ng yi durdurmak için pompalı tüfek lazım yada mami abiyi tutuklatmak :)
Printable View
ng yi durdurmak için pompalı tüfek lazım yada mami abiyi tutuklatmak :)
Yenilen pehlivan güreşe doymaz. İki aracada masallah.
Peki ikinci videoyu da koysanıza o zaman allaşkına, yalan söylemeyi bırakıp... Ben saygımı ve üslubumu bozmadıkca anlamıcaksınız heralde. 2 defa adam gibi denedik birinde erken basmıssın, ayrıca dogru duzgun 200 e bile cıkamamısız, diğerin de de farkı hıc acamadın bende yanına kadar geldim sende tamamen ustume kırdın... Video yu da bu yüzden koymuyosun cunku cok bariz sekilde bu belli olucak insanlarda durumu icerliycek... He bu arada methanol yok onu soylemıyorum bıle sadece bu iki denemeden bahsediyorum. Sonucta sizde anladıgınız full agırlık bu basınc ve avansla geciceğimi ondan simdi isinize gelmiyo...
Bir daha denemek için adam seni beklemek zorunda değil.
Şu anlaşılmıyor evden yada kafeden çıkılıp sıkılcak yere gidiliyor.Olay şu bizim beygirimiz ondan yüksek gerçerik her türlü.Sonra evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Mami abi söyle bir adamdır.Geçsede geçilsede s..... olmaz.Ama geçmek içinde elinden gelenin fazlasını yaparki Ben bu abimizle çok roll yaptım ordan biliyorum.
Bazen arabana tonlarca para döksen bile geçemezsin ki bu geçemeyeceğin şey tecrübe.
Ben Pug fabrikasına mami abiyi alırdım. AR-Ge için :)
bir soru sordum kimse cevaplamamış :)
NG 106 aynı bu speclerdeyken SUS s2000 ile denedimi ?
Sonuç ne oldu videosu varmı ?
Valla helal olsun ben hayatımda atmosferik bi 106 nın böyle gidebilceğinin hayalini bile kuramazdım . okadar zamanında bende 106yla ugrastım cabaladım boşa uğraşmışız helal olsun maşallah korkunç sıkı bi makina tebrikler ...
Bende sordum bende cevap alamadım. İlla boyle soylemek mi gerekiyo? Ben boyle bilgisayar basında muhabbetlere girmeyi sevmiyorum ama hak yiyosunuz. Olay bundan ibaret. Bu sekilde de anca kendi kurdugunuz hayal dunyasında yasarsınız. Eger dediğimin bir tanesi yanlıssa ikinci videoyu koyun da herkes gorsun olayı. Orda gec de basmadım yokus asagıda degıldı o yuzden fark acılmadı, bu sefer ustume kırdı... Bariz, açık ve net.
ben gelim bütün vaglarınıza kapak yapim istersen hi ? neden şimdi bunu kabul edemiyorsunuz onu anlamayamdım Adamı geçemessiniz demişsssin ADam itblerle bağıra bağıra geçmiş 50 60 shot bassa nolucak ozaman ne diceksin:) AAA nos varmı diceksin :) bakın arkadaşlar heryol mnübahtır sawasta haaa var olupta sölemiosan yalan sölüosan serefsizliğe girer ama derki bitti 1.8 le gittim Nos baıcam OZAman napğıcaksın AMA AMAAMA babaaa oyuncağımıııı elimden aldı diceksin :)
hiçbişi diemesssin adamı tebrik et be kardeş ayıp ya hanginiz 106nın bukadar yrüyeceğini bsanardı yada hanginiz bukadar hızlı 106 yaptı :D
Evet fatiii alınganlık olmuş bunlara gerek yok bro , biliyosun biz atmo yaptıkmı nasıl gidiyor az çok sende gördün.. Maminin Ng 210hp/780kg ,benim araba yapım aşamasında ve enaz 300hp/780kg hedefli..Yani nasıl gideceğini az çok ben biliyorum ve hedefim Dookan veya bizden bi başkası değil inşallah çıktığında herkes görecek :)
Dediğin deneme akşemsettin viyadüğünde denedik yolu herkes bilir bariz rampa yukarı dün gece sanada söyledim arabam rampada patinaja kaldı konuşulan mevzuyu burda halen konuşulmamış gibi yazmana gerek yok
Sen kendin dedin diğer videoyu koymayalım orda çok geçtin diye bende rampa olan videoda patinaj çektim oda sağlıklı olmadı dedim sonrasındada ikimizde 1 denememizde mazaret olmadığı için onu koyalım dedik
Bunların hepsi konuşulup anlaşılmış mevzular
Sene olmuş 2013, dünyaya 1 106gti daha gelmedi.
Mami eline sağlık, erkende bassan, yan yana gitsende 1.6cc 120hp çikan bir arabadan bukadar polemik çıkarmak bile başarı, birde üstüne 106 rahat yürümüş.
yok devenin nalı bi okumadan yazanda bu.ben ne demişim ng 400 lükleri geçer bana göre zor ama geçebilir demişim siz hala ne anlatıyosunuz onu anlamadım.adamı zaten tebrik ettik dünde bugünde..gelirsende beklerim sıkıntı yok..zaten diyoruz 106 kavram dışı gidiyor diye ama benim 2 gündür yazdığımla anladığınız farklı.ki gayette açık yazıyorum