Alper ok de bu şekilde konuşmamızı sağlamaz ki , haksız mıyım ?
Adamın parasından pulundan bize ne , kaldı ki karşısındaki araba yarı kilosunda.
Printable View
Alper ok de bu şekilde konuşmamızı sağlamaz ki , haksız mıyım ?
Adamın parasından pulundan bize ne , kaldı ki karşısındaki araba yarı kilosunda.
Deneyen araçlara maşallah
Ng nin 400 Mt ve 100-200 dbn leri var mı acaba
Bu kadar iddialı arabanın ölçüleri olmalı bence ...
adam bir saattir yalancılıkla itham ediyor mamiyi selçuğu sizlerde onu yediriosunuz. Eee nooldu sonuçlar ortaya çıkınca. Kusura bakmayın ama mamiyi selçuğu yalancılıkla suçlayacak adamı ben yerin dibine sokarım. Para mevzusunu laf edecek en son adam benim belki ama hak etti. İsteyen istediğini söylesin. S.... de değil OK.
Bu işlerde şeytan ayrıntıda gizli...Ayrıca öz eleştiri yapacak kadar güçlü, tarafsız, önyargısız, hoşgörülü olmak gerekiyor.Zaten resmin detaylarına girdikçe, gizli gerçeğe ulaşmak çok daha kolaylaşıyor,gerisi günü kurtarmak başka birşey değil
İki aracıda tebrik ederim.özellikle 106 nın GOlf R la belirli km ler içinde yürümesi bile başarıdır.70-200 arası en iyi şekilde yürüyen bir araçla b bantta roling yapmak Leventin hatası olmuş. Ben olsam 50-250 denerdim şartlar denkleşirdi.kaldıki sıfırdan 106 nın kalkması imkansız.böyle bir deneme zaten olamaz.
Leventin tekrar denemek istemesini haklı buluyorum ama bende 106 nın sahibi olsam asla denemezdim tekrardan.pejo 100-200 ü 9 saniye civarlarında koşamıyacağına göre Leventin geçmesi kaçınılmaz bence.Bence diyorum çünkü meth.ün ne kadar fark ettiğine bizat defalarca kez şahit oldum. Gece ile gündüz gibi tsi larda fark ediyor.meth.kapalıyken aracı sanki arkadan biri tutyor gibi inanın. Belki diğer araçlarda bu fark yoktur ama bu tsi lar meth.ü çok seviyor.
Amacım kimseyi eleştirmek değil yalnızca beni bağlar.şahsi fikrim bir daha iki araç denemez. Denersede pejo sahibine helal olsun derim:)
Benim yorumlarıma niye bir tasak gecme ilgisi var anlamadım ki. Mantıklı şeyler yazdım teneke kutu mu bu da tek kişilik oluyor ? Yanlarına 1 er kişi dedim, sadece 106 ya demedim. 1 e 1 deneniyor da 2 ye 2 olmuyor mu :S garip gerçekten. Bunu da kamera için dedim zaten gopro hareket etmiyor sonuçta verimli olmaz. Çok ilginç yorumlar var çokkkk.
Yaşımla orantılı az yazmaya çalışıyorum büyüklerimin vardır bildiği diye. Fakat ben 1 er kişi alsın 2 araç da çeksin kameraya bassınlar gittiği yere kadar GEÇtiği yere kadar değil dediğimde SAÇMA SAPAN yorumlar oluyor , bilen bilmeyen konuşuyor.
Ama birileri alkışlar eşliğinde hayatında belki yolda görmediği aracın ayarı methanol ile yapıldı met.siz bambaşka gidemiyor yavaşlıyor dendiğinde; utanmasalar siktirin oradan diyecekler bu yorumlar çok mantıklı oluyor öyle mi ? Yanından geçmediğin araba için meth.siz de yürümeliydi , ayarı etkilemez sadce 1 2 boy fark eder maaaaaaksimum ama o bile olmaz diyen PROFESORLER evvet çok haklısınız..
Benimde anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.bi aracın en iyi yürüdüğü bandı baz alarak onu övmek ne kadar mantıklı diğerini yermek ne kadar akıl dolu.250 zaten çıkamıyacağını bildiğim için ironi yaptığımı sanırım anladınız.
Dediğiniz gibi 9 saniye civarı yürüyorsa helal olsun,Leventle de tekrardan yürümesinde bir sakınca yoktur o zaman.sanırım oda 9 civarı bir sürelerde yürüyor.
Ya bu işler keyif ve zevk için olmalı eğlenmek ön saflarda olmalı. Burada birbirine hakaret eden tersleyen küfür eden arkadaşları inann anlayamıyorum. Neyin hırsı bu.....
İki araca da maşallah..mami abi aksihar a gelmeyi düşünmüyormusun ?
:icon_tup:
istersen %10 mukemmel kayipla yere veren 106yla 4 ceker (350 hp)golfu
kiyaslayalim, bu denklemde 106nin gecmesi kadar normal bisiy yok..
yok burada herkes herseyi cok iyi bilir, biri dese na yazilimla x bi arac 20 hp alio herkes cullanir, metanol olayida benzer iste... ama ortaya cikarsa denemeye kimse yanasmaz:D
pardon yaysiz megan daha iyi yol tutar....
Gücü yere aktarma konusunda 106 golften daha mı iyidir. O nedenle golf üzerinde haldex var zaten. Kayıptan bahsediyorsan ok ama gücü yere aktarma konusuna girmeyelim istersen. 700 kg 2 çeker araba mı daha iyi aktarır yoksa değişken oranlı 4 çeker mi. Mami sana söylesin istersen gücü yere aktarma konusundaki kaybını.
megane ın var mı kullandın mı oturdun mu konuşuosun. 55bin km kulladım istersen biliim.
Ben iki setupla da kullandım pistte de konuşuyorum. Pistte yayla kullandıktan sonra çıkarıp sattım. H&R ın yayı 3.5 santim sözde ama araba çok fazla oturuyor. Rebound hızı çok etkilendiği için direksiyon tepkisi çok gecikiyor viraj içerisinde. Bilmediğiniz anlamadığınız konularda yorum yapmasanız olmaz.
Alper abı konuyu sahıplendın , aldın gıdıyosun :)
Deneyen araçlara maşallah
Alper bey Haldex hk.söyledikleriniz kısmen doğru fakat araçlar sanırım 90 veya 100 le gazladılar.bu km de pejonun tutunma sorunu varsa bilemem ama golf R larda 2 çeker araçlarla mukayese edilemeyecek kadar kayıp var.Bir WRX STİ yada EVO dan daha az ama var.Bu yüzden halden Gen4 adında ayrıca bir kontrol önitesi ürettiki kayıplar minimuma insin diye.bana göre evet çok başarılı bir alet ama yinede 2 çeker gibi olamaz.
herşeyi kelalper abimiz bilir :D
Biz, iyi bilmeyi de iyi biliriz! - iyiBiliriz.Biz
:D:D:D:D:D
kayiptan bahsettigimi buradaki herkes anlamistir herhalde:D
yaysiz megan rebound onlar neki, hatlar karismis...
okadar yuksek suratte oldgugunu sanmiyrum 70-75 arasi basladilar benim bildgm
90- 100 de sarmaz sanmiyorum 106 belki bitik lastikle kaymak asfaltta sarar
golf r da kayip olmasin diye bu sistemleri niye cikarmislar ozmaan olsa bile minimumdadir bahsi gececek kadar oldugunu sanmiyorm son teknoloji bi aractan bahsediyoruz