Neyse uzatmayin artik. Ben de o gece les gibi kokan debriyajimla koltuklarim full takili denedim. Herkes de bilir. Murat yanima gelip 3 korna yaptiginda en kotu geciliriz dedim bastim gaza :) yine iyi bile gitmisim. 1. Videoda vites atamiyorum fark o yuzden cok fazla oluyor. İkinci videoda aradaki 3 boyluk farki kapatmak benim icin teoride cok zor degil. Ama pratikte zor cunku ben malesef sokmuyorum. Sokecek olsaydim gider Bilal baskanin yaptigi arabayi alir onu soker sonra hodrimeydan derdim. Sokene de neden soktun demiyorum. Tercih meselesi.
Umut gordugum kadari ile facete yayinlamis videolar baya yaygara kopmus yok s2k yi ayirdi gibi laflarla makaraya sarilmisiz. Dun konuda sicarim arabanin tekerine teneke icin birbirimizi mi kiralim diyen iyilik dostluk kardeslik yanlisi Sevgili Umut beyin de hosuna gitmis ki ses cikarmamis hatta kendi bile burada cizmeye calistigi profile cok ters dusen ayni lafi soylemis facete.
Simdi bende diyorum ki Ben takili sekilde kacik debriyajla bahane etmeden bastim. Gecilecegimi bile bile bastim. Bundan da hic gocunmam. Simdi araba Umutunmus. Murat Umut ne derse onu yapar oyle degil mi? Bi arabanin 10 tane sahibi 20 tane kocasi olmaz;) Ben bu hafta Guney Afrikadayim. Haftaya gelmis olacagim. Geldigimde Umut Bey gelsin arabasini getirsin benim gibi full takili vaziyette ayni pompadan benzin alarak 3 kornaya basalim. Ondan sonra ayni videolari burada yayinlayalim.
Murati da burada tenzih edicem cunku o garaj sahibi. Onun efendiligi ve yeri baska. O arabayi zaten o aksam baskasi kullanio olsaydi denemezdim. Dolayisi ile Murati bu giderimin disinda tutucam. Bak benim arabama 3 tane garaj eli degdi birtanesi bile cikip yazmiyor. Tebrik edip kenara cekiliyor. O nedenle arac sahipleri gelsin konussun kullansin.
Oyle sizin tabirinizle ayirip gidemezseniz o zaman makaranin kralini hepberaber yapariz kabul mu? Cay corba kismini katmiyorum bile cunku benim nekadar misafirperver eli acik bi adam oldugumu cumle alem bilir :)
Bundan da daha delikanli atar ve teklif kimseden goremezsiniz. Ayni delikanliligi ve yuregi de sevgili dostluk kardeslik canlisi arabanin gercek sahibi Umut beyden bekliyorum. Haa toplamak iscilik gerektirior zor geliyorsa az cok soktugunuz kilolar belli. Ona gore bi formul uydururuz.
Hodri meydan!