User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
167 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night

Thief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya benim anlamadigim nokta bu adamlar salakmi o kadar adam varken onlarin arasinda wastegate ayari yapicak kadar.Zaten iclerinde cirkeflik olsa onceden basincida acarlar, wast. Ayarida yaparlar, gerekirse yakitida koyar gelirler.Marka kotuleme amaci olan insan bunu yaparmi? Duzgunce yazilmis iste westegatesinde ayarinda sorun var onu duzelttik diye.
    Bu arada arabada 4 kisi denemede muhabbet cok bomba olmustur
    amacımız arbaları denemek memet tek denedik zaten maksat o şekidede görmek ayar yapıldı tekrar denedik burda sorn yok arabanın sahibi atmıyor videoyu benm haberm olmuyor sorun bu uzatmaya yorm yapmaya gerek yok bitti gitti
    4425

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thief Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amacımız arbaları denemek memet tek denedik zaten maksat o şekidede görmek ayar yapıldı tekrar denedik burda sorn yok arabanın sahibi atmıyor videoyu benm haberm olmuyor sorun bu uzatmaya yorm yapmaya gerek yok bitti gitti
    Cevdet kardesim seninle zaten passatturkiyeden yillar once bile konusuyorduk, benim lafim sana degil.Yani senide diger kismida tanidigim icin söylüyorum, hatta kurcalasak birbucuk yil once sende Dr. ECU yokken bile(ilk yazilimin ecu diye hatirliyorum) ben sana RSA'yi bir dusun demistim hatirliyorsan.Seninle ne kadar eski yazisiyorsak, RSA'YIDA O kadar eski taniyorum.Gercekten icinde kotuluk olan insanlar degiller, kaldi ki sende zaten oyle.
    Yani denendi, guzel geceydi herkesin eline saglik diyip ayrilmak gerekirdi.Bir kisim basinc acti, bir kisim kgsi o kadar degil...vs uzatmak gereksiz bence...
    Video yukleme konusunda ise sen haklisin ona birsey demiyorum ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevdet kardesim seninle zaten passatturkiyeden yillar once bile konusuyorduk, benim lafim sana degil.Yani senide diger kismida tanidigim icin söylüyorum, hatta kurcalasak birbucuk yil once sende Dr. ECU yokken bile(ilk yazilimin ecu diye hatirliyorum) ben sana RSA'yi bir dusun demistim hatirliyorsan.Seninle ne kadar eski yazisiyorsak, RSA'YIDA O kadar eski taniyorum.Gercekten icinde kotuluk olan insanlar degiller, kaldi ki sende zaten oyle.
    Yani denendi, guzel geceydi herkesin eline saglik diyip ayrilmak gerekirdi.Bir kisim basinc acti, bir kisim kgsi o kadar degil...vs uzatmak gereksiz bence...
    herseyi söyledn kardesm bana diyecek kalmadı
    4425

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneme konusunda yorum yapmıyorum kıstas alıncak bı deneme degıl

sımdı anlamadıgım nokta konu baslıgı, Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night dıger bı konuda da rsa ve dr ecu var

ne demek bu yanı rsa coook hızlı arabalar yapıyor ıspatlamaya calısmak mı ?

rsa ne arastırmadım bılmıyorum da

ama amac ne onu anlamadım ?

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, bi abimizde revolu cupra var 1.4tsi oem turbolu, 1.4 de o araçı gecicek araç yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, bi abimizde revolu cupra var 1.4tsi oem turbolu, 1.4 de o araçı gecicek araç yok bence

aziz abiyi diyorsun sanırım... ben cok begendim aracını kendisi de cok kafa adam bence

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı YasinTEMUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamazsanız bişi sorucam denemeyle ilgili değil sanırım CC yi yakından biliyosunuz 1800 kgdan bahsedilmiş bu doğrumudur yada neye göre doğru yakında bi cc almayı düşünüyoruz arkadaşıma olabildiğince opsiyonu dolu olsun istedik bu araçta orjinalinden fazla ne varda bu kadar ağır ruhsattamı bu kg yazıyo yoksa öylesine bir ölçüm mü 3.0 tdi A6 nın 1720 kg olduğu bi yerde CC bu kadar ağırmı gerçekten ?
    aynı soruyu bende sormustum arada kaynadı

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katalogda/sitede yazan agırlıklarda icinde belli oranda bnezin sıvılar yag vs. dahil degilmidir ?

dahilse 14tsi a 1531 20tdia 1561 demişler o nasıl oluyor 3 kagıtmı yapmıs oluyorlar ? yada nasıl sapık bir donanım var cc de 150+/- kg tutucak
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın ama Dr. Ecunun da powershopun da yaptığı arabalar ortada. Elma ile armutu deneyip ondan sonra rsa iyi demek komik. Cc 1800 kg olamaz ama rocco ile sadece motorları aynı. Ağırlıklar şanzıman oranları üzerindeki yazılımın ne kadar açıldığı bunlar esas etkenler. Aynı araçları aynı setuplarla denemeden böyle komik başlıklar atmayın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı soruyu bende sormustum arada kaynadı
    imkanı olamaz. Benim a6 2.7 quattro 1720kg ken cc 1500 civarındadır. 1800 kg ne yaa. Range evogue mu cc.
    IN BOOST WE TRUST

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu akşam benimle deneyebilir mi ?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasın ama Dr. Ecunun da powershopun da yaptığı arabalar ortada. Elma ile armutu deneyip ondan sonra rsa iyi demek komik. Cc 1800 kg olamaz ama rocco ile sadece motorları aynı. Ağırlıklar şanzıman oranları üzerindeki yazılımın ne kadar açıldığı bunlar esas etkenler. Aynı araçları aynı setuplarla denemeden böyle komik başlıklar atmayın.
    Ben Dr. ECU kotumu dedim?
    Powershopun yazdigi Revo kotumu dedim?
    RSA kotumu dedim?
    Ben Cevdetinde iyi bir insan oldugunu, RSAda ki kisilerinde kotu olmadıklarını soyledim (bilerek basinc acti, yok onu sıkti..vs laflara itafen. Zaten mantikli dusunun, basinc acmak isteyen adam acar gelir niye herkesin onunde yapsın? )
    Ben elma ile armut deneyip Rsa iyidir demek sacma diyorsun, Ben RSA passata saplamis, cok iyi, kesinlikle revodan iyi mi Yazdim? Tamam telefondan yaziyorum duzeltme olmadigi icinde bazen yanlis yazabiliyorum fakat yazdigim mesaji okuyorum okuyorum, sizin anladiginiz sekilde anliyamiyorum Ben ne Hicbir firma iyi yada kotu demedim,Ben iki tarafında art niyetli olmadigini soyledim.Sizim benimle derdiniz ne onu anlamayamadim gercekten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seninle ne derdim olucak tanımam etmem olayı kişiselleştirmene gerek yok. Yaw dikkat et dünya kadar araba deneniyor hepsi de plaka vs ile başlık açıyor bu sitede ama RSA nın yaptığı araçların her birinin denemesinde RSA rocco vs rsa golf vs diye konu açılıyor. Bu sana bişey ifade ediyor mu?
    IN BOOST WE TRUST

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu bastan okuma geregi duymadım

videolarda boktan

bu title nedir konudaki?? bildigin dükkan boklanmış yada boklanmaya çalışılmış

raşit dayıyıda tanırım kendi kategorisinde uğraşan emek veren bir kişi.

saçma sapan bi konu başlıgı saçma sapan yorumlar

kusura bakmayında gerek adamlıklarıyla gerek yaptıkları işin kalitesiyle powershop çok saygın bi dükkandır

geriside kumda oynayabilir.
    dynojet w. Z1000SX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imkanı olamaz. Benim a6 2.7 quattro 1720kg ken cc 1500 civarındadır. 1800 kg ne yaa. Range evogue mu cc.
    arabada otomatik park hariç bütün opsiyonlar var ruhsatta 1620 kg yazıyor replika jant 100 kilo ben üzerindeki ekstralarda 1750 1800 kilo araba yalan borcumuz yok kimseye
    4425

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu akşam benimle deneyebilir mi ?
    ooo johnson tüpü doldurmuş
    dynojet w. Z1000SX

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadasımın cam tavanlı xenonlu falan olan ccsi 1539 kg ruhsatta yazıyor.

2tane koltuk ısıtma, deri, geri görüş,karartılmıs arka cam + interlagos= 100 kg ediyorsa sökün atın yaptıgın okadar modifeyeye yazık
    1881 - 193

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CocoRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo johnson tüpü doldurmuş
    Sende gel

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasımın cam tavanlı xenonlu falan olan ccsi 1539 kg ruhsatta yazıyor.

2tane koltuk ısıtma, deri, geri görüş,karartılmıs arka cam + interlagos= 100 kg ediyorsa sökün atın yaptıgın okadar modifeyeye yazık
    CC R line arka koltuk isitma ambiyans aydinlatma arka perde gibi her turlu agirlik yapacak opsiyonu mevcut. Araci yapmaktaki amac hantalligini atsin ve bunu da saglikli sekilde yapsin oyuzden de paradan kacmadan her parcayi en iyi sekilde yaptiridik. Sunu yukleyip roll kovalariz gibi bir amac yoktu yapilirken. Ruhsatta 1670 gibi birsey yaziyor +stepne dahilmi degilmi bilmiyorum soforde 100kg iste..

ahmet_xy
    Misafir
    vw web sayfasında 160 lık CC manuel 1505 kg, dsg 1531 kg görünüyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)