User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
167 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rsa ve revo olayını ölçebilmek için aynı araçlar ve aynı dolulukta olması daha mantıklı , cc sedan oldugu için cd olarak daha üstündür bence.
    bu kadar farklı hardware ler ve araclar oldugunda yazılım firmalarını karşılaştırması yapılamaz ki zaten.. aynı yazılımlı aynı setup da iki arac bile aynı gitmediğini görmüşlüğüm var.. eminim siz de görmüşsünüzdür..
    olayı sadece yazılım firmasına indirgemek gereksiz bence.. hani setuplar biraz yakın olsa filen fikir verir elbette ama şu haliyle ancak iki arabadan hangisinin iyi gittiğine fikir verebilir ancak

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasha34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar farklı hardware ler ve araclar oldugunda yazılım firmalarını karşılaştırması yapılamaz ki zaten.. aynı yazılımlı aynı setup da iki arac bile aynı gitmediğini görmüşlüğüm var.. eminim siz de görmüşsünüzdür..
    olayı sadece yazılım firmasına indirgemek gereksiz bence.. hani setuplar biraz yakın olsa filen fikir verir elbette ama şu haliyle ancak iki arabadan hangisinin iyi gittiğine fikir verebilir ancak
    tabiki bende bu yüzden yazdım zaten yukarıda yazılım firmaları karşılaştırılıyor demişti birisi oraya hitaben yazdım. Aynı 2 araca peş peşe aynı yazılım bile atılsa yolda fark ediyor 2 farklı araçta 2 farklı setupda yazılımları kıyaslamaya çalışmak çok mantıksız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal passat cc den hizli ayni ayarda bi passat roccoya sikinti verirdi baya

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkecelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bittiyse gidebilirsin
    heyecanlı bebe seni arabana *** mu attılar senin burdaa

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki tarafta arkadasım objektif bi sekilde yazıcam 450 KG civarı roccoya bindiğimizde cc'de ekstra meth, dsg yazılım, intercooler farkı olmasına rağmen iki araçta kafa kafaya gitti. Bence cc'nin gecmesi gerekiyordu mantıken ama olmadı he bar muhabbetleri dönüyor ama pek teknik bilgim yok zaten rocconun kac bastıgı paylaşılmış anlayan arkadaslar yorumlarını yapar artık.

Alperen bu arada 1.4 cupra dediğin araç 350 hp araçları geçiyormuş beni gececeğini bildiğim halde öylesine denedik zaten aziz abiye de söyledım onun geçeceğini cidden o arabada emek var şöför dahil 1100kg araba bide arabada olması gereken herşey var arac son nokta, benim arac dynoya çıksa max 260 HP çıkar. Cuprayı geçicem diyede bi iddiam yoktu zaten Birde ben bile rollcü oldum çıktm ya bişey demiyorum

Bi avuc civata parcası ıcın bırbırımızı kırmaya gerek yok
    Yav birak simdi cuprasini tt sini etleri al gel bi mangal yakalim artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heyecanlı bebe seni arabana *** mu attılar senin burdaa
    Ahahahahaha abi supersin valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel yere deginmissin. Specler bunlar ona ragmen cc geciliyo mesaji verilmek isteniyo. Burda amac powershopu kotulemek baska bisey degil. Log alip bir saat basinc acilip video cekiliyo... Amac belli degil mi sence?
    Levent selam. Tam da degindigin olay oluyor su anda. Soylesem cok guzel bilgilerim varda susuyorum amac firma kiyaslamak ise .. Rsa daha yeni zamanla izleriz bizde arabalarini artik

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @AlpEren kanka neler olmuş burda ya senin gibi sakin adamı kızdırmışlar

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent selam. Tam da degindigin olay oluyor su anda. Soylesem cok guzel bilgilerim varda susuyorum amac firma kiyaslamak ise .. Rsa daha yeni zamanla izleriz bizde arabalarini artik
    Cok acik ve net sekilde yazicam. Herkes bu isten para kazaniyo ve herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Guya arkadasca denemeler yapiliyo, o yuzden wg ayari yapiliyo dimi? CC oraya gundelik hali ile geliyo, daha baska ekstra bisey yapmadan. Konu basliginda parcalar var ama basinc yakittan bahseden yok, tesaduf heralde unutulmus! Zaten iki uc defa gazlanmis cooler olmasa ne olur araba zaten o kadar sikistirmayla isinmazki, bir de log konmus onada ayrica guldum. Ben nerden bilicem o logun ne zaman alindigini, ustunde yaziyo mu? Scirroco 1,8 peak yapip 1,3 bitiyo , cc ise 1,55 peak 1,1-1,2 muhtemelen. Ayrica arkadasca diye deneme yapip karsi tarafin iznini almadan video koymak da takdir edersiniz ki etik degil. Evet bende powershopta arabalarimi yaptiriyorum onlarin avukati degilim ama bu isler disinda da ayri bi muhabbetimiz oldugu icin yazma geregi hissettim. Buraya benzer setuplarda olan araya direkler soktugm revo-rsa golf r videosu koyarim herkes sasar kalir. Kimse kimsenin hakkini yemesin. Bu numaralarla ancak cocuk kandirirsiniz beni degil...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar kıstas değil tabiki ama stock cc ye stok rocco denemelerinde rocco delicesine açarak gtmiyor. Aradaki fark tam 250kg (opsyonlar mutlaka farkeder).

Benzer setuplardada adam indirme bindirm bir tarafa cc gene yese yese 2 boy yerdi zaten. Ancak biri 1.8 basarken diğeri 1.55 basıyorsa bu bariz fark demek olur.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @AlpEren kanka neler olmuş burda ya senin gibi sakin adamı kızdırmışlar
    Ahahah kanka sorma ya hepimiz arkadasiz birbirimizi yiyoruz da ozledim seni de bir gorusme ayarliyalim artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok acik ve net sekilde yazicam. Herkes bu isten para kazaniyo ve herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Guya arkadasca denemeler yapiliyo, o yuzden wg ayari yapiliyo dimi? CC oraya gundelik hali ile geliyo, daha baska ekstra bisey yapmadan. Konu basliginda parcalar var ama basinc yakittan bahseden yok, tesaduf heralde unutulmus! Zaten iki uc defa gazlanmis cooler olmasa ne olur araba zaten o kadar sikistirmayla isinmazki, bir de log konmus onada ayrica guldum. Ben nerden bilicem o logun ne zaman alindigini, ustunde yaziyo mu? Scirroco 1,8 peak yapip 1,3 bitiyo , cc ise 1,55 peak 1,1-1,2 muhtemelen. Ayrica arkadasca diye deneme yapip karsi tarafin iznini almadan video koymak da takdir edersiniz ki etik degil. Evet bende powershopta arabalarimi yaptiriyorum onlarin avukati degilim ama bu isler disinda da ayri bi muhabbetimiz oldugu icin yazma geregi hissettim. Buraya benzer setuplarda olan araya direkler soktugm revo-rsa golf r videosu koyarim herkes sasar kalir. Kimse kimsenin hakkini yemesin. Bu numaralarla ancak cocuk kandirirsiniz beni degil...

CC rocco yada cupra gibi mudahaleye izin veren bi araba degil ki levent 1 kere yapildi arabaya ayar. Oda yapilali 30.000km olmustur. Ayarlik bir durumu yok arabanin zaten kilo vs arabadan beklenen belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent beni biraz tanırsın.. bugüne kadar az konsutum bos hic konusmadım yalan da hic konusmadım..

aynı ayarda bir golf var bir de rocco var yapılan .. umut da bu aracı sanırım 3 hafta önce aldı . rasit tatilde gitmeden bir yazılım attı.. benden de wastegate ini ayarlamamı istedi..

gecen hafta ilgilenemedim belki biliyorsun belki bilmiyorsun kaza yaptığım için aracımla ilgili gittim geldim vaktim olmadı.

umut dün beni aradı eşimle cafe de oturuyordum abi vaktin varsa ayarla sunu limpe dusuyorum diye.. tamam dedim eve gittim eldiveni takım taklavatı aldım.. geri geldim bir baktım 20 kişi var deneme olacak vs dediler.. o halde deneyemezdi bile..
    ayarını yaptım denediler..

rolling için ayar yapmadım gecelik ayar da değil hatta robertin golf ve de diger roccodan da hala daha az basıcak sekilde gevsettim bıraktım..

ethanol oldugunu denemeden once soyledıler zaten aynı diğer arac da da methanol oldugu soylendiği üzere...

4ncü vites 2000 den bastıgında evet 1.8 basıyor ... 1.3 de bitiriyor ve diger iki arac gibi de degil onlar daha fazla basıyorlar ve günlük de kullanıyorlar...

1.8 basıyor dediğime herkes inanıyor, sen de inanıyorsun da log alıp wastegate ini ayarladım vs dediğimde sen dahil kimse inanmıyor .. nerden bileceğim diyorsun ..

yüzyüze bakıyoruz denk geliyoruz konusuyoruz .. yapmayın Allah aşkına .. hangi gecelik ayar dan bahsediyorsunuz..

bunlara da inanmayacaksan (sen ve diğer arkadaslar için diyorum )
    bileyim acık acık söyleyin..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su firma tutma/kotuleme hikayesi bir bitmez,bitmeyecek heralde...
    Videolari izlemiyorum genelde,yazilanlari okumak yetiyor anlamak icin ancak kotulenen sirketin musterisi ovulen sirkete mi gidiyor? Yada tam tersi?
    Birakin bu gozlukle bakmayi,abc xyz yi gecmis,e ne olmus?
    Herkes rizkini yer,it urur kervan yurur milletede lafi kalir.
    Ayrica "arkadasca" denemelerin %80 ninde nedense polemik cikiyor. Bu suna benziyor; magazin muhabiri sorar,"sevgilimisiniz" hayir "arkadasiz". Bu isin icinde testesteron var,en arkadasca denemede bile eminim gecen taraf ne gectim/koydum vs diyor...

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CC rocco yada cupra gibi mudahaleye izin veren bi araba degil ki levent 1 kere yapildi arabaya ayar. Oda yapilali 30.000km olmustur. Ayarlik bir durumu yok arabanin zaten kilo vs arabadan beklenen belli
    yanlış anlamazsanız bişi sorucam denemeyle ilgili değil sanırım CC yi yakından biliyosunuz 1800 kgdan bahsedilmiş bu doğrumudur yada neye göre doğru yakında bi cc almayı düşünüyoruz arkadaşıma olabildiğince opsiyonu dolu olsun istedik bu araçta orjinalinden fazla ne varda bu kadar ağır ruhsattamı bu kg yazıyo yoksa öylesine bir ölçüm mü 3.0 tdi A6 nın 1720 kg olduğu bi yerde CC bu kadar ağırmı gerçekten ?

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gençler sakin
    Passat bana göre normal gitmiş. Bence olması gerektiği gibi. İkisinin arasındaki 200 kg lık fark ile gidiş normal. O zaman passat yerine rocco ile deneyin. Daha adaletli olur bence. Bu deneme boş bir deneme...

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat cc i hep inceden yukleme fikrim olmustur sahibi yapmis helal olsun maşallah kazasiz belasiz.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim anlamadigim nokta bu adamlar salakmi o kadar adam varken onlarin arasinda wastegate ayari yapicak kadar.Zaten iclerinde cirkeflik olsa onceden basincida acarlar, wast. Ayarida yaparlar, gerekirse yakitida koyar gelirler.Marka kotuleme amaci olan insan bunu yaparmi? Duzgunce yazilmis iste westegatesinde ayarinda sorun var onu duzelttik diye.
    Bu arada arabada 4 kisi denemede muhabbet cok bomba olmustur

Thief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passat cc i hep inceden yukleme fikrim olmustur sahibi yapmis helal olsun maşallah kazasiz belasiz.
    eyw tskr ederm kardeş cümlemzi kazasız belasız inş
    4425

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)