User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Çapraz fren sistemi nedir ?

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaliperlerim yeni değil ama orjinal delco tamir kiti ile frencide bakımını yaptırtmıştım.Değişmeyenler sadece ön diskler ve kaliperler bunların dışında ne varsa yeniledim.

Westinghouse iptal edilince frenler iyice sertleşiyor, taş gibi oluyor abi ayrıca wg yeni sayılır geçen sene yenilemiştim diğer aksamlarla birlikte.Ana merkez yetmiyorsa ne yapılabilir peki ? Bir de şu var ana merkezi yerli üretim almıştım orjinal (fabrikanın taktığı) Delco marka olanıda vardı ama çok pahalıydı diye almadım yan sanayi merkez yüzünden bunu yaparmı ?
    Duzgun calismiyorsa yapabilir, olculeri farkli ise yapabilir, hersey olabilir yan sanayi urun olunca soz konusu. Net birsey soylemek cok zor bu noktadan sonra gormeden, cok fazla parametre olmaya basladi cunku.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha kisa mesafede durmak istiyorsan abs'yi iptal edip limit fren yapmayi ogrenmeni oneririm.
    İstanbul Park gibi tutunma seviyesi cok yuksek bi zeminde bile yaptigimiz absli vs abssiz fren testlerinde abs'siz ne yazik ki daha kisa mesafede duramadik. En iyi denemelerde bile abs ile ayni durduk. Kaldi ki absli vs abssiz ayni mesafede durusu normal yol asfaltinda yakalamak cok daha zor olacaktir. Limit fren calismadan, blokaja dusurerek fren yapildigi da ise 3-4 metre daha uzun mesafede durduk. (Arac: 2012 Jetta, hiz 80 km/s)
    Yeni otomobillerin ABS'si gercekten cok iyi calisiyor.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Park gibi tutunma seviyesi cok yuksek bi zeminde bile yaptigimiz absli vs abssiz fren testlerinde abs'siz ne yazik ki daha kisa mesafede duramadik. En iyi denemelerde bile abs ile ayni durduk. Kaldi ki absli vs abssiz ayni mesafede durusu normal yol asfaltinda yakalamak cok daha zor olacaktir. Limit fren calismadan, blokaja dusurerek fren yapildigi da ise 3-4 metre daha uzun mesafede durduk. (Arac: 2012 Jetta, hiz 80 km/s)
    Yeni otomobillerin ABS'si gercekten cok iyi calisiyor.
    Denemek isterim, abs den daha kisa mesafede durabilene odul var mi?
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)