Halil video için tşkler. Ben şunu merak ediyorum: İki arabayı da kendi stok emsalleriyle denediniz mi? çip ve egzoz sonrası ne kadar değişti acaba?
Halil video için tşkler. Ben şunu merak ediyorum: İki arabayı da kendi stok emsalleriyle denediniz mi? çip ve egzoz sonrası ne kadar değişti acaba?
m5 ferrariyi alt etmiş buda bmw motor gücünden geliyr
bencede yeter artik bu konuyla ilgili yorum yapmayim maksutda gelsin degisirseee kahroliyim 300den sonra f430a plakasini okutur 34 MUR 29![]()
Mersinli arkadaslar ve guzel yorumlariM5ci arkadasta mersinliydi ne tesaduf...
Umarim moderatorler konunun seviyesinin dusmesini aninda engellerler
konuda bi seviye vardida kaybami ugradi ? hayir kacta basmislarsa basmislar . f430 u kullanan arkadasin agzi dili yokmuydu razi olmasaydi . bu videoda m5 gecmis aksini iddia edecek bir durum yok . aksi zaten iddia ediliyorsa bu video neden kondu ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Ricer forumundaki yalakalarla karıştırdı heralde![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
o kisim beni degil o useri ilgilendiriyor . burda biz kimseyi kaliba sokup sole bole yorum yapabilirsiniz diyemeyiz . bu yorum la seviye dusuyorda diyemezsin . haksizlik olur . bindigin arabalar gecilince yaptigin dogal hal ve davranislar bunlar Halilcim az cok taniyoruz seni , hani tanimayanlarada elit triplerinde seviye muhabbeti cekmezsen seviniriz . sonucta burasi zenginler klubu degil![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
M5'in önü yere bi düşmüyo kafa sürekli yukardaCanımızı sokakta bulmadık yavaş abi yavaş gibi birşeyler duydum sanki birde
Paylaşım için teşekkürler
baska bı m5 bulup 70 gıbı hızlarda denesenız330 kadran vıdeosu vardı f430un,m5ede soleyın bassın oda o kdr
o kdr yurucegını sanmıyorum m5ın
![]()
Ben hicbir zaman kufur etmedim forumlarda yada hakarette etmedim.
Sert yazmakla laubali olmak,seviyesiz olmak ayri seyler bunun farkina varman gerek.Seni tanimiyorum ama bariz sekilde bana karsi bir tavrin var olabilir kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama...
Kim elit kim degil her taniyanin sevdigi Selim Tiritoglundan ben zamaninda yuzume karsi soyledigi su sozlerle eminim
"Tebrik ederim bu camiada sizin kadar beyfendi kisileri ilk kez goruyorum" ve bir dahada bu tarz direk bana saldiri seklinde dialoglar olacaksa heleki bir moderatorden ozgun kusura bakma ben davetinle iyi niyetinden emin oldum ama ben sadece okumaya devam edim hergun biriyle kisisel tartismaya girmek istemiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)