muratın aracının maşallahı var binen gören bırı olarak.
Printable View
muratın aracının maşallahı var binen gören bırı olarak.
2 aracada maşallah keyifle izledim valla.keşke son süratlere kadar bir video daha çekilse :)
evet konuyu yeni gördüm arkadaşlar,rs benim yani eski alper hocanın rs ve bu denemeyi ben yapmadım benim arabayı aldığım arkadaş yani buğra kullanırken yapmış,rc'de murat arkadaşımızın rc'si,şimdi araba bende mutide arkadaşımız kendisi burdanda görür ki görmesse ararım ben ;) bu akşam bi deneyelim sonucu görelim beraber :icon_tup:haa bide unutmadan benim araba hiç sökük deil ;)
şimdi herkes bişey yazmış çizmiş şunu söliyim klasik bir forum videosu olmuş biri arabayı yeni almış (buğra) diğeri arabasını bilen biri (muti) hemen tenhada denenmiş konulmuş video sadece gülerim ben buna :D neden celallendin diyen olursa şunuda diim çünki adım gibi biliyorum sonuç bu olamaz!
burdan şöle bişey diim o zaman MUTİ'ye ondan rica edeyim akşam kendisi ile ben kullanırken deneyelim bi videoda çekelim koyalım eğer müsaitse ve onada uyarsa,hatta murat'ın yanına 2,5 korna serkan ;) binsin (serkan benim arabanı giderini ii bilen bi arkadaşta ondan serkanı istiom :D)
murat gelsin gelmesin,dengim olan her arabayla denerim,denemek isteyenler HÜSEYİN ÇEVİK:0505-867-62-62 bu numaradan ulaşabilirler,amaaa bir şartla ''VİDEO ÇEKİCEZ'' ve videolar foruma konulcak,beygirine gücüne güvenen yarışçılar aranıyor :heyoo:
allah hüseyin geldi kaçın,dagılın :D
güzel bir deneme olur ama sanki rs biraz daha agır basıyor gibi
şu sitede neden acaba yürüyünce en çok şaşırılan araba RC?
Güzel videolar bekliyoruz arkadan yarım yamalak çekilen videolar olmasın bari :D
akşama şenlik var desenize,ben otoyoldaki rezervasyonu yaptırayım :p
yalnız birşey eklemek istiyorum,mutide hüseyinde yakınen tanıdığım arkadaşlar,samimiyetimize dayanarak söylüyorum bu videodaki rs in gidişinin şu anki haliyle ilgisi alakası yok...diğer araçlarla denediğmiz sonuçlar itibariyle bunu çok rahat söyleyebilirim,sonuçta her ikiside yakınlar birbirlerine,akşam deneriz muhtemelen sonuç ne olursa olsun bir video ile geçmek geçilmek ile arkadaşlığın zedelenme durumu söz konusu bile değil,olmamalı yani...
komutan hondacılarla uğraşma,sola dönggg :D al gel bakem akşama arabanı :heyoo: