Ben sizin denginizim keşke buluşsak ta görsek arabanızı :))
Printable View
Hımm , ben hızlı olmak için keşke 2.0 tfsi aracımı satmasaydım.
Dediğim gibi o mıntıkaya ilhan aga bakıyor ayıp olmasın kendisine onunla denersiniz.
Niye çekiciyle geliyor serdar oraya lastikleri mi patladı , moda çıkarmayın başımıza.
Orda dener artık istedikleri ile , ankaraya gelirse deneriz her zaman geçerse de adam gibi koyarız geçilirsi de sorun bu özetle . Saplamak değil amaç:)
Ya hakancigim allah askina gerek yok bu tip polemik yaratacak seylere ne yazsan yanlis anlasilabilir sonucda yazinin mimigi yokki.Sen Serdar ankaraya geldiginde veya sen ortak bir yerde iken denersiniz atarsiniz kurtlarinizi sonucda arabalar yarisiyor sizden kiymetlimi?Benim favorim sensin ama Serdarda sana tutunur bence guzel hos bir dneeme yaparsiniz olur biter:)
Ya Dedin Semihcigim ben senin niyetinin iyi oldugunu bastan beri biliyorum bosver sen kulak arkasi yap yanlis anlasilmalara mahal vermeyelim burda biz bize
Peki semih sen oyle diyorsun ben daha da yazmıyorum.
Ama lütfen yazmalarına bir daha bak , hep sıkıntılı olan benmişim gibi yazdın.
Konu ben değilim sizin denemeleriniz , ben ilhan agayı çekiciyle mi gönderiyorum.
Oraya geldiğinden siz denemeyi yaptıktan sonra haberim oldu ve yazıyorum.
Benim burda tek ricam tek taraflı olunmasın anladın mı.
ilhan abi ve şahit abi gayet iyi biliyor niyetimi dediklerimi ben asla ilhan abinin arabası tırt gitmiyor gibi bişi demedim.bence ilk denememizle alakası yok şuanki haliyle çok deişmiş.
benim araç için konuşmuyorum polemik çıkmasın tekrar.ben memnun değildim aracımdan sadece bu bilinsin.bi dahakine inşallah sıkıntısız dertsiz çok net bi şekilde deneriz.
dip not geçiyim kimseye kızmıyorum darılmıyorum olay olucak bişi yok.sadece doğrular bilinsin konuşulsun yeter bana :)
edit: üst postta Serdar'da yazmış önümüzdeki haftasonu geliyor ankaraya deneyin görelim nolucak.mümkünse gopro ile araç içi çekim yapın :)
benim sorunum 160-180 sonrası baş gösteriyor.ayrıca sen nerden biliyorsun benim aracımın önceki setup'uyla aynı olduğunu ? egsoz güncellemem oldu mesela.astra ilhan abiye kafa çıkaramıyor 5. vitese kadar kafa göz gidiyorlar sonra çamurluk çıkarıyor astra.ama ben 160-170 e kadar ilhan abinin 1 1.5 boy önünde gidiyorum.tezat çok.benim anladım bu durumda ilhan abinin eski durumuyla gelmiş olsaydı geri 160-170 e kadar zaten 2-3 boy olurdu.önceki denemelerimizi zaten 190-200 e kadar yapmıştık.sonrasında ilhan abi gazı bırakıyordu hep aracı yüksek yol tutmuyor die.
neyse ben aracımı biraz daha inceliyim ilhan abi tekrar gelene kadar illa bulucam sıkıntıyı.ozaman hep birlikte görücez inşallah varsa sıkıntı çözücez yoksa zaten aynı sonucu tekrar alıcaz ve ben başlı başınca bi konu açıcam ozaman bu konu için :) sıkıntı yapma abi :)
yahu sinir stresss yapmayın Tebrik etmeyide bilmek lazım :) sakin sesszi hepimiz kardeşiz tebrik ederiz güzel gidiyor muş golf 1-1 olmadımı :) tamama 1 kere daha denersinizzzzz :)
19 mayısta istanbuldayız hepğberaberrrhadiiii pisteeeeeee:) yolsda rolling yaparsınız tamam
:):)