bi atasözü vardı at sıçamayınca boku arpaya atarmış buda o misal
Printable View
bi atasözü vardı at sıçamayınca boku arpaya atarmış buda o misal
öyle bi yazmışsın ki sanki 20 kişi gelmişler sana zorla bunları yazdırıyorlarmış gibi. Senin metanollede o farkı kapatman imkansız bunu neden anlayamıosun. Adam seni 3 boy geçmiş. Sana şöyle söyliim Maminin denediği WRX den de yavaş araban. Görünen köy kılavuz istemez.
Peki Alper Bey bende fark kapanicak diyorum, kimseye ters bisey demiyorum. Dedikleriminde hepsi ortada bi tane yanlis sey olsa mami abi de derdi. Daha once methanolum bozuktu, nozzle tikanmisti, o sekilde bi arabadan 2 boy fark yiyodum, sadece methanolu duzelttik dunya kadar fark oldu. Iki boy yedigimdede en az bes defa bastik cok fark attigimdada yani saglikli sekilde test etmis olduk. Inanin methanol asiri fark ediyo, bi de oyle deneyelim olsun bitsin...
Deneyen araclara Tebrikler. Arkadasin medeni cesaretinden dolayi kutlamak lazim. Araban kendi klasmaninda gayet iyi gidiyor . Ng zaten yine full performance masallah. Yanliz videoda niye golf R in onune dogru kayiyo ? Araba sardigindan dolayimi yoksa bilincsizmi oluyo m.ettim
Bide niye bidaha denemek istemiyorsunuz abi yav . Benim kanatlim olsa ucana kacana sikarim ki bunun icin zaten yapmisim herkesle bidaha bidaha denerim. Bikere denedik bidaha olmazz ooov yenilen pehlivan gurese doymaz dahada yokk demeniz cok ilgincime gidiyo :) yanlis anlasilma olmasin merakimi gidermek icin soruyorum?
Diger atasozu degilde bu daha dogru oldu bencede , orasi bi gercek yenilen pehlivan gurese doymaz... Soyle soyliyim, 1. Denememizde yokus asagi 3 boy fark oldu. 2. denememizde yan yana geldik fark hic acilmadi aksine kapandi, onumuze araba cikti mami abi birakti, 3. Te de araba kesiklik yapti ben biraktim. Buna heralde orda olan hic kimsenin itirazi olmaz. Sonuc mami abi gecti, bu deneme bitti bende tebrik ettim. Simdi bir kez daha tamamen hersey ayni sekilde deneyelim, tek fark methanol olsun. Bu kadar defa test ettim yasadim gordum, bende salak degilim heralde kendimi israrla rezil edicek kadar....
Sanirim basinc acmandan suphe duyuluyor . Yani bi tahmin sadece. Turbo arac oldumu hersey cok hizli değişebilir bunu sen daha iyi bilirsin levent. Pompa benzinle yaristigini dusunerek;
E85 +Methenol . Boost ve avansta acsan ebesinin nikahi fark eder
NG'ye kocaman maşallah yine ezber bozduruyor sayfalarca iddaa edenler ng nin nasıl birşey oldugunu görmüştür.. mami abi sen ne ballısın ya hem erken basıyorsun hem el freni çekik gidiyorsun ayıp ama yaptıgın mızıkcılık yapıp durma :) :) :)
Daha cok basinc acamam, wg ayarim gundelige uygun 1,25 bar da bitiyo, sirf bu arabayi gecmek icin wg nin ayariyla oynamam ve ya arabayi sokmem, kendimi kandirmis olurum. Ben ayni sekilde geleyim ama methanol calissin istiyorum, cok fark ediyo biliyorum. Yine gecer valla tebrik ederim bin defa ettim ama fark kapanicak eger mami abi ekstra bisey yapmazsa...herkeste gormus olucak farkin kapandigini. Mami abi den haber bekliyorum..
yaw şimdi yazmım dedimde e85 koysana :D hadi bi koy bakalım :) nolur e85 koyun arabaya
@levent uzatmanın manası yok dimi gitmişssin unutmussun sonuc nedir ? geçildin birdahaki denemeye kadar manası yokki konuşmannın dimi
mami baskan onlarda turbo var sende nos basssss e100 yapalım üstüne nos bas kırılmasssa heuahauhauha
ayrıyetten
lafım istanbuldakilere değil ucan kaçan typerlar e93 geçen s2000 ler ep3 ler hattata Siz yaparsanız herkesi geçiceğini idda eden insanlar buyrun beyler istanbul bu aralar neşeli :) bekliyoruz :) heeeee pardon sizi olayınız farklıydı dimi peygir gemisi misali :)
Aynen oyle gecildim o olay bitti.
Benim arabanin hali belli, e85, cok yuksek basinc gibi seylere uygun degil. Sokuk olmasida degil. Bu yuzden diyorumki methanolumu calistirayim ayni sekilde bakalim olsun bitsin...
yav bana niye söyleniyosun hacı abi leventi tanımam etmem sanki onun savunucusuyum gibi lanse etmisin . sonuç ortada . ben orda dedımkı adam denemıyor . Denememe sebebi aracın turbo olması olabılır.Kolay bı sekılde bıseyler hızlıca değişebilir , yanlışmı ? Subi muhabbetınde mami abi demedimi bıdaha denemem adam belki değişiklik yapar gelir diye ?
arada ahım şahım fark yok vıdeoda hepımız ızledık . avans+basınc acsa + e85 koyup methonelle desteklese kac boy hızlanır soruyorum sana abi ? polemik olsun diye yazmıyorum bu aracın nekadar hızlancağını bicogumuzdan ıyı bıldıgınden sana soruyorum
Helal olsun NG ye
Maşallah deneyen araçlara :)
70-200 aralığında NG inanılmaz başarılı. Bu gaz tepkimesiyle deneyeceğin arabayla kilo/hp anlamında aranda ciddi fark olmadığı sürece 70-200 bandında geçilmen çok zor maşallah :)
Ama Mami abi eğri oturalım doğru konuşalım zaten geçiyosun, Golf'ün olduğu şeride kırıp önünü kapatmak gereksiz tehlike yaratmış. Bahsedilen diğer denemelere göre zaten geçebiliyorsun ben sadece video'da görünen sahneye yorum yapıyorum.
Konusiim mi :D
Masallah Sayin Makinen, her zaman saksakciniz abi ;)
Muammer abi eline,bileğine,emeğine ve kesene sağlık
iki aracada maşallah ng bu şakaya gelmez :)
Maşallah Mamimakınen :) Cıdden NG hafıfe alıncak araba deıl üzerinde cıddı emek var boyle bır arabaya gecılmek canımı acıtmıycak en azından :)
bütün umudunu methanole bağlayıp yazman çok entersan nasıl bir piskolojide insanlarsınız sesini çıkarmasaydın tebrik etseydin methanolu açıp yine deneseydin ama unuttuğunuz bir şey var yarış sadece hızlı arabadan ibaret değil sağlam sinir sistemide lazım yanındaki rakip adama düğmeye basmayı bile unutturur dua et sen düğme açmayı unutmuşsun..