelim ne fark ediyormus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş vahi gelmedi didindim çabaladım yaptım 1 kişi yardım etmedi kaan +cenk sayesinde aldım parçalartı fullraceide kendim buldum günlerce araştırdım çok ciddi salak paralar harcadım mal gibi kaa n Aem ems almama neden olan insandir engin ile ve ozan ile beraber ama ne ayarını yapmayı öğrettti kimse nede bişi sik gibi ortada kaldğm zamanları biliyorum neysem hepsini atlattım onlar benim meselelerim

Vth turbboyken siz nerdeydiniz dememmi Gerkeiyor ben sana bunu senler öncede söyledim TT ye giren göttü r deyip kendisitende bizi silmeye kalkanda sendin kusura bakma ozaman da 20 yaşında deildin 29 yaşındaydın coluğun cocuğun beni ilgilendirmez bağlmazda 45 50 yaşında adamlarda var bu alemde kusura bakmcaksın kaldıramıyıcağın seyleri yapma ozaman alınma gücenme..

benim kanka abi baskan gibi cümleler sokaktan geçtiğim adamlara söylediğim seyler benim için gayet basit sik sok cümleler ne var bunda kardeş beni görmek istemiyorsan gelme banane gelirsin yersin yemeğimi içersin bizde adabı muaseretttir kardeş geleni ağırlarım ısmarlarım yersin içersin güle güle gidersin allahın selamini alırımda veriririmde sıkıntı yok....
    en bastan ben techte gıren gottur dedıysem got degıl dınsız ımansız olayım ozgun herzaman dedıgıms ey ben o kelımelerı kullanmadım dıye. banlayan benım alenende soyledım sıkıntı etmedım hep senmı ucurcan

senın yaptıgın ıslerı herzaman takdır ettık zaten vth ılk turbo vtectır dıye herzaman soyledık su dur budur dıye sezaın hakkını sezara verdık. ha bı tek senmı arastırıyosun? bız hıc okumuyomuyuz arastırmıyomuyuz? sonuc olarak yabancı gforumlardakı paylasılmıslar olmasa yuzde 99.9 kısı hıc bısı yapamaz ezbere. bızde cok para doktuk dokmedıkmı? hıc tanımıosun sankı benım ılk paracalarımı getıren zaten sensın... neyse polemık yapmıycam....

benım arabam bu kadar yuruyo bu kadar becerebıldım ok.. hadı ALLAH herkesın carsısına pazar versın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aha uyanda ısı ahuhauhaua

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahahaha hesaba bak Hakan benden 10 kilo hafif avantajlisin diyodun tmm bende sag koltuğu aliyim deniyelim.. Madem okadar önemli deilde nie okadar söküp geldin.. Gel bu aksam koltuğu söküp görelim ne fark ediyormus
    pıston egzantrıklı arabayla denemeye elınden gelenı ardına koymaytarak gelırsın. ha sen mamıye dua et kankacım. ben daha beter sokuyodumda on arka sıleceklerım motorları. on kapı cam motorlarım on konsol parcalarım bı dunya daha seyı sokucektım. anladınmı_? olayın dıbını gormnekse mevzu sen benle basedemezsın kanka kusura bakma. heryerını dekopajla keserım o arabanın acırsam namerdım. bır **** boklu vtece 120 bın lırayı askın para harcamıs adamım pıre ıcın BK yıda yakarım donup bakarsam serefsızım...

ben dun gece arabamı gordum herkese ıyı gunler....

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayların arabası DBS bune ya oku oku gözlerim acıdı arada kilo hesapları bilgiler hava da uçusuyor

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 kilo hafif bk haktan surdugunde

stp surdugunde 7 kilo hafif

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hesabı ıyı oku anlarsın... detaylı yazdım herseyını...

metın 95 kılo
    hakan 85 kılo

hakanda 26 kılo sokuk var fazladan ne oluyo bu durumda? 10 kılo ılk metın avantajlı ıken 26 soktugu ıcın hakanın 26 sından metının 10 u cıkarılıyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 kilo hafif bk haktan surdugunde

stp surdugunde 7 kilo hafif
    o nasıl bı hesap ya tekrarmı yazayım

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi kardeş sana ii günler hani yazmıyordun daaahaa
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hesabı ıyı oku anlarsın... detaylı yazdım herseyını...

metın 95 kılo
    hakan 85 kılo

hakanda 26 kılo sokuk var fazladan ne oluyo bu durumda? 10 kılo ılk metın avantajlı ıken 26 soktugu ıcın hakanın 26 sından metının 10 u cıkarılıyo...
    26 kg bk sökük + bk nın şöförü 10 kg hafifi eder 36 ben başka hesap anlamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pıston egzantrıklı arabayla denemeye elınden gelenı ardına koymaytarak gelırsın. ha sen mamıye dua et kankacım. ben daha beter sokuyodumda on arka sıleceklerım motorları. on kapı cam motorlarım on konsol parcalarım bı dunya daha seyı sokucektım. anladınmı_? olayın dıbını gormnekse mevzu sen benle basedemezsın kanka kusura bakma. heryerını dekopajla keserım o arabanın acırsam namerdım. bır **** boklu vtece 120 bın lırayı askın para harcamıs adamım pıre ıcın BK yıda yakarım donup bakarsam serefsızım...

ben dun gece arabamı gordum herkese ıyı gunler....
    Kulağa hoş gelio kötü ama yaptığın arabayı kullanaMamak .. Otobanda bide yolda görsek bunları burda öyle koyarım yaparım ederm ii gidiyo ??aksam geliyormusun.

gökhan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada keyifli denemeler olmuş BK typerin ön kaput u çok hoşuma gitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaaan ne anlarsan anla cokta tın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vurdu gol olduuuu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)