User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
214 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Revo İbiza Cupra vs Evotech Polo GTI son Final @ Kayseri

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zafa,kendı adıma konusayım;
    Ben ıse yaramamıs demedım kı? Daha ıyı yurumesı gerek dedım... Yanı bu artılarını daha ıyı yola aktarmalıydı dedım Polo GTI ıle denemelerınızde...
    Abi bir tik daha iyi yurutebiliyorum zaten bi ust mod mevcut hammadde yok sen bu motoru 1.4 tsi degilde 2.0 tfsi gbi goruyosun evet daha daha iyi yuruyebilir custom bi isle revo bukadar izin veriyor ve sanziman ama korku yoksa kirilmalik gitsin diyosan cok daha iyi yurur ama herhan patlayabilirsin demektir yolda...

başroll
    Misafir
    Oncelıkle herkese hayırlı aksamlar. Ben kayserıden Evotechlı beyaz ıbıza cupranın sahıbıyım foruma yenı uye oldum aracım hakkında olumsuz sekılde konusuldugu ıcın uye oldum soyle bı yorumları okudum ve sadece guldum Yılda kardesımın elıne saglık buralara geldı araclarımıza kendı keyfımıze gore bırseyler yapmaya calıstık.Suanda aracım on 2 amortısoru patlak ve fıltresız ve bır kac eksıgı ıle yurumekte suana kadar yazılımla ılgılı hıc bır sıkıntım yok cok sukur ıslerımden dolayı aracımla pek ılgılenemıyorum. Burda evo veya revonun fanatıklıgını yapmaya gerek yok cunku 2 fırmada bu ısten ekmek yıyor. Evotech hakkında sacma sapan yorumlar yapmaya gerek yok herkes sonucta kendı arabasına emek verıyo,para harcıyor. Ayrıca safacım benım aracım hakıında sana yorum yapmak sana dusmuyor masallah aracın guzel yuruyor Allah kaza bela vermesın bız bu işı yenı yapanlardan degılız zaten ben rollınge fazla cıkmıyorum senın gıbı.Aracıma zaten bundan sonra extra bırsey yapmayacagım(eksıklerı harıcınde)Benım kımseye karsı bır hırsım,alıp veremedıgım bırsey yok ben sadece aracımdan yaptıklarımın karsılıgını alarak karsılıgını caddelerde keyıf almaya bakarım.Herkese ıyı forumlar.

Ömer.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım sozum kesınlıkle guvenlık sınırı asan Modlara degıl,hıc bır zamanda taraftarıda olmadım...
    Polo sana gore 70 kılo agır olup,mod eksıı varken,gecmenı,3 boy falan atmanı beklerdım.
    Cupra uzunda yavas ama 4. vıtesden sonra 200km ye kadar 1 boy yavas,ancak ılk 3 vıtes hızlı kesınlıkle. Bu mıhvalde sana demıstım,daha ıyı olman gerek dıye.
    Yoksa eskı halıne gore hızlanmıssındır,ona yıne lafım yok yanı ıse yaramıstır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı başroll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelıkle herkese hayırlı aksamlar. Ben kayserıden Evotechlı beyaz ıbıza cupranın sahıbıyım foruma yenı uye oldum aracım hakkında olumsuz sekılde konusuldugu ıcın uye oldum soyle bı yorumları okudum ve sadece guldum Yılda kardesımın elıne saglık buralara geldı araclarımıza kendı keyfımıze gore bırseyler yapmaya calıstık.Suanda aracım on 2 amortısoru patlak ve fıltresız ve bır kac eksıgı ıle yurumekte suana kadar yazılımla ılgılı hıc bır sıkıntım yok cok sukur ıslerımden dolayı aracımla pek ılgılenemıyorum. Burda evo veya revonun fanatıklıgını yapmaya gerek yok cunku 2 fırmada bu ısten ekmek yıyor. Evotech hakkında sacma sapan yorumlar yapmaya gerek yok herkes sonucta kendı arabasına emek verıyo,para harcıyor. Ayrıca safacım benım aracım hakıında sana yorum yapmak sana dusmuyor masallah aracın guzel yuruyor Allah kaza bela vermesın bız bu işı yenı yapanlardan degılız zaten ben rollınge fazla cıkmıyorum senın gıbı.Aracıma zaten bundan sonra extra bırsey yapmayacagım(eksıklerı harıcınde)Benım kımseye karsı bır hırsım,alıp veremedıgım bırsey yok ben sadece aracımdan yaptıklarımın karsılıgını alarak karsılıgını caddelerde keyıf almaya bakarım.Herkese ıyı forumlar.

Ömer.
    Omercim hosgeldin sonunda gelebildin
    Simdi biz burda senin aracin hakkinda yorum yapmiyoruz kotulemiyoruz zaten yapmamda isimde olmaz milletin arabasiyla ben burda gti ile cupra arasindaki farki senin aracina oranla anlatmaya calisiorum snn aracini ornek vererek. Karakterlerimiz farkli sen keyfine yapiyosun ben ise rollingte gecmek icin yapiyorum hemde keyif icin bunu daha once konusmustuk senle.
    Ben bos bos caddelerde gazlamak icin yapmadim bu araci ve kimsede senin aracina kotu bisi demedi eksiklerin oldgnu belirttik biz teknik acidan araclari karsilastiriyoruz alinganlik yapma lutfen herkes para emek zaman harciyor herkesin araci kendine guzeldir.
    Madem ismaille rolling icin degil keyif icin yaptiniz neden surekli rolling ortami oluyor onu anlamiyorum zaten bicok aracla gecenki konuda ismail denemeye acigim en hizli tsi im demis dostca deneme icin bnde kendisini aradim denedik araclari zaten bole bktan bi memlekette milletin nazi ile rolling yapilmiyor sende biliyosn kardesm konustk bnlari daha once 1 defada seni ariyip deneyelim demedim zaten ismail araciligyla bikacdefa denemstik sadece...
    Herneyse herkse skntisiz bol gazlamali gunler dilegiyle...

başroll
    Misafir
    Safacım ben burda kendı adıma konusuyorum ısmaılın hergun rollınge gelmesı ısmaıl kardesımın tercıhı ben foruma fazla gırmıyorum zaten ıstıyen caffelerde gezer ısteyen rollınge cıkar senın arabanı kıyaslamadım dıyosun 3-4 mesajında aracımı kotulemıssın ben sadece eksıklerım var yazılım hakkında hıc bır sıkayetım yok sende bılıyosunkı aracımda eksıkler var hatta senınle gorrustugumuzde aracımın sıkıntılarını sanada soylemıstım.
    Sana ıyı forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heriki aracada masallah..cok saglikli
    emeginize saglik
    "FF VTI"TURBO
    "RR Type R"
    "JP egK20"

"DD TypeR" TURBO
    "RED KA Turbo TypeR"

H10DA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara keyifli denemeler olmuş...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Safa bana bir kaç gün müsaade et. Ondan sonra 100 oktan mı açarsın,uçak benzini mi koyarsın,çakmak gazı mı koyarsın farketmez deneyelim Yapılacak denemeden sonra arabamın niye seni daha farklı geçtiğini söyleyeceğim... Polemiğe gerek yok.. Revo ibizayı o zaman görcez..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Safa bana bir kaç gün müsaade et. Ondan sonra 100 oktan mı açarsın,uçak benzini mi koyarsın,çakmak gazı mı koyarsın farketmez deneyelim Yapılacak denemeden sonra arabamın niye seni daha farklı geçtiğini söyleyeceğim... Polemiğe gerek yok.. Revo ibizayı o zaman görcez..
    Bukadar yeterli İsmailcim Artık Revo ibizayı sizler için yormayacagım hala üzerindeki parçalarla arabanın geçecegini iddia ediosun ekstra parça takmadan senle denemekten kabak tadı verdi artık sıkıldım youtube hesabımda seni geçtigim videolarla doldu taştı zaten Yurtdısına cıkıyorum 1 ay sonra görüşmek dilegiyle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bukadar yeterli İsmailcim Artık Revo ibizayı sizler için yormayacagım hala üzerindeki parçalarla arabanın geçecegini iddia ediosun ekstra parça takmadan senle denemekten kabak tadı verdi artık sıkıldım youtube hesabımda seni geçtigim videolarla doldu taştı zaten Yurtdısına cıkıyorum 1 ay sonra görüşmek dilegiyle...
    revolu polo gti yokmu kardesim kayseride
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana dedim de mi arabamda arıza var ama deneyelim diye kardeşim. Senin araban bu kadar yürüyor işte. İşte kanıtım. Sana göre bahane.. Dump valve kaçıran halimle yürüyebilmişsin demekki. Mecburi olarak dump valve mi değiştiriyorum. Arabam basınç kaçırıyor. Geldiğinde görüşmek dileğiyle. Artık revodan mevodan bahsetmeyin bana..

Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana dedim de mi arabamda arıza var ama deneyelim diye kardeşim. Senin araban bu kadar yürüyor işte. İşte kanıtım. Sana göre bahane.. Dump valve kaçıran halimle yürüyebilmişsin demekki. Mecburi olarak dump valve mi değiştiriyorum. Arabam basınç kaçırıyor. Geldiğinde görüşmek dileğiyle. Artık revodan mevodan bahsetmeyin bana..

cem sen ne araba yaptinda sana revodan bahsetmeyelim ? yazmiyayim diyorum ama bazen kabak tadi veriyo yazilanlar senin arabanin dengi bana gore polo gti REVOLU senin aracin fabrikasyon cupradan daha hizli marka bk bu kadar kolay sizin srvis vsrdi yanilmiyorsam simdi aklina geldi agriza tespit cihazina baglamak
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varsa 2.0 evotechli kendi klasmanimdaki araclarla denerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem sen ne araba yaptinda sana revodan bahsetmeyelim ? yazmiyayim diyorum ama bazen kabak tadi veriyo yazilanlar senin arabanin dengi bana gore polo gti REVOLU senin aracin fabrikasyon cupradan daha hizli marka bk bu kadar kolay sizin srvis vsrdi yanilmiyorsam simdi aklina geldi agriza tespit cihazina baglamak
    Alparslan abi 56. kez yazıyorum. İbiza cupra , polo gti'dan fabrikasyon olarak bujileri ve gaz tepkimesinden dolayı yavaş. İbiza'nın hafiflik avantajı var. Benim arabam 100 kilo ağır. Benim son dişlim ve 4-5-6-7. dişlim ibizadan biraz daha uzun. Bu speclerde ibiza eksilerini zaten artıya çeviriyor. Ben yetkili servisim sizin modifiye olarak bilginiz varsa benim de teknik detay bilgim var. Bu işin eğitimini alıyorum. Hangi parçalarda aktivasyon varsa bunu ben takip edip ben biliyorum. İstanbulda'da revolu polo gti şöyle böyle gidiyor dediler evotechli, coolerlı dump valveli polo gti'dan fark yedi. Siz daha iyi biliyorsunuz. Ben tartışmaya girmiyorum... Ben sadece arabamı daha iyi yürütmeye çalışıyorum. Bunu Safa kardeşimiz istedi. Daha evotechli ibizayla da ilgilenip eksiklerini tamamlayıp bu dosyayı kapatacağız.

O çıktıyı 2 hafta önce aldım ben. Ben bahane belirtmem. Neyse onu söylerim..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

burak özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zafa buraya utanmadan nasıl yazdın hiç sıkıntı çekmedim revodan diye ? ilk yaptırdığın günleri hatırla bizim garajda revoya sövdüklerini bi hatırla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçeceğim demiyorum, ayarı vereceğim revo ibizaya diyorum istediğini yap gel. Bir kaç gün müsaade et iyi mi? Bunu sen istedin. Fırsatçı safa... Bak bir video yükletiyorum şimdi. Eski günlerin aklına gelir belki..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu iş gerçekten artık tadı fazlasıyla kaçmaya başladı neden bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum şu anda safa geçtiyse tebrik edip konuyu kapatın yada araçlar ne zaman hazır oldu tekrar denenir görülür artık boku çıktı tartışmaların revomu evotechmi diye zaten bu tsilerde kim geçildi ya vida gevşiyo ya buji ya bobin mutlaka bi sıkıntı oluyo bahanede değil gerçekten fazla yüklenildiğinde bi yerden patlak veriyo ya herkes her şeyini kontrol ettiprip eksiksiz bi şekilde denesin yada geçti beni tebrik ederim demeyi bilsin
    herkese iyi formlar
    süperchips var huzur var tartışmada yok

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbiza ilk 3 vites hizli sonra polo Gti hizli ancak 0,2-3 sec 200 km ye kadar yani 1 boy. Tabi bunlar aksesuarsiz olcumler. İbiza agir-polo hafifse fark 2 boya cikar tersinde ibiza kafa kafaya gelir...
    Su isi Evo-revo dalasina degilde,iki aracin kiyaslamasi uzerinden tartissak?
    İki markada kendi capinda iyi firmalar. Biri belli markalara uzmanlasmis digeri Alman ve motoru olan tum araclar uzerine. Sonra camur atmak/kotulemek gibi fikirler hasil oluyor,kuru seylerle ugrasiyoruz...
    Simdi ben yap bir E92 M3 yada 250 CGİ veya 550i mi demeliyim yada M5 i olan var mi?
    2.0 tfsi yada X model arac,sahipleri ne isterse onu yapar,Gforce'un yaptigi araclarin sahiplerinin cok buyuk kismi buralara uye degil oyuzden ortami senlendiremiyorlar...
    İsin ozu;marka degil yaptiklarimizi degerlendirelim...

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem özerin arızaları şuan benim aracımdada var bende gectiğim arabaların şuan 3 araba gerisine düştüm ama sorunu cözdüm cok şükür ama bu deneme saglıklı degil cem'in aracı arızalı denemenin tekrar yapılması konuyu uzatmaz diye düşünüyorum şu denemelere birgün bende katılmak istiyorum ecufast farkı ile

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)