Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı
Cok acik ve net sekilde yazicam. Herkes bu isten para kazaniyo ve herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Guya arkadasca denemeler yapiliyo, o yuzden wg ayari yapiliyo dimi? CC oraya gundelik hali ile geliyo, daha baska ekstra bisey yapmadan. Konu basliginda parcalar var ama basinc yakittan bahseden yok, tesaduf heralde unutulmus! Zaten iki uc defa gazlanmis cooler olmasa ne olur araba zaten o kadar sikistirmayla isinmazki, bir de log konmus onada ayrica guldum. Ben nerden bilicem o logun ne zaman alindigini, ustunde yaziyo mu? Scirroco 1,8 peak yapip 1,3 bitiyo , cc ise 1,55 peak 1,1-1,2 muhtemelen. Ayrica arkadasca diye deneme yapip karsi tarafin iznini almadan video koymak da takdir edersiniz ki etik degil. Evet bende powershopta arabalarimi yaptiriyorum onlarin avukati degilim ama bu isler disinda da ayri bi muhabbetimiz oldugu icin yazma geregi hissettim. Buraya benzer setuplarda olan araya direkler soktugm revo-rsa golf r videosu koyarim herkes sasar kalir. Kimse kimsenin hakkini yemesin. Bu numaralarla ancak cocuk kandirirsiniz beni degil...