Yok lan delikanlı gibi sen yüzümede söylüyodun. Hatta ahahahuahu diye gülüyodun çip. :D
Printable View
Umut uslup ve seviyede bende hic yanlis olmaz az cok gordun yazilarimdan.
Tamam anlastik o zaman. Sizin arabanizin fabrika verisi 1025kg. Muratin gectigimiz postlarda yazdigina gore su anda 850-900kg arasi. Yani yaklasik kaba hesap 120kg kadar sokuk. Koyun 100kg yu ben de yanimda 25kg luk damacana koyucam. Buyrun misafirim olun yakitimizi koyup tekrar deneyelim.
Haftaya geliyorum beraber yemek yiyelim gulelim eglenelim sonra da cikip basariz. Haftaya gorusmek uzere.
punisherı kondisyonlu stage2+ cupra ile deniyoruz kesinlikle yakıt ve toulen olmadan videoları biliyosun. kesicem desen bi okadar daha keseriz 650kg yaparız. :D
206ya gelince cidden tabuları yıktılar geçilmicek ve yapılmıcak bi araç olmadıgını herkese gösterdiler cidden ayakta alkışlanır başarıları
Ben sana ep3 bıtınce gelıcem dedım :) lafımı yemem :) kendı araban varsa gel dıyen kankan ıcınde parasını verıp alırım punısherı ruhsatı ustume yaparım sıkıntı yok vtec parasına verıyo kemalcan onu bana :) arabaya para harcama konusu olursa kımın daha cok harcayabılecegını yasayarak goruruz kanka hıc sıkıntı degıl :) **** boklu vtece harcadıgım totalle 2 ev alırdım :) bız bız amma sızmıssınız ya. Murat bana kendı araban varsa konus dıyoduda gs umutun nasıl olcak :) oyle bı hale soktunuzkı olayı gs olayın dıbı olmus sız dıbını gormussunuz ondan otesı yokmus, kımse gecemezmıs elınızde daha cok guclendırmelık ımkan varmıs vs vs gıbı yazılar. Gokının dedıgı sey ıste, senın gıbı adam bıle bu sekılde yazıyosa dıycek bırsey yok. Devam et kankacım:icon_tup:
Ben kotu bısı yazmadım, arabalar yarıs arabasıysa swabıda kesıgıde hepsı komple arabadır, sen bana dedın swapsa bende 205 e koyarım dıye yalan yanlıs bırsey soylemedımya. Ep3 bıtıncede denıycez dedım, kendıme araba yaparsamda denıycez dedım daha ne? Yalan yanlıs bısımı yazdım? Sen benı kotu yazıyorum gıbı algılıosan dıycek bısıyım yok
Abi ben videonun konulup konulmama konusunu bilmem ona lafim yok ben sadece sokme takma yakit isindeyim ue mevzusu apayri bi mezvu acmaya gerek yok biz o deneme oncesi gercekten arabalari gorelim diye ayni kilo ayni yakit ayni spec farkli garaj olayi icin sozlesmistik o ayri abi
Bu mesajın tamam ama öbür mesajda ben Şuayb'e punisher diyince ep3 ile gel dedi felan yazmışın. Cümleyi eksik yazında millet farklı anlıyor. Sanki punisher la denemem demişim gibi. Bizim aracımız sökük iken nasıl olurda başka sökük araç ile denemem derim. F10 M5 gelse sökülü gene denerim. Kaderde geçilmek varsa dert etmem.