Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı
Levent iyi güzel konuşuyorsun.
Konu başlarında daha sempatik konuşuyordun :) Fakat bana öyle geliyorki bazı kişilerden aldığın mesajlar seni gaza getirdi , bunu tamamen kafamdan uyduruyorum , ben öyle olduğuna inanıyorum :)
Bunun dışında mesajlarını inceliyorum , genelde zehri ortaya atıyorsun ve çekiliyorsun.
Tartışma yaratıcak bir konu açıyosun postun sonunu herneyse önemli değil tartışma çıkmasın tadında hava vererek bitiriyorsun. Ama benim anlamadığım gerçekten tartışma çıksın istemeyen adam ya da içine sine sine herneyse diyen adam senin gibi uzun uzun tartışma yaratıcak cümleler kurup sonuna herneyse yazmaz , ben buna inanıyorum.
Aslında konu başta gayet şeffaftı.
Levent meth kapalıydı dedi.
Mami abi sus s2k ile denediğimde gelirsin dedi.
İşte olayın burda kapanması gerekiyordu.Ama uzatıldı da uzatıldı ordan oraya çekildi konu şimdi ortada ne yapılacak deneme kaldı ne saygı.
Konu bedavaya bu şekilde uzatılmasaydı zaten sus s2k ile ng nin denediği gece golf r da gidecekti bizde görecektik methanolun gücünü. Ama kendi kendinizi çıkmaza sürüklediniz .
Yok yalancılar yok üstüme kırdılar .. Biraz zekice davranmak gerekiyor. Sessiz kalıp günü geldiğinde konuşmak egrekiyor. Bilmem Mami abiye hiç dikkat ettiniz mi ? Benim gözümde adam bunları yaşamış görmüş biliyor olanları ve olacakları , buraya uzun uzun yazsa herşeye bir cevap verse konunun biryere ulaşamayacağını biliyor kısa ve net konuşuyor kimseyi aldırmıyor.
İzleyenler hertürlü yorumu yapabilir Levent ama sen insanlaırn gazına gelip ya da kendin sabredemeyip konuyu bu şekilde uzatmasaydın mami abi deneyecekti zaten..