Varsa şekliniz a1 le rollinge bekleriz. Eşşek power bizimki şakaya gelmez.
Printable View
Varsa şekliniz a1 le rollinge bekleriz. Eşşek power bizimki şakaya gelmez.
Buyrun rococnun basinclari guncel log ta
3240 1.8 4100 1.76 4600 1.7 5000 1.62 5500 1.51 6000 1.39 6440 1.3
Cc heralde 1.3 falan basiyo oyle bi anlatiyorsunuzki :)
İki araçta aynı motora sahip aynı markanın araçları ben ne diye rocco sempatizanlıgı yapayım? Ana temanın yazılım firmaları olduğunu biliyorum heralde cc powershoplu olduğu için bu derece savunuyosun. Benim rsayı savunmama dahi gerek yok zaten videolar vs herşey ortada.
Arabam pik 1.55 basınç basıyor bana sorulmadan bırakılması beni sinirlendirdi ortada eşitsizlikler cok fazlaydı arkadasca deneme olarak gördüğüm icin denedim neyse herkezin eline saglık
30 yaşındaki adamda sende büyük bir hırsla ve heyecanla gelirseniz bana benimde diyeceğim laf bellidir. Bence daha fazla tartışmaya gerek yok. Geçmek geçilmek amacı yoksa o 3 sayfa yorumlar neden yazıldı bunu bir gözden geçirmek lazım. Tüm soruların cevapları videolarda. Kolay gelsin başka yazmıyorum
Cevdet Kardeşim..
iki ya da 3 kere görüştük selamımız var merhabamız var diğer arkadasların da tanıyor beni.. hala mı lafıma itimat etmiyorsun ??
bak söylediklerimi aynen tekrar ediyorum
20 dolarlık usb kablosu ile vagcom üzerinden yazılım atılmıyor. atacak donamım da yok .. rocconun sahibi umut 4 gündür benle bulusmaya calısıyor wastegate ayarı için arabası sürekli limpe giriyor. alel acele ayarla göz kararı ayarlandığı için ben de log alıp bakamamıştım .. iki kere yukarı iki kere de aşağı gittik geldik 1 kere wastegatini yumusattım ilk geldiği haline göre .. o cekilen videolarda max 1.7 peak vuruyordu o da 4ncü vites 2000 den basıldığı zaman..
burda bu söylediklerimi anlayacak arkadaslar vardır da bu başlığı su anda okuyorlar mıdır onu bilemiyorum.. gece emreyle de gönderdim size aracın 4ncü vites 2000 den basladıgında hangi devir de kac basınc gordugunü.. o size gonderttiğim degerlerde en son deneminizden onceki değerler 1 e 1 bastıgınızdaki basınc degerleri daha düşüktü..
1.8 yürümüyor yani bu arada 3240 devirde 1.8 gorüyor 6440 da 1.3 görüyor... sizin 1e1 roll yaptıgınız da bu değerlerden daha dusuk degerler vardı.. rolle basladıgınız devirde de basınca zaten 1.8 falan da görmez 2000 devirden baslamadıgınız için..
orda ne yaptıgımı ne yapmadıgımı sana da ozellikle soyledım aksam cafe de de tekrar soyledim ama goruyorum ki hala inanmıyorsun bana.. hala inanmayacaksan da söyle bileyim lütfen
bu arada roccoya doluşup deneme yapılması her ne kadar bana pek mantıklı gelmese de rolling mantığına ters düşse :) de gercekten komikdi. :))) ben umutun yerinde olsam yapmazdım :)
İki tarafta arkadasım objektif bi sekilde yazıcam 450 KG civarı roccoya bindiğimizde cc'de ekstra meth, dsg yazılım, intercooler farkı olmasına rağmen iki araçta kafa kafaya gitti. Bence cc'nin gecmesi gerekiyordu mantıken ama olmadı he bar muhabbetleri dönüyor ama pek teknik bilgim yok zaten rocconun kac bastıgı paylaşılmış anlayan arkadaslar yorumlarını yapar artık.
Alperen bu arada 1.4 cupra dediğin araç 350 hp araçları geçiyormuş beni gececeğini bildiğim halde öylesine denedik zaten aziz abiye de söyledım onun geçeceğini cidden o arabada emek var şöför dahil 1100kg araba bide arabada olması gereken herşey var arac son nokta, benim arac dynoya çıksa max 260 HP çıkar. Cuprayı geçicem diyede bi iddiam yoktu zaten :) Birde ben bile rollcü oldum çıktm ya bişey demiyorum :D
Bi avuc civata parcası ıcın bırbırımızı kırmaya gerek yok :)