amacımız arbaları denemek memet tek denedik zaten maksat o şekidede görmek ayar yapıldı tekrar denedik burda sorn yok arabanın sahibi atmıyor videoyu benm haberm olmuyor sorun bu uzatmaya yorm yapmaya gerek yok bitti gitti
Printable View
Cevdet kardesim seninle zaten passatturkiyeden yillar once bile konusuyorduk, benim lafim sana degil.Yani senide diger kismida tanidigim icin söylüyorum, hatta kurcalasak birbucuk yil once sende Dr. ECU yokken bile(ilk yazilimin ecu diye hatirliyorum) ben sana RSA'yi bir dusun demistim hatirliyorsan.Seninle ne kadar eski yazisiyorsak, RSA'YIDA O kadar eski taniyorum.Gercekten icinde kotuluk olan insanlar degiller, kaldi ki sende zaten oyle.
Yani denendi, guzel geceydi herkesin eline saglik diyip ayrilmak gerekirdi.Bir kisim basinc acti, bir kisim kgsi o kadar degil...vs uzatmak gereksiz bence...
Video yukleme konusunda ise sen haklisin ona birsey demiyorum ben.
deneme konusunda yorum yapmıyorum kıstas alıncak bı deneme degıl
sımdı anlamadıgım nokta konu baslıgı, Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night dıger bı konuda da rsa ve dr ecu var
ne demek bu yanı rsa coook hızlı arabalar yapıyor ıspatlamaya calısmak mı ?
rsa ne arastırmadım bılmıyorum da
ama amac ne onu anlamadım ?
Maşallah, bi abimizde revolu cupra var 1.4tsi oem turbolu, 1.4 de o araçı gecicek araç yok bence:)
Kimse kusura bakmasın ama Dr. Ecunun da powershopun da yaptığı arabalar ortada. Elma ile armutu deneyip ondan sonra rsa iyi demek komik. Cc 1800 kg olamaz ama rocco ile sadece motorları aynı. Ağırlıklar şanzıman oranları üzerindeki yazılımın ne kadar açıldığı bunlar esas etkenler. Aynı araçları aynı setuplarla denemeden böyle komik başlıklar atmayın.
Ben Dr. ECU kotumu dedim?
Powershopun yazdigi Revo kotumu dedim?
RSA kotumu dedim?
Ben Cevdetinde iyi bir insan oldugunu, RSAda ki kisilerinde kotu olmadıklarını soyledim (bilerek basinc acti, yok onu sıkti..vs laflara itafen. Zaten mantikli dusunun, basinc acmak isteyen adam acar gelir niye herkesin onunde yapsın? )
Ben elma ile armut deneyip Rsa iyidir demek sacma diyorsun, Ben RSA passata saplamis, cok iyi, kesinlikle revodan iyi mi Yazdim? Tamam telefondan yaziyorum duzeltme olmadigi icinde bazen yanlis yazabiliyorum fakat yazdigim mesaji okuyorum okuyorum, sizin anladiginiz sekilde anliyamiyorum :) Ben ne Hicbir firma iyi yada kotu demedim,Ben iki tarafında art niyetli olmadigini soyledim.Sizim benimle derdiniz ne onu anlamayamadim gercekten...
seninle ne derdim olucak tanımam etmem olayı kişiselleştirmene gerek yok. Yaw dikkat et dünya kadar araba deneniyor hepsi de plaka vs ile başlık açıyor bu sitede ama RSA nın yaptığı araçların her birinin denemesinde RSA rocco vs rsa golf vs diye konu açılıyor. Bu sana bişey ifade ediyor mu?
konuyu bastan okuma geregi duymadım
videolarda boktan
bu title nedir konudaki?? bildigin dükkan boklanmış yada boklanmaya çalışılmış
raşit dayıyıda tanırım kendi kategorisinde uğraşan emek veren bir kişi.
saçma sapan bi konu başlıgı saçma sapan yorumlar
kusura bakmayında gerek adamlıklarıyla gerek yaptıkları işin kalitesiyle powershop çok saygın bi dükkandır
geriside kumda oynayabilir.
arkadasımın cam tavanlı xenonlu falan olan ccsi 1539 kg ruhsatta yazıyor.
2tane koltuk ısıtma, deri, geri görüş,karartılmıs arka cam + interlagos= 100 kg ediyorsa sökün atın yaptıgın okadar modifeyeye yazık
CC R line arka koltuk isitma ambiyans aydinlatma arka perde gibi her turlu agirlik yapacak opsiyonu mevcut. Araci yapmaktaki amac hantalligini atsin ve bunu da saglikli sekilde yapsin oyuzden de paradan kacmadan her parcayi en iyi sekilde yaptiridik. Sunu yukleyip roll kovalariz gibi bir amac yoktu yapilirken. Ruhsatta 1670 gibi birsey yaziyor +stepne dahilmi degilmi bilmiyorum soforde 100kg iste..
vw web sayfasında 160 lık CC manuel 1505 kg, dsg 1531 kg görünüyor.