Merakla bekliyorum bende videoyu :icon_tup:
Printable View
Buyrun beyler istenilen video cok az ortadaki serite bakin mami abinin bi lastik payi kadar saga gitmesi var oda usenmeyen gitsin bu aksam avrupa konutlarinin ordan gecsin bi 170 180 ne demek istedigimi anlar bu kiloda bi 106 ninda bu kadar sekmesi normal orda acayip bi cikinti var giden gecen illaki bilir buyrun bence tehlike arz eden bi durum yok
Kasten bi uzerine kirma varsa soyleyin beyler
Ng 106 - YouTube
bu videoda en azından golf daha çok tutunuyor.Maşallah tekrardan.
Bu iki araç sağ koltuklarına 1 er kişi alıp da doğru düzgün uzun bir yola çıksa da yanlarında oturanlar videoya çekse öyle 200 e geldik bırak bırak da olmadan yürüdüğü yere kadar gidilse ; Deneme dediğin bu olmaz mı ? İki tarafı da tanımayan izmirli bir gencim bana ne 106 ışınlansın golf uçsun kaçsın beni ilgilendirmez.
Ben de size göre gencim denemeye gelir hata yaparım , büyüksünüz gelin bir daha deneyelim hata yaptım orada derim. Bu tutum çok çok garip geliyor bana. 21 yaşında bir genç sizin gibi yıllardır araba deneyen insanların yanında illa ki hata yapabilir. Niye iş bu noktaya geliyor da vaaaaaay çok afedersiniz mal mısın kardeşim geliyosun meth. açmıyosun deniliyor ?
Bu kadar insan açıklıyor , yazılımı avansı methanole göre yapılıyor, meth kapalı iken bu aracı geçtik demek hayal ürünüdür meth li hali ile başka bir araba bu geçtiğiniz diye açıklanıyor. Açıklayanlar makaraya alınmıs methanol ne bilmiyosunuz nos sanıyorsunuz diyorlar.
Yahu zaten 200hp 700küsür kilo araç zaten yapacağınızı yapmışsınız bir genç kardeşinizin hatasını telafi etme şansı verin , Gerçekten denenmiş olsun golf R gibi araç 106 nızı geçse kim ayıplar sizi ? Golf r ile yürümesi zaten yeterli.
Ve bir dikkatimi çeken yine hep videolar arkadan , yan koltuklarınıza otursun biri koca istanbulun boş uzun düzlüğü yok mu ? diğer videolar nerelerde çekiliyor ? 70 te mi basılacak , basın 200 e kadar 106 ışınlansın 280 de belki golf 3 boy önde olacak ? Niye roll belli km de bitiyor golf r gibi araç 200 de bırakmak için mi alınır +300 ler görmek için mi ?
300 yapan aracı 200 e kadar geçtim bitti demek , bugatti ile kalkıp 200 e kadar geçtim hoop bitti demek gibi örneğe takılmayın ama daha bir o kadar gidecek aracı belli aralıkta geçtim bitti demek o araçtan hızlı olduğunuz anlamına gelmiyor.
Kimseyi tanımıyorum kusuruma bakmayın , dışardan objektif bakış ile bunlar düşünülüyor.
Üste kırma mevzsunda da videoda bana bir garip gelmişti niye sağ seritte gidiyor o araç diye, niyetiniz art niyet değildir yanlış anlamayın ancak bunu göstermek için 2 ye 2 çıkıp dümdüz geniş bir yolda gittiği yere kadar basılsa GERÇEK sonuç görülür. diye düşünüyorum.
Sökük aerodinamiği ortada bir 106 200e kadar ışınlanabilir de 200 -300 aralığını golf r gibi mi gidecek merak ediyorum.
Objektif yorumlar sorulmuş arada yazdım görebildiklerimi, yaşıma bakıp sizler gibi yıllardır araba deneyen biri olmadığımı farkedip çocuk sus sen bi demeyeceğiniz için teşekkür ederim :)
ben de kasten bir kırma olmadığını düşünüyorum. yalnız 2 vidyo arasında ilk gaza oturmalarda ciddi bir fark var. ilk vidyoda 106 basar basmaz 2 boy öne geçiyor, bu vidyoda ise sonuna kadar gittiklerinde dahi öyle bir fark olmuyor. demek ki ilk vidyoda ya golf geç bastı ya da 106 erken bastı. lakin her halükarda 106 geçmiş gibi görünüyor ama 1 boy ama 3 boy... tebrikler tekrardan...
Bu video da bırakıldıgında iki arac arasında ki mesafe nedir ?
Video için teşekkürler.
Allah için üstüne kırma görmedim ben burda. Bi ara kamyonun yanından geçerken sıkışır gibi olmuş ama baya arka çamurlukta gidiyor gibi duruyor golf ?
Yanlış mı görüyorum uzak olduğu için öyle gözüküyor olabilir ?
Buradada met. açık mı değil mi acaba ?
üzerine kırma kesinlikle yok bencede. glof diğer videoya göre daha iyi ama yine geçilmiş üzerine kırıldığı içinde değil ayrıca..
iki tarafıda tanımıyorum ama her iki aracada maşallah
video da üzerine kırma vs hiç bişiy yok benim gördüğüm öyle bi bahsedilki farklı bişiy bekliyordum , her şekilde 106 geçmiş maşallah.
kırma filan yok göz var nizam var.
camcar cupramı ? evet bu video daa açıklayıcı olmuş .
İste anlatamiyoruz herseye bi ispat lazim bende bunu anlamiyorum anasini satiim 3 senedir 5 senedir bsyler yapiyoruz oyle yada boyle kim gormus yalanimi dolanimi yok oyle bsy diyorum var deniliyo ve inanilmiyo buyrun abi yine ispat yine ispat iste