mamı başkan eline koluna sağlık..her kafadan ses çıkmıştı. sende yolda verdin cevabı..
kıng ng..
Printable View
mamı başkan eline koluna sağlık..her kafadan ses çıkmıştı. sende yolda verdin cevabı..
kıng ng..
Levent kardeşim her kurduğun cümle birbiri ile çelişkili yok yalan söylüyorlar yok geçmiim diye üstüme kırdılar. İnsan yazacağı şeyleri bvir düşünür de yazar. Denermisin dedin denediler geçtiler. İki video da da NG önünde mi önünde. İster 10 boy ister 1 boy. NG 700 kilo yokuş yukarı tutunma sorunu yaşaması gayet normal önden çeker olduğu için. Seni de anlıyorum tabi kendine yediremiosun 100 bin liralık son model spor araba ile 15 yaşında 25 bin liralık arabaya geçilmeyi. Ama doğanın kanunu iyi olan kazanır.
sen bazen gerçekten başka boyutlarda yorum yapıosun..şimdi ne alakası var adamın arabasıyla o arabanın parasının bilmem nesinin yav.adam öyle düşünse gelip denermi..yediremiyecek bişey yokki zaten öyle bişeyi yediremiyeceksen yarış yapmayacaksın adam bugün milyarlar harcar gelir 15 liralık motor delik deşik eder vs vs..o işin sonu ***.
herkezin malı kendine sen boşver kimin arabası kaç para kim ne yedirir ne yedirmez..
mamii abı ayagına saglık kesene bereket..:) ng hakıkaten deparlı bı arac masAllah..
satmassan dbn ı falan boswer abı akhısara gel erol abı sen ben warsa baska hızlı yenıselım ordaa..:D
fatih adamın her postu birbiri ile çelişio bırakın adamı savunmayı. Videoları gördün üstüne kırma var mı? Mami önde mi. Yanına gelebilmiş mi. Turbo araba ve yokuş yukarı ona rağmen mami önde. Mami yalan söyler mi? Patinaj çekti diosa çekmiş midir çekmemiş midir? Şunlara bi cevap ver allah aşkına. 21 yaşında adama yazmiim diorum ama işin suyunu çıkarıo.
Forumda ne cok avukat ve yargic var yaw. Herkes herseye yorum yapiyor. Birisi gecilecek birisi gececek illaki. Konuyu hala neden uzatiyorsunuz ki? Her iki araca damasallah. Sahipleri kazasiz belasiz hayirli gunlerde binsin.
Konuyu uzatmanın anlamı yok hep aynı mevzu hep aynı uzar gider hep aynı doldur boşalt yapmaya gerek yok
Araçlar kaç km hızda denendi? 75 -80 mi yoksa 100-110 mu?
işi nereye getirmişin ne alakası var 100 binlik spor araba falan filan ,adamı tanıyomusun yok. mineccimmisin nerden biliyon yediremiyomuş bilmem neyapıyomuş.bu kadar ahkam keseceğine al arabanı da çık bide seni görelim,burda yazılarını görenler de seni 40 yıllık rolling cisin zanneder.
Adam yuzkere tebrik etti nie birinizde cikip aferim demiyo levente
Yaris yaristir gecildimi gecildi olay bitti
Ama leventinde bisiler solemeye hakki var bahane degil zaten
Adam her postta yaziyo sorun vardi tekrar deniyelim nie buna yaklasilmiyo?
Bu solediklerime katilanlar vardir illaki
Iki tarafida tanimam etmem yorumlarim yanlis anlasilmasin
tamam abi öyledir böyledir yok sonuçta olmuş bitmiş o ne dersede boş mami ne dersede boş biz ne dersekte boş..dün gece yapılan yarışı mami geçti öyle yada böyle..oda daha genç arkadaş sonuçta bu kadar adam üstüne gidiyor normal senin yaşın gereği daha sakin olman lazımken yangına körükle gidiyosun.
Bana kalırsa bu forumda ciddi anlamda ortalığı fena karıştıran adamlar var , yaşları büyük diye kimse bişey demiyor fakat bunları yazanlar bizim yaşımızda olsalar yemedikleri laf, geçilmedik dalga kalmaz , Mami abinin arabasına Maşallah ortada ciddi bir emek ve iyi bir sonuç var , golf'u olan arkadaşta kendince bir sebep söylemiş ve tekrar denemek istediğini söylemiş , denemek istemezseniz de bişey demem demiş.. sorun nerde ben onu anlamıyorum ? Tüm yazılanları okumadım arada bilmediğim bir muhabbet döndüyse affola
Maşallah deneyen araçlara.
Levent yazılanları kulak ardı et kardeşim boşver , senin yarın kilonda bir araç sonuçta.
kelalper'in kafaya erişsem ne dert kalır ne tasa, adam her muhabbette var yaw :D
hakan sen ne kadar yıllık rollingcisin bilmiyorum ama senden önce başlamışımdır heralde. Şöyle söyliim orta okuldayken RX7 ile yeşilköy ataköy sahil yolunda yarış yapıoduk evden yıkama bahanesi ile kaçırdığımız arabalarla. RX7 de Şehmuz şerbetçinin arabasıydı tercümanda okurdu. Ok?
Kendi arabama gelince renault bunlar kadar hızlı değil ama GC8 o golf R dan bayaa hızlıdır.