Guzel video..Tesekkurler..
Tolga dostum haftasonu değildi yaw dün oldu buÇekim itibari ile 2008in son yayınlanma itibariyle 2009un ilk egzotik yarışı oldu galiba
![]()
Walla bana deselerdi F430 mu M5 mi die hiç düşünmeden F430 derdim ama gördüm ki M5 gayet rahat alıyor ,caba F430 hangi moddaydı ? Race mi ? Birde Novitec Rosso mu çok iyi gidiyor sizin F430'da bir sorun mu var bunu da düşünmeye başladım artık![]()
Novitec Rosso bizden daha hafif ve cok daha guclu kiyaslanamaz bileBizim F430 olmasi gerektigi gibi gidiyor sizi aldatan aradaki anlasmazliklar.Mesela M5board M6board.com daki yarislara bakin orda daha acik hersey 50 ile gelip basliyorlar F430 bariz onde oluyor hemde bimmer sitelerinde.
Asil denemeyi baska bir M5ci arkadasla yapacagiz onda kasnak flnda var o daha tecrubeli her yerden basar sanirim sifirdan flnda o zaman asil tam kistas olacak bence
bu arada halil arkadaşımıza teşşekür ederiz böle güzel videoları bizle paylaştıgı için ama yolu gidiş yönünüyanlış seçmiş rampa yukarı sanki birde ceyhan yolu olsa daha sakin iki araçta harika adanada böle araçlar görülmesinden gürür duyuyoruz devam halil telsiz unutma artık :d
Yok anlamadim ifadenizden belli zaten kotu niyet olmadigi bende kotu niyet olmadigini anlayinca cevap yazdim boyle soranlara canim feda
Race moddayiz F430 o kadar gidiyor yani ama M5 i kucumsemeyin derim.Bu aracin chip yapilmadan onceki 100-200 km hizlanmasi performance box ile 9.0 sn ayni kosudaki 97-210km hizlanmasi 10.9 sn idi bunuda belirtim.
Ama bu aralikta M5 daha yavastir cunku biz zaten ya 150den basladik yada 180-200civari bir hizdan M5ci arkadasin israrlari uzerine
Ama yuksek suratlerde M5 cok guzel gidiyor tork avantajiyla
Kisisel gorusum ama arkanizda calisan ciglik cigliga V8 go-kart gibi tepkiler fln kim ne derse desin bence Ferrari ayri bir dunya...
Ben hizli her arabaciyim
Ama her zamanda soylerim cok paran varsa italyan veya ingiliz,paran varsa amerikan yada alman...
Tabi suda var bence Corvette O PARAYA ALINABILECEK en iyi araba
Bunlar kisisel gorusler zevkler ve renkler tartisilmaz
Mesela benim arabam bile yok![]()
güzel video halil abi paylaşımlarının devam etmesini bekliyoruz, yüreğir abinin motorlarla denemelerindede korkuyodun ama dikkatimden kaçmadı diil bak![]()
Onla bu kiyaslanamaz bile orda gazi birakinca arabanin kafasi iniyor lastik surtuyordu o suratlerde
300le giderken onumdeki serit dolu olunca hangi arac olursa olsun tepkim ayni oluyor maalesef ama Type-R da dedigim sorun vardi ekstradan.
Sonuc olarak bunlarin amaci eglenmek adrenalin duymak bu anlar esnasinda robot gibi durabiliyor hic bir tepki vermiyorsan yani zevk almiyorsan bosa bu riske girmeninde anlami yok![]()
tabiki zevk almak amaçta, şahsen ben o tepkiyi vermem gibi geliyor gerçi 300 km hızı göremedikte henüz, 270 leri gördük ibrede![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)