İlerde toplanıp gelmeyi dusunuyoruz 5-10 arkadas. belki bir sponsor destegi filanda olursa. cunku TR biraz korkukalacak yer. burda arabayı işler sekilde bırak bakkala in alıs veriş yap kimse ellemez. ama TR de çalınırmı parcayamı çekilir bilinmez![]()
İlerde toplanıp gelmeyi dusunuyoruz 5-10 arkadas. belki bir sponsor destegi filanda olursa. cunku TR biraz korkukalacak yer. burda arabayı işler sekilde bırak bakkala in alıs veriş yap kimse ellemez. ama TR de çalınırmı parcayamı çekilir bilinmez![]()
bu arada bizde hafif beslemeli HULK var namı 15 kıta ya yayılmıştır oralara geldimi hiç sesi![]()
Dr.Ecu AntaLya
duyuldubaya basarılı bir proje. allah nazarlardan saklasın.
![]()
öyle olmaz2ler içinde bombaladada gorkma gomma
![]()
ne küfürü yawwaybeden haa
gomma demek arakdas dost demek
![]()
hade iyi gcler allah kabul etsin![]()
Roll videosu pek zevkli gelmedi bana ,
Bu şive konusuna fazla takılıp arkadaşları üzmeyin ,
Onur bizdeki "sıkalım" lafının karşılık "Bombala" diyolar demişinde peki "Sıkalım" lafı pekmi mantıklı adamlar düşünüp demezmi ne sıkıyo bunlar Limonmu![]()
Araçlarınıza maşallah, bizim kalbimizde ki bir çok şey oralarda tutulmuyor bile
Yalnız ben de takıldım, roll'de siniz ( yani bombalayorsunuz) ama niye okadar redline'da gezinir bombalar arkadaşlar, keyfiyse sözüm yok, ama bu vites atış performansıyla müdavil bir rakip çok üzer![]()
Osmaniye de '' YAr'' (Lastik yarmak, kafa yarmak gibi ), '' yardır'' da deniyorağız farkı olsa gerek :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)