Bu son sekliyle dynosu yok yigit, bundan onceki eniyi degeri 255,5 hp.ydi, suan nedir bilmiyorum,
Printable View
aynen budur, toda zaten bu egzantrikler için enaz 12.1 sıkıştırma diyor, ayrıca chef bende ince conta var ama hilmiyle son konustugumuzda onun aslında ince conta olmadığını orginal size da oldugunu hatırlıyorum, yani motor içine girince orginaller yerine bunu kullan diyor sana toda, ince contası 0,3mm. benim arabadaki 0,6mm.
bs typer 100-102oktan komple depoda kullansa cok hızlı olur, sımdı 97oktan zaten 94.5cıkıyo ölçumlerde,
ep3 herzaman fn2 den hızlı olcaktır aynı malzemelerle, fn2 +1 fazla malzeme koyması şart ep3 karşı
Aynen Reşo kardeşime katılıyorum. TR deki benzinin 97 oktan ile alakası yok. Benzin istasyonu olan arkadaşımdan aldığım bilgiye göre aldıkları ilk katkısız benzin 90 oktanlarda. Katkı ile bunu 93 oktanlara kadar yükseltiyorlar. Özellikle reklam olmasın ama Shell bu konuda en iyisiymiş. Katkı teknolojisi ile 94-95 oktanları buldurabiliyorlarmış TR deki benzine. O nedenle 100 oktan ve üzeri yakıtlarla bu arabalar sapıtmazsa ben de Bora değilim :D
Serhat bu arada senin yerinde olsam senin arabanın 9500dd deki sesini kaydeder cep telefonuma melodi yapardım zuhauhauha :hehe:
Maşallah araçlara :)
Ceco ustam hayırlı olsun makine çok güzel :) Dönüşünü oda sıkı şekilde bekleyecek sanırım :)
FN2 çoook iyi bence.FN2'yi böyle yürürken görmek çok güzel emeğinize sağlık bizede büyük zevk veriyor izlerken :) İnsanların FN2 kriterlerini değiştirir konumda maşallah :)
AC'e bu sınıf arasında çok ön plana çıkamamış hissi uyanmış ama bence çıkardığı iş çoooook güzel kesinlikle.Yürüdüğü arabalara akranları ulaşamaz düzeyde neredeyse ;)
Kadir abi video işlerinde çığır açıcağa benziyorsun abim :) :D Video çok iyi olmuş :) Ne zaman geliyorsunuz? :)
aynen dogru diyosun reşit, hem benzin konusunda hemde fn2nin ep3e göre +1 malzeme fazlası konusunda:icon_tup:
evet evet yapıcam bir kadran videosu zaten enkısa zamanda dinleriz hepbirlikte bora
chef sıkıntı yokki zaten bende 97 koyuyorum, amaç daha fazla ne alabiliriz, şuda bi gerçek yüksek oktan alınca araba parçalartın hakkını veriyor yani benim setupta öyle, sende dene sendede farkedicektir eminim, tabi yazılım şart,,
Maşallah fn2 çok güzel gidiyor arabam bitince denemek isterim
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Tum aracara masallah .
BS ye ayrıca masallah 255,5 dyno ile simdi arasıda ne fark var ?
spec c lerde deyiver bayılıp kalalım söyle :)
serhat abi arabanın 1 sene önceki durur halde bi kadran videosu var bende :D onu ekleriz istersen before after olarak :D
Serhat birde sölemeyi unuttum sana ama aracına en acilinden kısa FD lazım
Yok seko spec c lerle vermisti 255,5i ama bana suan daha fazlaymis gibi geliyor
Hangi videoymus o seko koysana buraya bi bakayim hatirlayamadim
Kisa fd nedir moruk mugen short shift var zaten onu diyorsan
Final Drive
5.02 falan
FN2 lerin final drive 5.062 dir zaten
EP3 lerin 4.76
6.33 falan var fd ama fazla kısa kalır bence.
9000 ve üstü artık vitesler gerçekten bitmiyor, ben de fn2-fd2 oem final drive aldım (aslında usdm cr-v ayna-mahrutisi ama aynısı birebir) kısmetse önümüzdeki günlerde elimde olacak. Sanırım ep3 e tr de ilk uygulayacak olan benim :)