Genel olarak durumla ilgili bi post yazmak istedim;
Öncelikle Alper Bey, siz beni tanıyomusunuz? Benim hakkımda herhangi bi bilginiz var mı? Kısaca kendimden bahsedeyim size, Avusturya Lisesini bitirmiş, iki yabancı dil bilen, çift anadal olmak üzere üniversite de okuyan biriyim. Haliyle ultra zeki bi insan olmasam da salak da değilim. Bu yüzden emin olun ki ben bi öyle bi böyle konuşmam, lafımı tartar söylerim...
Önce yaştan girmişsiniz konuya, ordan para mevzusu açılmış, birazdan eminim ki başka birşeye gelir konu. Yaşım sizden küçük evet on beş yaş hemde. Herhangi bi terbiyesizliğimi gördünüz mü 20 sayfadır tartısıyoruz, birine de ters birşey söylemiş miyim? Birşey derim birine ters gelir, o farklı düşünür ben farklı düşünürüm o ayrı ama dikkat ettiyseniz kimseye terbiyesizce birşey demedim. Açıkcası zaten bu durum benim hosuma gitmiyo, bilgisayar basında bi insanla ne kadar anlaşılabilir ki? Sağlıklı bi dialog kuralamadıgından bende mümkün oldugunca edepli yazıyorum. Bu demek değildir ki ben sizden ve ya bi başkasından cekiniyorum, sadece böyle alışmışım böyle yazıyorum.
Evet 100 bin liralık bi spor aracım var, ve hatta daha da pahalı araclarım var? Burda ki sorun ne anlamadım? Ben 106 yı hor mu gordum, onla ilgili birşey mi yazdım? Durduk yerde kafanızdan böyle birşey uretmeniz bana oldukca garip geldi acıkcası...
Denemelere gelicek olursak: Laflarımı lütfen herkes dikkatli okusun ben hiç bir yerde aracım sorunluydu demedim. Methanol basmamış, üflememiş demedim. Methanol kapalıymıs dedim. Daha sonra olucakları bildiğim icin, denedikten 20 dakika sonra muhtemelen muammer beyler cay icerken, denemeden sonra benide davet ettiler ordan biliyorum, kendisini aradım hemen yanına geleyim bir daha deneyelim bahane olmasın dedim. Bunu diyen biri sizce yalan soyluyo olabilir mi? Ruh hastası olması lazım ya da oldukca geri zekalı...
Orda ayrı burda ayrı konusuyo demissiniz; denedik gördük 200 e kadar yakalayamadım bende dedim ki 100-200 de 106 yı yakalamama imkan yok. E sonra haliyle methanolun kapalı oldugunu görünce tabiki farklı yazdım. Hatta Muamer beyle konustugumuzda acık acık soyledım ben gecerdım diye, kendisine sorabilirsiniz...
Baska bir konu olan yalan soylenıyo dememe gelicek olursak; bana sabaha kadar da anlatsanız, bin kisi de aynı seyı yazsa ben gozumle gordum benım ıcın tartısılmaz bir gercek; kapısına dogru yaklastıgımda arabasının yarısı benim seridimdeydi. Ben kamyona değil, muammer beye selektor yaptım. Videodan sonra hala muammer bey orda tumsek oldugunu soyluyo, bende i-nan-mı-yor-um. Sabaha kadar da bunu savunsanız yine inanmam cunku dogru değil.
Methanolun 2.0 TFSI üzerinde ki etkisi, siyah la beyaz gibidir. Bambaşka boyutlar kazanır olay.. İnsanlar methanol 15 beygir veriyo yazmıs, e orası iyi güzel hoşta, methanol olmayınca avansın kısılması nolucak? O sayılmıyo sizin görüşünüzle sanırsam... Demir bey yazmıs melih resit abi yazmıs bu adamların araclarının hepsi stage 4 yani hepsi bu aracları uzun suredir kullanıyolar ve farkı oldukca iyi biliyolar...
Üşenmedim gittim iki tane video cektim; Basınc 1,25 redline yanı asırı derecede soft. Resim altta 7 binde 1,30 oldugu gözüküyo, inanmayanı istediği zaman arabama bindiririm kendim gösteririm.
http://i1162.photobucket.com/albums/...ps12de6850.png
75-225
Golf R Revo Stage 2+ 75-225 km/h - YouTube
100-200
Golf R Revo Stage 2+ 100-200 km/h - YouTube
Videoları izlediniz dünkü araçla bugunkü aracın gidisi aynı mı sizce arada 50 hp lık fark yok mu, basınc yine aynı arada 50 hp fark var. Koltuklar gordugunuz üzere takılı ozellikle cektim... Sokup sokmediğini nerden bilicez demeyin diye...
1. si 75-225, merak edenler için söyliyim dün 75-200 bastık. İkinci video da 100-200. Dünden farkı methanol ve 1 kademe avansla ethanol. Dün denediğiniz arac 350 hp idi. Birinci denemede size göre 3-4 boy gectiniz. İkinci denemede fark o kadarda olmadı. Üzerine methanolun acık oldugunu dusunun, videoları da ızleyın , ben size söyleyim, iddalı olmasın boy hesabı bilmem ama ben sizi gecerim. 106 350 lık bir 4 ceker 2.0 aracı goruldugu üzere geciyo ama 400 u gecemez. Bu yuzden defalarca bir daha deneyelim dedim. Geçiceğimi bildiğim için bunu söyledim. Sunu da dusunun bunun üstüne wg ı sıktırsam 1,60-1,55 de vites atsam, rs4 enjektoru takıp avansı daha da acsam fark ne olur. Bu haliyle 100-200 9,2 lerde -2 eğimde onuda belirteyim...
Uzun uzun yazdım, mantık cercevesi icinde dusuncelerimi paylastım. Şimdi biri cıkar dalga gecer, kendini gruba iyi gösterir, beni rencide etmeye calısır, gaza getirmeye kalkar ama ben gelmem, bu numaraları yemem. (Dikkat ederseniz biri diyorum, yancı , şakşak cı demiyorum) çünkü yazdım ya yukarda tarzım değil saygızlık etmem. Bu arada sunu da herkes kabul etmeli burası Ecufast in sitesi, o yüzden ecufast cilerin baskın olması, üste cıkması da kendi firmalarını savundukları icin, son derece normal ve makul bi durum... Ben bu yuzden karsı tarafı destekleyenleri, ona gore comment yazanları son derece normal buluyorum...
Şimdi siz sabaha kadar da yazsanız, baska konularada girseniz, 100 kiside bana karsı cıksanız, benim size karsı olan sakin ve dik durusum değişmiycek. Ne yapsanız beni kandıramıcaksınız. O yüzden rica ediyorum ya gidin baskasını bulun ya da daha fazla uzatmayın...