maşallah mami usta
Printable View
maşallah mami usta
ng ye maşşallah herzamanki gibi formunda
ama golf r cı arkadaş 20 kez yazmasına rağmen neden tekrar denemek istemiyosunuz ?
bi geçtiğimle bidaha denemem hesabımı yani? madem öyle sus2k sizi bikere geçti bidaha denemek istemeyebilir biraz empati yapmak lazım :)
Budami gol degil ??
Masallah abim
NG nin gotunun giliyik hahahahaha :D
sus s2000 ng 106 yı geçtimi ?
video falan görmedimde merak ettim denedilerse noluyor ?
denildiği gibiyse s2000 golf r a baya fark atar ve subaru wrx 30r içinde geçerli bu ?
Adamakilli bir otobanda denense videolar hep basin. Ekspres 4 e atinca kapanan trafik hep erken basmalar hep ayni terane
maşallah mami abi de...diğer arkadaşlar nerde uzaklardan bağlanan????
şakşakcı olarak tabir ettikleri kişiler burda..ama kendi arkadaşları yok....
artık deneme konusuna farklı bir boyut kazandırdın abi helal olsun...
zamanında 07 cbk 01 de draglarda üst üste 1.lik aldığında aynı konular konuşulmuştu...ben 10.000 dönüyürom gecemiyorum 106 nasıl geçiyor diye çok söylemler oldu....
benim asıl merak ettim 26 30 50 60 boy hesapları yaparken nasıl oldu da geçildiniz???
hep bir bahane mi sunacaksınız?...
Dom Says:
Winnig is winnig....
konu kapanmiştir bence açilmamak üzere...
maşallah :)
Deneyen araçlara Maşallah.
şimdi yaşın gereği sana abi diyorumda bence senin psikoloji biraz bozuk diğer konuda yazdığın son mesajlara bak bide buna bak..
seninde benim yazdıklarımı okumadan yazdığın belli sanada bişey demeye gerek yok :)
sen ne diyon tosunum ben hep burdayım buyur gel gecenin üçünde işim yok sizin başınızımı bekliyecem..
benim diğer konuda neler yazdığımı bilmeyen arkadaşlar benim yazdıklarımı açsın bidaha okusun sonra yorum yapsın bana boş boş konuşmasın..
ben az çok bu yarışın böyle biteceğini tahmin ediyodum zaten bunu belirttim mami boş adam değil bilir arabasının nasıl gittiğini dedim 400 lüğü geçebilir dedim hatta dün akşam son postumdada 106 nın geçme olasılığı var dedim..he leventin methanol kapalıymış ne beni ne mamiyi nede kimseyi bağlamaz yarışa giden adam hazırlıklı gidecek.
levent eksiği olduğunu düşünüyor ve bidaha denemek istiyormuş hazır çıkacaksanız bidaha bi basın ne olmuş yani..
bu arada ne oldu bilmem ne diyen arkadaşlar benim konuşmalarımı okumayan arkadaşlar..
maşşallah ng ye çok saçma gidiyor ama dediğim gibi 500 lük le 30 lu 35 li bilenmiş sti la yürüyemiyeceği aşikar..
maşallah ng 106 ilginç bi araç cidden... ofise gelince ilk işim tech i açmak oldu sesli güldüm:) cumartesi maslakta görmüştüm nalet duruyo cidden:)
öyle tosunum a falan gerek yok....çok misafir perversiniz gerçekten 2 kelimenizden 1 i gel buyur falan....
2 tarafıda tanımam etmem mami abiyle sadece 10 dakka sohbet etmişliğim vardır..
diğer konuda da herkes özellikle sen ve dookan agresif yazılar yazıyordunuz şöle geçer yok geçemez yok bilmem ne mami abi geçince video koyunda konu da göremeyince ona istinaden yazdım...
müsait olduğun zaman bende beklerım buyur gel misafirim ol ....
İki Aracada masallah Levent'in arabasının methanolsuz olması gercekten dezavantaj olmuş ben tt ile meth yokken 2 kişi 10.4 seç cıkarırken methanol ile tek kişi 9.36 yaptım gerçekten fark ediyor burda Levent'in biraz dalgınlığına gelmiş sanırım ama 106 nın hakkını vermek gerekir maşallah herkesi şaşırtmaya devam ediyor
@mami makinen : Ng 106, nın maşallahı var yine 300 500 sıkıyor , çok begeniyorum, Allah nazarlardan korusun,ama artık şu ng'nin videoları in car olarak çekin lütfen , cam car size yetişemiyor ng alıp başını gidiyor, ng'nin rakipler in car cekim yapsın artık :)
@Levent : Meth olayı talihsizlik olmuş, tekrar denemeseniz bile R cok ciddi yürüyor, hiç takılma,
hala stock turbo sanırım, aracın sökülü degil ve günlük de kullanıyorsun.. Ve kadran videon dan hatırladıgım kadarıyla konuşuyorum, stock turboyla daha iyi yürüyen bir R henüz görmedim yurtdışı dahil. Rollerde tepkimen daha geç oldugu için 106 gibi tepkimesi çok iyi olan ya da atmosferiklerle hatta özellikle itb'li arabalarla denerken aslında yarım saniye erken basarsan ivmelenme aynı anda başlar (bunu tecrübe ederek ayarlayabilirsin). Seni de tebrik ediyorum açık yürekliligin için,maşallah R'a.
2 defa dogru duzgun bastik, birinde fark videoda ki kadar oldu, digerinde olmadi yanina geldim. Ve evet bu yuzden methanolle denemek istiyorum. Dogrudur, haklisiniz zaten ben bu konuda tecrubeli bi adam olsam, unutmazdim da.. Ayrica 225 e kadar cikma firsatimiz da olmadi..
bencede golf r da sıkıntı var