User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: Eibach pro-kit sonrası titreme

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmite geldim sağolsun yollar köstebek gibi..amörisör patladıktan sonra mecbur orginale döndüm.açıkcası orginal candır
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmite geldim sağolsun yollar köstebek gibi..amörisör patladıktan sonra mecbur orginale döndüm.açıkcası orginal candır
    Pazar günü abimin 2006 corollasına bindim, o kadar mı rahat olur bir araç hiç tıkırtı yok. Ben aracıma konforlu derken orjinali çok daha iyimiş. Orjinal konforunu unutmuşum .

Ama eibach yine diğer yaylara göre çok konforlu.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boldenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaydan sonra ustanın rot ayarı yaptır demesini önemsemedim. Fiorino kullanıyordum o zaman. 2-3000 km sonra birde farkettimki ön lastiklerin içteki izleri silinmişti. Rot ayarına girdiğimde 2 tekerinde eşit açı ile hemen hemen dışa baktığı çıktı ortaya. Benim aracımda ön 7 arka 6 cm basık yaklaşık ama titreşim hiç olmadı ne hikmetse. Süspansiyonun geometrisi ile alakalı sanırım. Direksiyonu çevirirken elektrik motorunun "viuuvv" diye çıkardığı bir ses vardı normal halinde de sadece o arttı sanki. Tam emin değilim. Bilmediğim yolda da 80 i geçmem ve pür dikkat giderim. Basık araç kullanmanın faydaları..
    80 değil 50 ile gidilse bile araba dökülüyor.. Değiyor mu sizce? Kaymak yol, dağ yollarında araba yatmıyor iyi gidiyor tamam da bozuk yolda arabaya acıyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    80 değil 50 ile gidilse bile araba dökülüyor.. Değiyor mu sizce? Kaymak yol, dağ yollarında araba yatmıyor iyi gidiyor tamam da bozuk yolda arabaya acıyorum.
    çok fazla dokulmemesi gerek bence

yıllardır getzimde pro kit var annem kullanıyoru 195/45/16 lastiklerle ne jantı eğdi

ne bu araba çok sallanıyor konforsuz dedi,ki yıllar once jantları değiştirip yay takınca daha guven veriyor demişti araba için

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)