User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
167 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varsa şekliniz a1 le rollinge bekleriz. Eşşek power bizimki şakaya gelmez.
    Audi A1 Sportback 1.6 TDI S-Tronic - Scuba Blue

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyrun rococnun basinclari guncel log ta

3240 1.8 4100 1.76 4600 1.7 5000 1.62 5500 1.51 6000 1.39 6440 1.3

Cc heralde 1.3 falan basiyo oyle bi anlatiyorsunuzki

iso3188 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buyrun rococnun basinclari guncel log ta

3240 1.8 4100 1.76 4600 1.7 5000 1.62 5500 1.51 6000 1.39 6440 1.3

Cc heralde 1.3 falan basiyo oyle bi anlatiyorsunuzki
    Videoyu koyarken cc nin sahibine sordunmu ?

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkecelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim dememle bir alakası yok. Size mantıklı mı geliyor bu ağırlık eşitleme işi? Atıyorum scirocco 106 ile deneyeceği zaman 106ya 4 kişi mi bindirmek lazım sizin mantıkta?
    La cocugum alan memnun satan memnun sana ne isterse 10 kisi biner agzi yokmu kimsenin avukatligini yapiyorsun denemem der olur biter. Biraz buyu sen anlarsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VolcanoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac sahipleri tanisiyor oyle ayarlamislar burdaki asil amac rocco ve cc nasil yurur degil. Rocco sempatizanligini anliyorum ama ana tema rsa ve powershop yazilimladi. Cc de fark yaratacak sey meth ve cooler keske konuyu acan cc nin civatasina kadar yazarken
    Iki aracin basinc farkinida yazsaymis daha aciklayici olurmus.
    İki araçta aynı motora sahip aynı markanın araçları ben ne diye rocco sempatizanlıgı yapayım? Ana temanın yazılım firmaları olduğunu biliyorum heralde cc powershoplu olduğu için bu derece savunuyosun. Benim rsayı savunmama dahi gerek yok zaten videolar vs herşey ortada.

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac sahipleri tanisiyor oyle ayarlamislar burdaki asil amac rocco ve cc nasil yurur degil. Rocco sempatizanligini anliyorum ama ana tema rsa ve powershop yazilimladi. Cc de fark yaratacak sey meth ve cooler keske konuyu acan cc nin civatasina kadar yazarken
    Guzel yere deginmissin. Specler bunlar ona ragmen cc geciliyo mesaji verilmek isteniyo. Burda amac powershopu kotulemek baska bisey degil. Log alip bir saat basinc acilip video cekiliyo... Amac belli degil mi sence?

iso3188 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki araçta aynı motora sahip aynı markanın araçları ben ne diye rocco sempatizanlıgı yapayım? Ana temanın yazılım firmaları olduğunu biliyorum heralde cc powershoplu olduğu için bu derece savunuyosun. Benim rsayı savunmama dahi gerek yok zaten videolar vs herşey ortada.
    2. Videoda neyi goruyorsunki konusuyorsun frene basiyorlar zaten biz canli zor gorduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La cocugum alan memnun satan memnun sana ne isterse 10 kisi biner agzi yokmu kimsenin avukatligini yapiyorsun denemem der olur biter. Biraz buyu sen anlarsin
    Kimsenin avukatlığını yaptığım yok ortada bir saçmalık var bende bunu söylüyorum ama sen avukatlığını yaparken savunacak bir şey bulamayınca biraz büyü anlarsın falan filan gibi seviyesizliğe sardın

VolcanoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak guzel kardesim benim arabama rsa da powershopta yazilim yapmiyor bende 5 kasa var okey ? Hic bir firmaylada alakam yok. Yazim tarzin cok heyecanli yazdiklarini bir gozden gecir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso3188 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. Videoda neyi goruyorsunki konusuyorsun frene basiyorlar zaten biz canli zor gorduk
    Zaten mermi gibi geçiyor iki araçta frene bastıkları anda aradaki fark belli değil mi? Video beni yanıltıyorsa bir şey diyemem canlı izlediysen daha iyi görmüşsündür tabi

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsenin avukatlığını yaptığım yok ortada bir saçmalık var bende bunu söylüyorum ama sen avukatlığını yaparken savunacak bir şey bulamayınca biraz büyü anlarsın falan filan gibi seviyesizliğe sardın
    Bak kardesim 30 yasindaki adam bittiyse git dersen yerler seni burda haberin olsun. Tamam heyecanlisin olabilir. Deneyen rocco umutta bizim kardesimiz. Maksat gecmek gecilmek degil oyle olsa 1.4 cupranin 2.0tt yi gectigi videolari konu acar koyardik.

Thief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabam pik 1.55 basınç basıyor bana sorulmadan bırakılması beni sinirlendirdi ortada eşitsizlikler cok fazlaydı arkadasca deneme olarak gördüğüm icin denedim neyse herkezin eline saglık
    4425

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak kardesim 30 yasindaki adam bittiyse git dersen yerler seni burda haberin olsun. Tamam heyecanlisin olabilir. Deneyen rocco umutta bizim kardesimiz. Maksat gecmek gecilmek degil oyle olsa 1.4 cupranin 2.0tt yi gectigi videolari konu acar koyardik.
    30 yaşındaki adamda sende büyük bir hırsla ve heyecanla gelirseniz bana benimde diyeceğim laf bellidir. Bence daha fazla tartışmaya gerek yok. Geçmek geçilmek amacı yoksa o 3 sayfa yorumlar neden yazıldı bunu bir gözden geçirmek lazım. Tüm soruların cevapları videolarda. Kolay gelsin başka yazmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thief Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi bana sormadan boyle video bırakman ayıp sen oraya gelip 1 saat basınç actınız birsey demedim deneyecegimiz yere geldik 1.5 saat sizin Log almanızı bekledik Log isi 2 dk dememeyeceksiniz Emre'nin hatrina denedim 1.8 normal basıyor araban pikte kac basar Ethanol var bir sende ben bunu gordum eşit kiloda olsa normal de olsa rsa yürümüyor duzgun bir deneme olmadı ama elinize saglık !
    Cevdet Kardeşim..

iki ya da 3 kere görüştük selamımız var merhabamız var diğer arkadasların da tanıyor beni.. hala mı lafıma itimat etmiyorsun ??

bak söylediklerimi aynen tekrar ediyorum

20 dolarlık usb kablosu ile vagcom üzerinden yazılım atılmıyor. atacak donamım da yok .. rocconun sahibi umut 4 gündür benle bulusmaya calısıyor wastegate ayarı için arabası sürekli limpe giriyor. alel acele ayarla göz kararı ayarlandığı için ben de log alıp bakamamıştım .. iki kere yukarı iki kere de aşağı gittik geldik 1 kere wastegatini yumusattım ilk geldiği haline göre .. o cekilen videolarda max 1.7 peak vuruyordu o da 4ncü vites 2000 den basıldığı zaman..

burda bu söylediklerimi anlayacak arkadaslar vardır da bu başlığı su anda okuyorlar mıdır onu bilemiyorum.. gece emreyle de gönderdim size aracın 4ncü vites 2000 den basladıgında hangi devir de kac basınc gordugunü.. o size gonderttiğim degerlerde en son deneminizden onceki değerler 1 e 1 bastıgınızdaki basınc degerleri daha düşüktü..

1.8 yürümüyor yani bu arada 3240 devirde 1.8 gorüyor 6440 da 1.3 görüyor... sizin 1e1 roll yaptıgınız da bu değerlerden daha dusuk degerler vardı.. rolle basladıgınız devirde de basınca zaten 1.8 falan da görmez 2000 devirden baslamadıgınız için..

orda ne yaptıgımı ne yapmadıgımı sana da ozellikle soyledım aksam cafe de de tekrar soyledim ama goruyorum ki hala inanmıyorsun bana.. hala inanmayacaksan da söyle bileyim lütfen

bu arada roccoya doluşup deneme yapılması her ne kadar bana pek mantıklı gelmese de rolling mantığına ters düşse de gercekten komikdi. )) ben umutun yerinde olsam yapmazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten mermi gibi geçiyor iki araçta frene bastıkları anda aradaki fark belli değil mi? Video beni yanıltıyorsa bir şey diyemem canlı izlediysen daha iyi görmüşsündür tabi

videoları ben cektim 2nci dediğiniz video da rocco gectıkden sonra cc de tam önümden gecerken frene basıyolar.

Thief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevdet Kardeşim..

iki ya da 3 kere görüştük selamımız var merhabamız var diğer arkadasların da tanıyor beni.. hala mı lafıma itimat etmiyorsun ??

bak söylediklerimi aynen tekrar ediyorum

20 dolarlık usb kablosu ile vagcom üzerinden yazılım atılmıyor. atacak donamım da yok .. rocconun sahibi umut 4 gündür benle bulusmaya calısıyor wastegate ayarı için arabası sürekli limpe giriyor. alel acele ayarla göz kararı ayarlandığı için ben de log alıp bakamamıştım .. iki kere yukarı iki kere de aşağı gittik geldik 1 kere wastegatini yumusattım ilk geldiği haline göre .. o cekilen videolarda max 1.7 peak vuruyordu o da 4ncü vites 2000 den basıldığı zaman..

burda bu söylediklerimi anlayacak arkadaslar vardır da bu başlığı su anda okuyorlar mıdır onu bilemiyorum.. gece emreyle de gönderdim size aracın 4ncü vites 2000 den basladıgında hangi devir de kac basınc gordugunü.. o size gonderttiğim degerlerde en son deneminizden onceki değerler 1 e 1 bastıgınızdaki basınc degerleri daha düşüktü..

1.8 yürümüyor yani bu arada 3240 devirde 1.8 gorüyor 6440 da 1.3 görüyor... sizin 1e1 roll yaptıgınız da bu değerlerden daha dusuk degerler vardı.. rolle basladıgınız devirde de basınca zaten 1.8 falan da görmez 2000 devirden baslamadıgınız için..

orda ne yaptıgımı ne yapmadıgımı sana da ozellikle soyledım aksam cafe de de tekrar soyledim ama goruyorum ki hala inanmıyorsun bana.. hala inanmayacaksan da söyle bileyim lütfen

bu arada roccoya doluşup deneme yapılması her ne kadar bana pek mantıklı gelmese de rolling mantığına ters düşse de gercekten komikdi. )) ben umutun yerinde olsam yapmazdım
    Neyse fazla söze gerek yok göreceğimizi gördük hersey ortada
    4425

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rsa ve revo olayını ölçebilmek için aynı araçlar ve aynı dolulukta olması daha mantıklı , cc sedan oldugu için cd olarak daha üstündür bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thief Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse fazla söze gerek yok göreceğimizi gördük hersey ortada

ne gordün cevdet ?

acık acık yazdım daha hala niye inanmak istemiyorsun ..
    umutun arabayı ne zaman aldıgını parcaları ne zaman taktıgını, yazılımcısının hala tatil de oldugu için ayarlarını tamamlamadığını filen de mi soylemek gerekiyor ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tarafta arkadasım objektif bi sekilde yazıcam 450 KG civarı roccoya bindiğimizde cc'de ekstra meth, dsg yazılım, intercooler farkı olmasına rağmen iki araçta kafa kafaya gitti. Bence cc'nin gecmesi gerekiyordu mantıken ama olmadı he bar muhabbetleri dönüyor ama pek teknik bilgim yok zaten rocconun kac bastıgı paylaşılmış anlayan arkadaslar yorumlarını yapar artık.

Alperen bu arada 1.4 cupra dediğin araç 350 hp araçları geçiyormuş beni gececeğini bildiğim halde öylesine denedik zaten aziz abiye de söyledım onun geçeceğini cidden o arabada emek var şöför dahil 1100kg araba bide arabada olması gereken herşey var arac son nokta, benim arac dynoya çıksa max 260 HP çıkar. Cuprayı geçicem diyede bi iddiam yoktu zaten Birde ben bile rollcü oldum çıktm ya bişey demiyorum

Bi avuc civata parcası ıcın bırbırımızı kırmaya gerek yok
    Audi TT - RSA STAGE 2

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)