User Tag List

Sayfa 10/18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
330 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Magic's GS 206GTi vs Red S2000

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 da emeği geçen murat, rıza ve şayip'i tebrik ederim, şayip in dediği bıyık altında. Gülenlerden biriydim hoş ben yüzlerinede söylemişliğim var ama zoru başardılar tebrik ederim.. Şayyyiiippp
    Yok lan delikanlı gibi sen yüzümede söylüyodun. Hatta ahahahuahu diye gülüyodun çip.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora kusura bakma bi yandan arac kullanip bir yandan trafik musaade ettikce yazmaya calisiyorum
    bu arada sunu belirteyim bana haksizlik yapiyorsun ben o aksam orada dahi yoktum bu isleri bu kadar onemsemeeigimi buradan kavramaniz lazim o ertesi gun sordum arkadaslara 1 denememi yaptiniz hayir redlede denedik ama sahibi rica etti konu acilmayacak dendi orada benim icin konu kapandi. facede ki videolara gelince ben yardik gectik vs tarzi kelimeler kullanmam simdi kontrol.edemiyorum trafikteyom ama bunu kontrol edecegim eger dedigin tarzda yazim varsa silerim ve seni arar ozurde dilerim bu kadar erdem gosteririz cocuk degiliz.
    velhasil surekli dedigim gibi ben bu arabaya arabayi sevdigim icin.kendi degerinin 4-5 kati para harcadim eger gecilmemek herkese saplamak gibi bir derdim olsa bende bilirim 1000 hp araba yapip gelen gidene kaldirmayi
    abartmayin arkadaslar seviye korundugu surece her turlu teklifw acigim bora benim aracimda yakit hic olmadi bir kere denedik cokta ise yaramadigini gorduk ve tektar denemedik
    senin istedigin gibi olsun dedigim gibi gel cekmeceye nem insaatciyim cimento cuvallarinin yanina cekeyim arabayi sen yeter diyene kadar bagaji dolduralim ondan sora basalim koy vidwoyuda geyigin kralini beraber yapalim

Umut uslup ve seviyede bende hic yanlis olmaz az cok gordun yazilarimdan.

Tamam anlastik o zaman. Sizin arabanizin fabrika verisi 1025kg. Muratin gectigimiz postlarda yazdigina gore su anda 850-900kg arasi. Yani yaklasik kaba hesap 120kg kadar sokuk. Koyun 100kg yu ben de yanimda 25kg luk damacana koyucam. Buyrun misafirim olun yakitimizi koyup tekrar deneyelim.

Haftaya geliyorum beraber yemek yiyelim gulelim eglenelim sonra da cikip basariz. Haftaya gorusmek uzere.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben punısherı satın alıyım onla deneyelım dedıgımde suayb kankama swabı bosver ep3 getır, ozaman bende 205 kasasına koyarım motoru dedı bence buda olmadı sımdı ? Oldumu? Punısher yarıs arabasının atası oluyor burda yazılanlara gore. Verır parasını alırım, kendı kafama gore eklentılerını yapar 10 boydan fazla hızlandırırım burda hodrı meydan derım ozaman nasıl olcak
    punisherı kondisyonlu stage2+ cupra ile deniyoruz kesinlikle yakıt ve toulen olmadan videoları biliyosun. kesicem desen bi okadar daha keseriz 650kg yaparız.

206ya gelince cidden tabuları yıktılar geçilmicek ve yapılmıcak bi araç olmadıgını herkese gösterdiler cidden ayakta alkışlanır başarıları

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk şunu tekrar anladım ki seninle uzlaşmak anlaşmak imkansız. Akşam eve gidince konuşmaları dökeyim istiyorsan. Sen bana Punisher'ı aldım diye laf sokarken ben sana hayırlı olsun gelsin dedim. Ama önce sen şu atarını yaptığın EP3 kasa ile herhangi bir araba ile gel dedim. Çünkü lafın çok büyüktü. Beni o GTI ile hiçbir şekilde geçemezsiniz diyordun. Daldan dala atlama sen önce EP3 ile gel geç yada geçil sonra Punisher ile gel. Ben sana dedim Punisher'ada buluruz bir çare diye. Sana gelme denemem dedim mi ? Yapıştırayım mı yazışmaları onu mu istiyorsun. Zorla yazdırtıyorsun bana ama GS'yi yaptık ortada. Alırım veririm yaparım deme Selçuk. Tek bir tek şey söyle bize yazdığın gibi. Hodri Meydan de bize. Ama önce o dediklerini yap. Farazi şeyler için konuşmayalım. Yoksa bende gider 20 bin euro veririm 1997cc atmosferik, tek gaz kelebekli (itb yok) 300 hp Peugeot motoru alırım bende hodri meydan (!) derim. Ne kadar farazi oldu dimi. 20 bin euro verirmiyim vermezmiyim kimse bilmez bilemez. Sen al Punisher'ı. Geçersen geçtin derim bende o zaman ona göre başka bir yarış arabası hazırlarım. Aha sen demiyorsun ben diyorum sana Hodri Meydan. Al şu arabayı da gel.

Ben sana ep3 bıtınce gelıcem dedım lafımı yemem kendı araban varsa gel dıyen kankan ıcınde parasını verıp alırım punısherı ruhsatı ustume yaparım sıkıntı yok vtec parasına verıyo kemalcan onu bana arabaya para harcama konusu olursa kımın daha cok harcayabılecegını yasayarak goruruz kanka hıc sıkıntı degıl **** boklu vtece harcadıgım totalle 2 ev alırdım bız bız amma sızmıssınız ya. Murat bana kendı araban varsa konus dıyoduda gs umutun nasıl olcak oyle bı hale soktunuzkı olayı gs olayın dıbı olmus sız dıbını gormussunuz ondan otesı yokmus, kımse gecemezmıs elınızde daha cok guclendırmelık ımkan varmıs vs vs gıbı yazılar. Gokının dedıgı sey ıste, senın gıbı adam bıle bu sekılde yazıyosa dıycek bırsey yok. Devam et kankacım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana ep3 bıtınce gelıcem dedım lafımı yemem kendı araban varsa gel dıyen kankan ıcınde parasını verıp alırım punısherı ruhsatı ustume yaparım sıkıntı yok vtec parasına verıyo kemalcan onu bana arabaya para harcama konusu olursa kımın daha cok harcayabılecegını yasayarak goruruz kanka hıc sıkıntı degıl **** boklu vtece harcadıgım totalle 2 ev alırdım bız bız amma sızmıssınız ya. Murat bana kendı araban varsa konus dıyoduda gs umutun nasıl olcak oyle bı hale soktunuzkı olayı gs olayın dıbı olmus sız dıbını gormussunuz ondan otesı yokmus, kımse gecemezmıs elınızde daha cok guclendırmelık ımkan varmıs vs vs gıbı yazılar. Gokının dedıgı sey ıste, senın gıbı adam bıle bu sekılde yazıyosa dıycek bırsey yok. Devam et kankacım
    Dün akşam ne konuştuk şimdi ne konuşuyoruz. Burada da yazdıklarımdan sonra kendini haklı çıkardın ya Selçuk bencede ben bekleme yapmıyıp devam edeyim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punisherı kondisyonlu stage2+ cupra ile deniyoruz kesinlikle yakıt ve toulen olmadan videoları biliyosun. kesicem desen bi okadar daha keseriz 650kg yaparız.
    Alırsam zaten yırtık ucurtma yaparız nasılsa yarıs arabası boru saseye doner kılo nasılmıs goruruz zamanında 560 kılo b20 ef kasası yapıldı yıne yapılır

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

206ya gelince cidden tabuları yıktılar geçilmicek ve yapılmıcak bi araç olmadıgını herkese gösterdiler cidden ayakta alkışlanır başarıları

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam ne konuştuk şimdi ne konuşuyoruz. Burada da yazdıklarımdan sonra kendini haklı çıkardın ya Selçuk bencede ben bekleme yapmıyıp devam edeyim.
    Ben kotu bısı yazmadım, arabalar yarıs arabasıysa swabıda kesıgıde hepsı komple arabadır, sen bana dedın swapsa bende 205 e koyarım dıye yalan yanlıs bırsey soylemedımya. Ep3 bıtıncede denıycez dedım, kendıme araba yaparsamda denıycez dedım daha ne? Yalan yanlıs bısımı yazdım? Sen benı kotu yazıyorum gıbı algılıosan dıycek bısıyım yok

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcugum zamaninda sen UE ile denerkennos bastigi aksam yakit koymayin ayni pompadan alicaz yakiti dememismiydin? Demek ki deniliyormus. Ayrica soylediklerine harfiyen katiliyorum.

Ama gozunden kacmis bir ayrinti var. Ben GS yi gectigimde bukadar yaygara koparmamistim. Selamlastik vedalastik evimize donduk. Videolari da attim bilgisayara yotube a bile yuklemedim. Ama Murat bana ozelden sordu video koyayim mi diye ben de o aksam sadece DF icin cikti m kamerasiz denedik seninle denemeye gelseydim hazirlikli gelirdim debriyajim kotuydu ama yi e de seni kirmadim bastim dedim. O da tamam abi dedi. Sonra bana tekrar mesaj atip abi millet beni sıkıştırıyor sirket mi yapiyosunuz neden koymuyosunuz RED videosunu diye taciz ediyolarmis konuyu acayim mi abi dedi. Ben de hayir acma diye cevap verene kadar acmis bile konuyu. Bu sabah da umutrizanin facete videoyu paylasip yok oyle ayirdik boyle ayirdik. Demesine sinirlendim. Sen sinirlenmez misin?

Bunlar neyi gosterir biliyo musun? RED in nekadar ciddiye alindigini. Oyle biri race arabasi diger gunluk araba olsaydi bukadar yaygara yapmazlardi. 800 kg arabayla 1250 kg arabayi gecersin. Ben salak miyimbunu bilemiyecek kadar? Biliyorum yine de gaza basiyorum. Ama yaygara kopup yanlis laflar edilirse bu yakismaz.
    Abi ben videonun konulup konulmama konusunu bilmem ona lafim yok ben sadece sokme takma yakit isindeyim ue mevzusu apayri bi mezvu acmaya gerek yok biz o deneme oncesi gercekten arabalari gorelim diye ayni kilo ayni yakit ayni spec farkli garaj olayi icin sozlesmistik o ayri abi

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alırsam zaten yırtık ucurtma yaparız nasılsa yarıs arabası boru saseye doner kılo nasılmıs goruruz zamanında 560 kılo b20 ef kasası yapıldı yıne yapılır
    Boru şasede ne lann))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boru şasede ne lann))
    Fotolarını bulursam murataydının ef nın o halının atarım abı sana gorursun nasıl bısı oldugunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotolarını bulursam murataydının ef nın o halının atarım abı sana gorursun nasıl bısı oldugunu
    O draglarda yarışan siyah ef mi

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 araç denenecekse, herhangi bir şart olmamalı. İsteyen söker isteyen takar. İki araçta NA ise denemeyi kabul etmek zorunda bence sen 1000 kilosun ben 935 kiloyum, senin torkun çok benim litrem az biraz saçma geliyor açıkçası. Resmi kategorili yarışmı ki bu 2000 cc grubu 1600 cc gurubu olsun ? Kıstas yapmaya gerek yok, benimki sökülü değil sen de yanına adam al mantığıda bence pek dogru bir yaklaşım olmuyor. Zaten o araç full sökülü halde iken , diğer aracın fabrikasyon ağırlığıyla neredeyse aynı )) Hakkınızda hayırlısı.
    senınkı nıye böle gitmiyor kaptan.. yansanayımı yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kotu bısı yazmadım, arabalar yarıs arabasıysa swabıda kesıgıde hepsı komple arabadır, sen bana dedın swapsa bende 205 e koyarım dıye yalan yanlıs bırsey soylemedımya. Ep3 bıtıncede denıycez dedım, kendıme araba yaparsamda denıycez dedım daha ne? Yalan yanlıs bısımı yazdım? Sen benı kotu yazıyorum gıbı algılıosan dıycek bısıyım yok
    Bu mesajın tamam ama öbür mesajda ben Şuayb'e punisher diyince ep3 ile gel dedi felan yazmışın. Cümleyi eksik yazında millet farklı anlıyor. Sanki punisher la denemem demişim gibi. Bizim aracımız sökük iken nasıl olurda başka sökük araç ile denemem derim. F10 M5 gelse sökülü gene denerim. Kaderde geçilmek varsa dert etmem.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O draglarda yarışan siyah ef mi
    O draglar bıtıp yenı ucuk bı projeye baslanmıstı o sene 12.5+ cr turbo+ on arka full kep boru saselı ef motorlu 560 kılo gelmıstı. Sonra muratın saglık problemı oldu bıraktılar . Sase hurdaya gıttı motor satıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mesajın tamam ama öbür mesajda ben Şuayb'e punisher diyince ep3 ile gel dedi felan yazmışın. Cümleyi eksik yazında millet farklı anlıyor. Sanki punisher la denemem demişim gibi. Bizim aracımız sökük iken nasıl olurda başka sökük araç ile denemem derim. F10 M5 gelse sökülü gene denerim. Kaderde geçilmek varsa dert etmem.
    Yaw ben mıllet ne anlar dıye dusunmuyorum, sen benı bılırsın ben senı gerısı benı baglamıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O draglar bıtıp yenı ucuk bı projeye baslanmıstı o sene 12.5+ cr turbo+ on arka full kep boru saselı ef motorlu 560 kılo gelmıstı. Sonra muratın saglık problemı oldu bıraktılar . Sase hurdaya gıttı motor satıldı
    Aynen dediğn gibi yapılmıyacak işler değilde bı saatten sonra o kadarını kafa kaldırmıyo açıyorum teypi gazlıyorum

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben videonun konulup konulmama konusunu bilmem ona lafim yok ben sadece sokme takma yakit isindeyim ue mevzusu apayri bi mezvu acmaya gerek yok biz o deneme oncesi gercekten arabalari gorelim diye ayni kilo ayni yakit ayni spec farkli garaj olayi icin sozlesmistik o ayri abi
    Ya sen fazla konusma da vur masaya millet erkek gorsun

Hahahaha lan seviyorum sizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen fazla konusma da vur masaya millet erkek gorsun

Hahahaha lan seviyorum sizi
    Bora cım denemeden sonra o 25 litrelik suyu bana verde evde çoluk çocuk çeşme suyu içmekten usandık )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)