User Tag List

Sayfa 5/19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
355 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: NG106 vs SS F7R

Throttle
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan diger videolarda ne var ? Daha azmi geciliyorsun yada geciyomusun nedir ?
    boşver koymak istemediklerine göre cevabı söylemenin anlamı yok
    bizde salaklık arkadaşlarında dediği gibi aq ne koymassınki bi kamera aracına.. güveniosun millete

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sende haklisin yuruyen 335 gormeyince ucucan saniyosun yanindan
    ya allahını seversen ne yani 100 200 3 4 sn mi gidiyor assolit havaları

beni kimse geçemez mi dedim geçersin belki benim öyle bir idda etmedım

benim speclerim arasında nos da mevcut sana onu belirtim sonra nos basıyor olmasın demek istermsin dedim aracın ne oldugu bilmiyorum

1000 hp falan heralde benim içinde değişiklik olur basarız benim takındım yok

uzatma daha fazla sana özelden yazarım denemek istersende deneriz
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşver koymak istemediklerine göre cevabı söylemenin anlamı yok
    bizde salaklık arkadaşlarında dediği gibi aq ne koymassınki bi kamera aracına.. güveniosun millete
    Vdeo geliyo okan bakalım neyi degiştirecen
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk yazdıklarımı iyi oku ilk mesajımı iyi oku ng hızlı geçti tebrikler herşey oke
    1. deneme diosunda setten uçmuşum uçmamışım deneme denemedir ben deneme olarak orada gaza basmışsam ve bu videoya çekilmişse bunu sizden istemek en doğal hakkım ha biz çekeriz vermeyiz videoları deseydiniz bende ztn kendim kamerayıkoyar öle çıkardım 3. deneme başı belli diyon başını nerde gördün oda ayrı konu 3 saniye görünüp geçioz yanınızdan herneyse koymuosan koyma tebrikler oke
    Ya her konuda nie aynisin sen? Ulan diger rol106 konusundada 10 denemenin 1 inde erken bastin one ciktin video video diye kendini yedin koyduk videoyu ne oldu? Anlamadigim su hep ayni fakir edebiyatini yapiyosun yok guvenmeseydim cart curt diger konudan agzin yandiysa kendin kamera cekseydin madem koyardin hangisini istersen simdi hiic aglama bir kere cikip adam gibi tebrik etmeyi bilsen ne guzel olacak ama nerdeeee gecen denemenin sonundada bundada hep inip sana diyorum okan tamammi varmi sikinti yok tamam gecti diyorsun ama buraya gelince hoop ayse teyze birak bu isleri okan simdi mami aradi koy videoyu dedi ama uyuz oldum aq koymuyorum o kadar tel benim kayit benim (( kan bnm damar bnm ))

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya allahını seversen ne yani 100 200 3 4 sn mi gidiyor assolit havaları

beni kimse geçemez mi dedim geçersin belki benim öyle bir idda etmedım

benim speclerim arasında nos da mevcut sana onu belirtim sonra nos basıyor olmasın demek istermsin dedim aracın ne oldugu bilmiyorum

1000 hp falan heralde benim içinde değişiklik olur basarız benim takındım yok

uzatma daha fazla sana özelden yazarım denemek istersende deneriz
    4 degilde seninkinden cok gidiyor merak etme...

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rol videosundada diyoki tam basamadık 180 gibi geçicem falan diyo al sana sonuna kadar olan video istwdiğin bu değilmi zaten diğer videoda zaten 4 e attık yol bitti şimdide o roling sayılıyo bumu sayılmıyo ya tamamdır Okan yeter

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rol videosundada diyoki tam basamadık 180 gibi geçicem falan diyo al sana sonuna kadar olan video istwdiğin bu değilmi zaten diğer videoda zaten 4 e attık yol bitti şimdide o roling sayılıyo bumu sayılmıyo ya tamamdır Okan yeter
    Sen adami kaale alip sokmemissin eglencesine denemeye gitmissin hala matematik yapio

Throttle
    Misafir
    yaw tamam uzatmaya gerek yok koymuyorsanızda koymayın boşa benzin yakmışız size en başından otobana gidelim orda basalım dedik şimdide araba sardı bizim istediğimiz yolda diyorsunuz komik valla bayır aşşa 2 kişiyle sarcak kadar güçlü demekki sizin araç 500hp bizimki 100hp ondan sizinki sarmıştır bizimki sarmammıştır komik sarmak yeni bahane demekki video koymamak için sıkıntı yok sizin canınız sağolsun bizde öğreniyoruz denemelerin kimle nasıl yapılması gerektiğini milleti dinlememekle hata ettik haklılarmış..

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meganın 106 yı geçmesi için 200kg sökmesi 106 nında 200kg eklemesi lazım.
    Unutmadan araçlara maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan sağdaki koltuk ne marka ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    4 degilde seninkinden cok gidiyor merak etme...
    benim araba ne kadar gidiyor mesala bu nasıl bir ego tatmini

görüşmek üzere 10 gün içinde dbn yayınlacam bakarsın ordan ne kadar gidiyor
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Throttle
    Misafir
    Sen adami kaale alip sokmemissin eglencesine denemeye gitmissin hala matematik yapio
    hee evet eğlencesine yakıtlar vs vs de eğlencesine ztn bende pompa benziniyle geliom bizde eğlencesinemi gelmiş oluoz yapılcak çok şey var ona bakarsan 30kg eksiğiz die dövcekti mami abi ha sökmücez dedik orada haklı ama başka araçlarlada denicem die dün geceden sökmüştük aracı onada söledim eşitle istediğin gibi deneyelim dedim demediysem söylesin sonra ahm benim yanıma selçuk onun yanına bindi hatta araç içi net videolarda var onun yüzünden kavga edioz 2 saatir herneyse zaten öle denedik sıkıntı yok bilmeden yorum yapıp durma buraya devlet meselesi yaptınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://m.facebook.com/story.php?sto...00005402285172

Al okan aglama bunada bahane bulma ama yok gazi biraktim yok kakam geldi ben gazi birakmasam oyle olurdu yok halamin biyigi olsa amcam olurdu olmasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hee evet eğlencesine yakıtlar vs vs de eğlencesine ztn bende pompa benziniyle geliom bizde eğlencesinemi gelmiş oluoz yapılcak çok şey var ona bakarsan 30kg eksiğiz die dövcekti mami abi ha sökmücez dedik orada haklı ama başka araçlarlada denicem die dün geceden sökmüştük aracı onada söledim eşitle istediğin gibi deneyelim dedim demediysem söylesin sonra ahm benim yanıma selçuk onun yanına bindi hatta araç içi net videolarda var onun yüzünden kavga edioz 2 saatir herneyse zaten öle denedik sıkıntı yok bilmeden yorum yapıp durma buraya devlet meselesi yaptınız
    ne ngyi tanırım ne de seni tanırım ama rol videosundan biliyorum seni . Yakıt diyosun pompa benzini diyosun . 106 stock ,aracında sürücü tarafı hariç koltuk yok kalkmış hala yakıt makıt diyosun . Adam sana ne demiş yakıt istiyosan verelim gönderelim demiş . O zaman alsaydın sende bu kadar basit yani . Yakıtın olsa 10 boy geçiliceğine 8 boy geçilirdin en fazla bu kadar farkederdi . Ama şunuda bi düşün derim eğer ngde senin gibi sökseydi o yakıttan kazandığın 2 boy azalma gene olmazdı yani bu şartlarda bu kadar oluyo bahaneye gerek yok bence .

Kimsenin avukatlığını yaptığım yok yada arabaların emeğine saygısızlık yok herkesin emeğine saygımız sonsuz iki aracıda zaten tebrik etmiştim ama bazı şeyleri görmek içinde at gözlüklerinizi çıkarın egolarınızı bi yere bırakın
    Ağır işsiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevzu 30-40 kilo değil Okan anlamıyosun ben sana takılı denicez dedim sen tamam dedin sonra araba bu şekilde olunca olmuyo sonrada 80 tl lik benzin aldım dedin göstergende çeyrek depo benzin var ben araxımın yarım depo benZinine kadar gösterdim hatta bagajda 10 litreye yakın etanol vardı onu bile ellemedim öyle yarıştık
    Yarıştan sonra yakıt lazım dedin hemen vereyim al denedimmi burda şeffaf olmayan bişey varmı hatta yakıtı istersen kargolatabilirim demedimmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan ille yayinla dedigi video okan burda gecmis bizi mami abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan ille yayinla dedigi video okan burda gecmis bizi mami abi

Eyvallah paşam senide uğraştırıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah paşam senide uğraştırıyoruz
    Ya ne demek abi o degil mevzu okan buna ne bahane bulacak onu merak ediyorum ben ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)