her iki aracada Maşallah
NG sanki 2 3 106toplanmış tek bi canavar ortaya çıkmış gibi
Tebrikler
Printable View
her iki aracada Maşallah
NG sanki 2 3 106toplanmış tek bi canavar ortaya çıkmış gibi
Tebrikler
Bosu bosuna daha fazla uzatmanin bi manasi yok oyle olsaydi da boyle olsaydi demenin. Sonuc ortada , tekrar cagirirlarsa o sekilde deneriz, yoksa da yapicak bisey yok artik...
Simdi orda olan ve en yakindan goren biri olarak;
1. Deneme 10 numara basildi ayni anda mami abi one gecti ve fark kapanmadan yaklasik 3 boyla bitti hatta leventin tam mami abinin arkasinda olmasida avantajidir bence ruzgar icin
2. Deneme rampa yukari oldu buda ng icin dez avantajdi ama yine mami abi yol durumuna gore gazi birakmadi devam etti burda levent daha yakindi ama bnm gordugum yine tampon arkasi yani yanina gelme fln yok
3. Deneme duz yol ayni anda oturdular gaza fark daha fazla oldu levent birakti gazi
Ve cektik saga levent tebrik etti bu araba 220 lere kadar bu arabayi yakalayamaz 100-200 de zaten kesin ben 9,3 fln im bu daha hizlidir dedi bizde tamam sagol dedik herseyi okylestik ayrildik sonra levent beni aradi abi methanol kapali kalmis tekrar deneyelim dedi ben kimseye soylemiycem polemik olmasin denemeye gelen adam methanolumu acmazmi abi ben komik duruma duserim dedi eyv dedim, mami abinin numarayi istedi tekrar denemek istediklerinden konustular sanirim mami abide cuma yada ctesi mehmet ile olabilecek deneme gunleri icin levente gel deneyelim demis isin ozu bu eksisi artisi yok olay bumudur levent?
He son olarak diger 2 cekim levent in istegi uzerine koyulmadi
ng yıne gitmiş maşşallah 41 kere maşallah deneyen aracada tebrıkler onada tskler bu guzel anları ızlettırdıklerı ıcın
ya burda ne kadar çok şakşakcı varmış
golf r da sıkıntı var demem neden bu kadar zorunuza gitti?
arabanın sahibi bu kadar atar gider yapmıyo size ne oluyoki
Mami Tebrikler :) 1-2 şey takıldı kafama. Video da arkadaşın üstüne kirmissin farkettin mi o an yoksa istem disimi oldu ? Arkadaş heyecandan methonolu kapalı unuttum demiş bence denemen gerekirdi tekrar sana bu yakisirdi. Birde dikkat ediyorum acaip bir lobi oluştu burda seni tanıyan tanımayan herkes bu birkaç arkadaşın karşısına dikiliyor dışardan hos görünmüyor :) Sonuç ta herkesin fikri aynı degildir ...