Bakalım bu hafta maalesef bakımdan dolayı deneme yapamıycam ama bu RS ciler ile nasıl gidecek diğer RC bakalım 6 boymu olur 66 boymu bende takıldım:D:D:D:D:D:D:D:D
Printable View
Bakalım bu hafta maalesef bakımdan dolayı deneme yapamıycam ama bu RS ciler ile nasıl gidecek diğer RC bakalım 6 boymu olur 66 boymu bende takıldım:D:D:D:D:D:D:D:D
Valla abi ben çok kurcalama olayında yokum bana bi egzos sesi yeter.. Rakip yüklediği kadar yüklesin sonrada geçtim desin sorun yok ama ben sadece şu RC leri kötülemelerini anlayamıyorum o kadar.. Eşek değilki bu araba kardeşim
Valla az önce koyduğunuz stock s2k vs Rc videosunu seyrettim ..Alper hocanın eski Rs kösülmüş :D gibi geldi bana neyse uzaktan yorum boş oluyo ben daa yorum yapmayım :D
gelen teşrif eden herkesle denerim sorun olmaz.misafirimiz olursunuz sonrada cayımızı kahvemizi iceriz.;)
Masallhh araçlara ,;) Rc ii yürümüş, Rs de ii gidiyoo :)
yarın bi deneyelim o zaman kanka bi kahveni içerim :D:D
RS pt52, kısalı, boşaltılmış, DRAglardA yanılmıosam Derece yapan 106YIDA gectı baska bı gun.. alper hocamda bılmıodur belkı:):)
ordayım geçen hafta allahlık gitmişiz rot balans a bi gittim lastigin biri öle yarılmışkii alper birdaha binmem dedi :D