Abı gun bellı değıl bana sıkıntı yok ama mamı ıle denıycegımız gun kımse olmaz ıkımız denerız muhtemel sonra ben ısteyenle denerım benım bı ıkı sıkıntım var onu beklıyorum sonra zaten her gece hazır olun :)
Printable View
maşallah çok iyiler :)
Olmuş la ölmüşe bulunmaz. Bugüne kadar araba denemiyomusum ben bunu gördüm. İnsanlar konularda niye manyak gibi tartısıyo derdim hep. Megerse işin içine hırs gırıyomus. Dun gece bana guzel bı ders oldu, neyin ne oldugunu gormus oldum. Bende bundan sonra ona gore davranıcam. Cuma gunu reşit abiyle bizde gelir deneriz. Bu sefer bende dersime calısıcam. Tekrardan tebrik ederim sonucta geçildim...
abi dediğim sonuç olmuş :) maşallah abi
Mami başkan Maşallah..
Abı benı karıstırmayın benım sozum mamı ye mamıyle denemden kımseyle sıkmam ben mamıyle denıyom sonra kım ısterse haber verır denerım benım sıkıntım su an vsa onu beklıyorum
Ama dedığım gıbı ılk mammı benım ıcın sozum var cunku
Bence çıkılsın eksiklikler varsa giderilsin yine denensin sonuçta bu işi zevk için yapmıyormuyuz ?
Kimsede konuda denediğim araçla bidaha denemem demiyor anladığım kadarıyla sorun yok haftasonu bence çıkılsın denensin başka araçlarda olursa yanlarında o gün iyi yada kötü olup olmadığını daha iyi anlarlar daha önce denediği araçlarda gelsin yanlarında ;)
herkesi kendin gibi görme,sen olması gerektiği gibi geçseydin ne konu açardın nede video koyardın.çünkü zevkinde adamsın şehir içi okula gidip geldiğin bir araç senin bu R ,ama böyle şeylere karşı önlemini alman lazım...senin bir 106 yı geçmen bir başarı değil bunu unutma.sen geçmiş olsaydın dün, ozaman insanlar şöyle diyecekti (araç sahibide).tabiki R geçecek 400 hp bir araç sonuçta 2.000 motor falan filan...
böyle bir video konulsaydı...yani senin için bir başarı olmayacak tı,nitekimde öyle
sen neyin ne olduğunu biliyorsun.bu hp leri maho dayno söylüyor falcı değil :icon_tup:
Bnm anlamadigim dsg araba gaz fren var arkadas onumu karistiriyor yada yakit basinc sokuk olup 2. Kornadami basilcak masallah ng ye golf de normal gitmis
Reşit abi mami şu an sınıf başkanı ılk başkan yardımcısıyla mulakatı gec sonra mamıyle mulakat :) Şampıyonların asaleti olur ahahah :)
Sen ılk bı benım yamacıma gel :)