User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
206 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Semii rocco vs ilhan golf 6 (1.4 tsi)

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korkuyorum semih senin sonun da benim gibi olacak.
    Ben seninle bir derdim yok anladın, bu topiği baştan sonra bir daha oku lütfen.
    Geçince tebrik etmesini biliyoruz , tek taraflı mesajlar uçuşuyordu ilhan aga geçti biz yazdık birşeyler.
    Ben hırs yapsam oraya kalkar gelirim ondan sonrasını sen düşün nasıl video çekildiğini.
    Dedim benim mıntıkam değil orası diye ama ısrarla sen bana birşey yazıyorsun.
    Adam gibi video koyun geçince koyduğunuz gibi diyorum.
    Ayrıca Dengim değilsin ok
    Ben sizin denginizim keşke buluşsak ta görsek arabanızı )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serdar video istemek suç mu allah aşkına. Benim daha önceki başka elemanlarla olan diyaloglarıma bakın orda da video istedim , kavga çıkarttılar
    Abiciğim 2 kişi bassaydınız keşke net videolar olurdu tamam gecmişsiniz adamında sıkıntısı var söyledi bir daha denerler biz geliriz sıkıntı yok uzatmanın laf sokmanın alemi yok

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sna israrla diorum ki video var nerden istersen var daha neyin pesindesin ?

Dengem evet degilsin ayrica ben kimseyle sidik yaristirmiyorum.dengin olmak gibi bi cabamda yok gerek yok cunku.senin yaptigin is bana komik geliyor.hizli olsun istesem daha fazla rocco R golf R alir binerim.ama illa bursada video cekicem dersen buyur gel dengin araclar cok bursada beraber uzun metrajli bi video cekeriz

Edit: sedar aracini bursaya cekiciyle gonderiyor gel madem hadi cekelim denginle bi video hakan abi
    Hımm , ben hızlı olmak için keşke 2.0 tfsi aracımı satmasaydım.
    Dediğim gibi o mıntıkaya ilhan aga bakıyor ayıp olmasın kendisine onunla denersiniz.

Niye çekiciyle geliyor serdar oraya lastikleri mi patladı , moda çıkarmayın başımıza.
    Orda dener artık istedikleri ile , ankaraya gelirse deneriz her zaman geçerse de adam gibi koyarız geçilirsi de sorun bu özetle . Saplamak değil amaç
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiciğim 2 kişi bassaydınız keşke net videolar olurdu tamam gecmişsiniz adamında sıkıntısı var söyledi bir daha denerler biz geliriz sıkıntı yok uzatmanın laf sokmanın alemi yok
    Aynen ben de onu diyorum serdar uzatan benmiyim şimdi , video dedim subaru var dedi semih, onu diyorum varsa koyulsun diye , yoksa sorunu vardır eyvallah da ilhan aga çok mu tırt onu anlamadım.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen ben de onu diyorum serdar uzatan benmiyim şimdi , video dedim subaru var dedi semih, onu diyorum varsa koyulsun diye , yoksa sorunu vardır eyvallah da ilhan aga çok mu tırt onu anlamadım.
    Allah askina elini vicdanina koy ben ilhan abinin araci tirt mi dedim ? Rasit abi gorup yazsin.daha arabadan inmeden onu arayip cok guzel olmus fena gidiyo dedim.beni daha fazla konusturmayin allah askina ya
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sizin denginizim keşke buluşsak ta görsek arabanızı )
    Serdar ankara da başka yürüyen bir gti yok mu senin gibi.
    Bir tek sen mi varsın merak ettim , ankarada varsa onunla deneyelim geçilirsem boşuna gelmezsin taaa ankaraya , geçersem gelirsin olmam mı
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ya hakancigim allah askina gerek yok bu tip polemik yaratacak seylere ne yazsan yanlis anlasilabilir sonucda yazinin mimigi yokki.Sen Serdar ankaraya geldiginde veya sen ortak bir yerde iken denersiniz atarsiniz kurtlarinizi sonucda arabalar yarisiyor sizden kiymetlimi?Benim favorim sensin ama Serdarda sana tutunur bence guzel hos bir dneeme yaparsiniz olur biter

Allah askina elini vicdanina koy ben ilhan abinin araci tirt mi dedim ? Rasit abi gorup yazsin.daha arabadan inmeden onu arayip cok guzel olmus fena gidiyo dedim.beni daha fazla konusturmayin allah askina ya
    Ya Dedin Semihcigim ben senin niyetinin iyi oldugunu bastan beri biliyorum bosver sen kulak arkasi yap yanlis anlasilmalara mahal vermeyelim burda biz bize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki semih sen oyle diyorsun ben daha da yazmıyorum.
    Ama lütfen yazmalarına bir daha bak , hep sıkıntılı olan benmişim gibi yazdın.
    Konu ben değilim sizin denemeleriniz , ben ilhan agayı çekiciyle mi gönderiyorum.
    Oraya geldiğinden siz denemeyi yaptıktan sonra haberim oldu ve yazıyorum.
    Benim burda tek ricam tek taraflı olunmasın anladın mı.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serdar ankara da başka yürüyen bir gti yok mu senin gibi.
    Bir tek sen mi varsın merak ettim , ankarada varsa onunla deneyelim geçilirsem boşuna gelmezsin taaa ankaraya , geçersem gelirsin olmam mı

makara baya sağlam sar bakalım abi Benim bildiğim yok gelicem daha erken gelicem deneriz geçersiniz Abii.... Benide ... bu hafta sonu bitti cumartesiye işlerimi ayarlayayım geleyim benide geçin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilhan abi ve şahit abi gayet iyi biliyor niyetimi dediklerimi ben asla ilhan abinin arabası tırt gitmiyor gibi bişi demedim.bence ilk denememizle alakası yok şuanki haliyle çok deişmiş.
    benim araç için konuşmuyorum polemik çıkmasın tekrar.ben memnun değildim aracımdan sadece bu bilinsin.bi dahakine inşallah sıkıntısız dertsiz çok net bi şekilde deneriz.

dip not geçiyim kimseye kızmıyorum darılmıyorum olay olucak bişi yok.sadece doğrular bilinsin konuşulsun yeter bana

edit: üst postta Serdar'da yazmış önümüzdeki haftasonu geliyor ankaraya deneyin görelim nolucak.mümkünse gopro ile araç içi çekim yapın
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makara baya sağlam sar bakalım abi Benim bildiğim yok gelicem daha erken gelicem deneriz geçersiniz Abii.... Benide ... bu hafta sonu bitti cumartesiye işlerimi ayarlayayım geleyim benide geçin
    Yok serdar valla makara değil, hep seni diyorlar birşey olunca eyvallah hızlısındır lafım yok, niye başkası değil onu diyorum.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilhan abi ve şahit abi gayet iyi biliyor niyetimi dediklerimi ben asla ilhan abinin arabası tırt gitmiyor gibi bişi demedim.bence ilk denememizle alakası yok şuanki haliyle çok deişmiş.
    benim araç için konuşmuyorum polemik çıkmasın tekrar.ben memnun değildim aracımdan sadece bu bilinsin.bi dahakine inşallah sıkıntısız dertsiz çok net bi şekilde deneriz.

dip not geçiyim kimseye kızmıyorum darılmıyorum olay olucak bişi yok.sadece doğrular bilinsin konuşulsun yeter bana

edit: üst postta Serdar'da yazmış önümüzdeki haftasonu geliyor ankaraya deneyin görelim nolucak.mümkünse gopro ile araç içi çekim yapın
    Tesekkurler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Semih şunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Sen de sorun var ok , ilhan aga nasıl iyi gidiyor bunu nasıl anladınız diyorum. Harbiden kafam almıyor bu çelişkiye.

Not : serdarı 20 nisan da da beklemiştim yine beklerim sorun yok gelsin deneriz
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Semih şunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Sen de sorun var ok , ilhan aga nasıl iyi gidiyor bunu nasıl anladınız diyorum. Harbiden kafam almıyor bu çelişkiye.

benim sorunum 160-180 sonrası baş gösteriyor.ayrıca sen nerden biliyorsun benim aracımın önceki setup'uyla aynı olduğunu ? egsoz güncellemem oldu mesela.astra ilhan abiye kafa çıkaramıyor 5. vitese kadar kafa göz gidiyorlar sonra çamurluk çıkarıyor astra.ama ben 160-170 e kadar ilhan abinin 1 1.5 boy önünde gidiyorum.tezat çok.benim anladım bu durumda ilhan abinin eski durumuyla gelmiş olsaydı geri 160-170 e kadar zaten 2-3 boy olurdu.önceki denemelerimizi zaten 190-200 e kadar yapmıştık.sonrasında ilhan abi gazı bırakıyordu hep aracı yüksek yol tutmuyor die.

neyse ben aracımı biraz daha inceliyim ilhan abi tekrar gelene kadar illa bulucam sıkıntıyı.ozaman hep birlikte görücez inşallah varsa sıkıntı çözücez yoksa zaten aynı sonucu tekrar alıcaz ve ben başlı başınca bi konu açıcam ozaman bu konu için sıkıntı yapma abi
    Dr.Ecu

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu sinir stresss yapmayın Tebrik etmeyide bilmek lazım sakin sesszi hepimiz kardeşiz tebrik ederiz güzel gidiyor muş golf 1-1 olmadımı tamama 1 kere daha denersinizzzzz
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hee yani 20 nisandada gelecekti gelmedi şimdi gelebilecekmi gibisinden yazmışsın sanki abi yani laf mı sokuyon davetmi ediyon anlamadım geliyorum abi ama bu sefer kesin geliyorum....

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 mayısta istanbuldayız hepğberaberrrhadiiii pisteeeeeee yolsda rolling yaparsınız tamam

www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ilk basmadan itibaren ilhan aga ile kafa burun mu gidiyosun? yani gaza ilk oturur oturmaz?
    Aynen öyle 55 60 arası bastık bi atılıyor gibi oluyor ılhan abinin araba ondan sonra yanyana sonlara doğru öndeyim dsg ile tam uyusmuyor devirlerimiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hee yani 20 nisandada gelecekti gelmedi şimdi gelebilecekmi gibisinden yazmışsın sanki abi yani laf mı sokuyon davetmi ediyon anlamadım geliyorum abi ama bu sefer kesin geliyorum....
    Serdar harbi ya ben anlatamıyorum ya ters anlaşılıyor , ben hazırım burdayım , her zaman deneriz manasında yazdım , o zaman da bekledim şimdi de beklerim ok.

Ben kendi adıma aldım cevabı semihten teşekkürler.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)