bildiğin dejavu oldum.aynı cantürkün övülüp nama sıkılan konu gibibu adamlarda havalanmadan yaptıran yaptırsın harbiden
![]()
Vorsprung Durch Technik
valla ne yalan söyliyeyim övüldüğü kadar 10 üzerinden 10 değil benceherkesde benimki gibiyse eyvallah ama ben 6 7 diş yukardayken şu plastik kasislerden yavaş geçiyim deli gibi sekiyor araba yalan değil
aradığım seker ama rahatsız etmez dediler ama nedense ben rahatsız oluyorum
ama esnaflıkları güzel insanlar gitsem açar bakar ilgilenir yani eminim mesela bu şekilde sıkmaya yemez, 80 90 orta dan giderim, Basıklıkta dediğim gibi 6 7 diş yukardayken pek net olmasada şu şekil;
![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
bende coilover yapıyorum megane 1 yaptım bundan daha basık ama sekme cok değil bunun yüksekliginde normal konforunda kangoodada aynı şekilde
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Vtec 2 için coil sordum 600 dedi şaşırdım 400 450 ye yaptiniz diyorum bu yeni fiyat yaptırırsan diyor biraz doymuşlar gibi geldi bana
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Dayı lastikten dolayıda sekiyor olabilir, Bence o kadar sekme gayet normal araba yere 1 parmak kalmış![]()
Birde yay kesip top gibi seken arabaya binsen, senin aracının sektiğini bile hissetmezsn![]()
Slammed Society Corci !
Emre ben dip basıkken bile o plastik kasislerden geçerken sekmiyordu esniyordu yüksekmiş gibi.
Valla sen bana özelden bi video atsana![]()
ben konuştum pazartesi gidicem, yapamasa bile canı sağolsun ilgilenmeleri gel bakalım vs demeleri yeterli işinin arkasında adamlar.
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
şaseyi kes emre![]()
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)